Jeg har brugt snusdiscount.dk siden januar og det virker bare hver eneste gang. Den ene gang jeg oplevede et problem med leveringen kontaktede jeg kundeservice og fik svar lynhurtigt og de sendte en n... Leggi di più
Gode priser og fin service. Snusdiscount har dog det samme problem som alle andre webshops, nemlig at de er nødt til at bruge en ekstern leverandør, hvilket gør leveringen lidt hit or miss. De l... Leggi di più
Super kendte produkter til helt fantastiske priser!!! Spar mange penge, og køb din snus/nikotinposer her! Jeg er i hvert fald klart fast kunde efter en rigtig god oplevelse! Udover de fantas... Leggi di più
Snusdiscount får 5/5 for pris, men 4/5 fordi man ikke får løbende opdateringer på sin ordre. Bestilte 4 ruller om mandagen og fik dem leveret fredag via hjemmesiden Europafragt som sender med DAO. Kun... Leggi di più
Vi tilbyder alverdens snus til et hvert økonomisk aspekt.
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
I fortæller ikke at man efterfølgende…
I fortæller ikke at man efterfølgende skal ind og indberette det man har købt hos jer. Jeg føler mig ekstrem snydt, at jeg skal ind og indberette til skat at jeg har købt de produkter jeg har købt!
Betyder det at jeg nu skal til at betale en bøde for at købe hos jer?!

Hurtig levering
Hurtig levering, billige priser og god kundeservice!
Super service lidt lang leveringstid…
Super service lidt lang leveringstid ellers et godt sted
Alt fungerede perfekt
Hurtig levering!
Hurtigt levering og fantastik priser
Hurtigt levering og fantastik priser
Hurtig levering og gode priser
Mega god og nem hjemmesiden at navigere…
Mega god og nem hjemmesiden at navigere rundt meget gode billige produkter Vi lever op til standard faktisk en del bedre end alt der 😄🙏🏼✌🏻💙
Hilsen Michael holm fra Herning 🙏🏼
Hurtig levering
Jeg bestilte 6 ruller for snart 2 uger…
Jeg bestilte 6 ruller for snart 2 uger siden. Pengene er blevet trukket, men jeg har stadig ikke modtaget noget. Der bliver ikke svaret på mine mails og der er ingen anden måde at komme i kontakt med dem på.
Det er sgu for dårligt.
Køb fra snusgiganten i stedet for

God tone og sød support
Fejl i levering hvor at de havde sendt den til det forkerte pakkehus.
Kontaktede dem omkring dette og fik intræk i at ham jeg snakkede med (Peter) gjorde sig umage i at løse mit problem. Selvom det ikke lykkedes vil jeg sige tak for en god tone og effektiv support 🙌
Mega god kunde service og nej det ikke…
Mega god kunde service og nej det ikke en falsk anmeldelse
Kæmpe SCAM!!!
Jeg bestilte en rulle, fik et ordrenummer, og sidder nu her og har ventet i to uger på ordren. Jeg har skrevet 3-4 gange til support, men intet svar fået. Køb ikke fra Snusdicount. Det er et kæmpe scam!!!