Snuslagret.se Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bra pris, bra kvalité, snabb leverans. Enda negativa är att det är ett litet sortiment så om du letar efter greatest eller iceberg så hittar du det tyvärr inte här. Finns däremot andra starka och sv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har aldrig varit med om snabbare leverans! Beställde på Söndag och dagen därpå (måndag) gick det att hämta. Fattar fortfarande inte hur det är möjligt 😀. Dessutom billigare än där jag beställde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bäst priser, en stock Helwit kostar 270 kr och de billigaste jag hittat här i Växjö är 320 kr på ICA Maxi och Eco. De blir lite pengar sparade i längden. Dessutom snabb leverans med Instabox samt bra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra, supersnabb leverans. Hann knappt trycka på beställ innan jag kunde hämta ut leveransen. Förstår dock inte varför priset är lägre här än på Snussidan som jag brukar handla på, då det verkar v... Leggi di più

1. Tabaccheria

Scritti dall'azienda

Snuslagret.se är din nya destination för snus och nikotinpåsar online. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära varumärken och smaker, alltid till bra priser. Vi erbjuder flexibla förpackningar i 10-, 30- och 50-pack, så att du kan välja det som passar dig bäst – oavsett om du vill prova något nytt eller bunkra upp dina favoriter. Fokus på kvalitet, enkel beställning och snabb leverans gör Snuslagret.se till ett självklart val för alla snusälskare.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

372 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

366 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Billigt

Billigt! Snabb leverans!

5 agosto 2026

Hej Hans-Erik,

Stort tack för din feedback.

Det är alltid roligt att höra att du uppskattar våra priser och snabba leveranser. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Varmt välkommen åter! 😊

Hej Anita,

Stort tack för din feedback.

Varmt välkommen åter! 😊

Hej Mikael,

Tack för ditt omdöme.
Vi är glada att du uppskattar vår tjänst, inklusive vårt stora, fräscha produktutbud.

Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Med vänliga hälsningar

Snabb leverans!🤩

Fick leveransen dagen efter att jag beställde den, och den kom även tidigare än väntat, är super nöjd!🤩 bra priser oxå.

3 agosto 2026

Risposta di Snuslagret.se

Tack för er fantastiska feedback.

Vi är så glada att höra att leveransen kom fram snabbt och till och med tidigare än förväntat. Det gläder oss verkligen att ni är supernöjda med både det och våra priser.

Tack för din positiva feedback.

Snabb säker leverans

Snabb säker leverans. Kom på utsatt dag😎

2 agosto 2026

Hej Hulken,

Tack för din fantastiska recension.
Vi är så glada att höra att din leverans var snabb och kom fram precis som förväntat.

Det är alltid vårt mål att erbjuda en smidig och effektiv service. Välkommen tillbaka! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Att det gick fort att få min…

Att det gick fort att få min beställning.

27 luglio 2026

Hej Stella,

Tack för ditt fina omdöme.
Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Tack för att du valde oss.

Valutata 5 stelle su 5

Beställde en torsdag och leverans…

Beställde en torsdag och leverans tisdag i övre Norrland. Sedan gör inte ett mycket fördelaktigt pris det sämre.

4 agosto 2026
Non scritta su invito

Risposta di Snuslagret.se

Tack för ditt fina omdöme.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med både leveransen och våra priser. Vi arbetar alltid för att skicka beställningar så snabbt som möjligt och är glada att leveransen till övre Norrland levde upp till dina förväntningar.

Stort tack för att du handlar hos oss.
Välkommen åter 😊

Jenny

Billigast

Billigast
Fri frakt från 99 kr tror jag

29 luglio 2026

Hej Maria,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar om våra priser och fraktvillkor. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och förmånliga fraktalternativ. Vi har fri frakt från 89kr.😊

Snabb leverans. 👍👍👍

Snabb leverans.

14 aprile 2026

Hej Jan,

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans , synd att man inte kan få hämta på min ICA nära, fast dom har Instabox.

28 luglio 2026

Hej Anette,

Tack för de vänliga orden om vår snabba leverans! Vi förstår din önskan att kunna hämta paketet på din lokala ICA med Instabox. Vi arbetar ständigt med att utöka våra leveransalternativ för att göra det smidigare för kunderna.

Valutata 4 stelle su 5

Går inte nå kundservice via mail

Kartongen var trasig och allt snus hade ramlat ur en dosa. När jag försöker maila företagets kundservice kommer mailet inte fram. Ringde sedan och fick jättebra hjälp.

27 luglio 2026

Hej Ebba,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi kan se att du redan varit i kontakt med vår kundservice och att vi har hjälpt dig vidare med ärendet.

Vi beklagar verkligen att leveransen inte gick som planerat och förstår att det varit frustrerande. Tyvärr kan det ibland uppstå oförutsedda problem hos transportören, men vi gör alltid vårt bästa för att lösa situationen så snabbt som möjligt.

Om du känner att vi har tagit hand om ditt ärende på ett bra sätt och att din upplevelse har förbättrats, blir vi självklart väldigt glada om du vill uppdatera ditt omdöme. Din feedback betyder mycket för oss.

Tack för ditt tålamod och hoppas att du är nöjd med lösningen!

Valutata 5 stelle su 5

Bra pris o snabb leverans!

Bra pris, bra emballage och snabb leverans!

19 luglio 2026

Hej Henrik,

Tack för ditt fantastiska omdöme!

Vi är så glada att höra att du är nöjd med både priset, förpackningen och den snabba leveransen. Det är verkligen uppskattat att du delar med dig av din positiva upplevelse!

Snabb leverans Och lågt pris

Snabb leverans Och lågt pris

29 luglio 2026
Non scritta su invito

Hej Georgi,

Tack för din positiva recension.
Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med både vår snabba leverans och våra låga priser.

Vi uppskattar verkligen att du handlar hos oss och hoppas att vi ses snart igen. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Snabbt och görbra

24 luglio 2026

Hej Jörgen,

Tack för din fantastiska feedback.
Vi är så glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord.

23 luglio 2026

Hej Daniel,

Valutata 5 stelle su 5

Ni är bäst bösta pris snabb leverans…

Ni är bäst bösta pris snabb leverans alt är bäst

22 luglio 2026

Hej Peter,

Tack för de fantastiska orden! Vi är otroligt glada att höra att du är så nöjd med både våra priser och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss!😊

Packar och skickar snabbt

Packar och skickar snabbt. Bra utbud

22 luglio 2026

Hej David,

Vi är så glada att höra att du uppskattar vår snabba leverans och vårt breda utbud. Tack för din positiva feedback!

Snabb och smidig service

Bra pris och snabb service!

21 luglio 2026

Hej Anna,

Tack så mycket för de vänliga orden! Vi är så glada att höra att du uppskattar både våra priser och vår snabba service. Din feedback betyder mycket för oss.😊

Valutata 5 stelle su 5

Det var bra pris och snabbt leverans

Det var bra pris och snabbt leverans, tack 😉

21 luglio 2026

Risposta di Snuslagret.se

Tack för din positiva recension! Vi är jätteglada att du uppskattar både priset och den snabba leveransen. Vi ser fram emot att du handlar hos oss igen!😊

Valutata 3 stelle su 5

13 luglio 2026

Hej Karl,

Snushallen i Norden AB

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più