Schandalig!! Shirt besteld en betaald, maar nooit geleverd. Bestelling gedaan op 15 april, voor 20.00 dus zou dag later worden bezorgd. Tot 2x toe gemaild en gevraagd om status van de bestelling, word... Leggi di più
Ik heb random een sweater gepakt zonder verwachtingen. Maar hij heeft dat stevige gevoel zonder oncomfortabel te zijn. Voelt alsof hij lang meegaat. Ik draag hem veel vaker dan ik dacht. soort van een... Leggi di più
picked up a hoodie and yeah it’s proper good. fabric feels soft but still heavy enough to feel premium. I’ve washed it twice and nothing changed which is a good sign. fit is slightly oversized which I... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
We all want to stand out, but we also want to wear basics at the same time. That’s what inspired us to design our collections. Made of the highest quality fabrics. Founded and designed by three close friends from Amsterdam who are active in the fashion & nightlife scenes. We are SAINT BLANC.
Rhoneweg 30, 1043 AH, Nederland, Amsterdam, Paesi Bassi
- info@sntblnc.com
- sntblnc.com
Ha risposto al 4% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Klein foutje maar uitstekend opgelost!
Er was een klein foutje maar die is erg goed opgelost door Saint Blanc! Goede communicatie en begrip. Kwaliteit van het product ook erg netjes
Cargo pants
Unieke broek. Ik werd ook snel en goed geadviseerd door de klantenservice over de juiste maat
Super blij met mijn items
Deze shorts zijn mijn nieuwe favoriet! De pasvorm is precies zoals verwacht en de levering was supersnel.
Retour wordt niet verwerkt
Hoodie is super mooi, maar ik had de hoodie in 2 maten besteld. Maat M teruggestuurd eind december, maar nog steeds niks terug… Ze reageren ook nergens op… Erg jammer.
Snel verzonden en ontvangen
Snel verzonden en ontvangen, keurig verpakt. Kwaliteit van de bestelde t-shirts was echt top, mooi dikke kwaliteit die mooi blijven in de was 👌🏻
Goed gedaan!
Waardeloze service, slechte kwaliteit.
Waardeloze service waar ze echt iets aan moeten doen. Het design van de kleren ziet er mooi uit dus de potentie is er maar het lijkt nu nog nergens op, ik kan daarom niks anders doen dan 1 ster kan geven.
Ik had 4 t-shirts besteld waarvan geen enkele helaas mooi zat, eentje zat redelijk maar die zat vol met gele vlekken (op wit shirt). Omdat ik deze t-shirts in de sale heb gekocht kon ik alleen maar store credit terug krijgen en niet mijn geld terug (terwijl het witte shirt vol met gele vlekken werd geleverd?!), dat heb ik ik nog nooit meegemaakt.
Kortom, ik zou hier niet opnieuw willen bestellen maar word nu soort van verplicht. Het scheelt dat de designs erg mooi zijn, hopelijk doen ze iets aan de kwaliteit en de service dan heb ik tenminste nog iets aan mijn store credit.
Na retour geen geld terug en reageren niet!!!
Mijn kinderen hebben voor veel geld bestellingen gedaan tijdens de Black Friday, een aantal dingen gehouden en ook voor veel geld terug gestuurd. Saint Blanc heeft de pakketten ontvangen, (5 en 15 dec retour gestuurd) maar nog steeds geen geld en geen reactie terug ontvangen. Ik heb al meerdere keren gemaild, 1x een reactie gekregen dat het paar weken kon duren voordat het verwerkt was en smoes dat het in hun spam zat, maar nu nog steeds niks ontvangen. Ik krijg geen contact na een tweede mail. Weer contact gezocht via instagram, weer smoes dat ze een storing hebben en als ik de ordernummers opgeef dat ze het op een andere manier oplossen. Weer alle ordernummers doorgegeven en foto’s en daarna ook geen reacties meer gekregen.
Mijn kinderen gaan hier niets meer bestellen. Ik hoop via deze weg een reactie te krijgen daar wij anders genoodzaakt zijn om rechtsbijstand in te schakelen. Het gaat hier om honderden euro’s!!
Ik wacht al 1,5 maand op me muts
Ik wacht al 1,5 maand op me muts. Het word nu wel heel koud.!!!!
Een maand moeten wachten tot het item…
Een maand moeten wachten tot het item verzonden werd, heb ik het eindelijk binnen is het een heel ander item. En alles met het smoesje (systeemfout)
Ik ben zeker niet tevreden
Ze verrekenen de credit niet met…
Ze verrekenen de credit niet met Klarna. Ze zijn onbereikbaar; heb al talloze mails en berichten gestuurd. Walgelijke rot bedrijf!!
Had een bestelling geplaatst tijdens de…
Had een bestelling geplaatst tijdens de Blackweek early acces. Het was even geduld hebben, omdat mijn bestelling uit pre-orders bestond ( had dat niet gezien) maar uiteindelijk hele fijne communicatie en uitleg gehad met Romee van de klantenservice. Ook kwamen ze zelf met een oplossing met verschillende compensaties. De keuze lag bij mij wat ik liever wilde want anders duurde mijn pakketje nog langer. Gisteren netjes ontvangen! Dankjewel Romee en Saint Blanc <3
Ik heb iets besteld in november het is…
Ik heb iets besteld in november het is nu januari en hij is nu pas verzonden. Terwijl in december het probleem was gevonden.
Oplichters
Oplichters. Heb netjes de retour aangemeld en het pakket is ook aangekomen bij ze.
Nu is mijn retour afwezen door ze (zonder reden, de kleding was niet eens geopend of uit het pakket gehaald) en moet ik alsnog betalen.
De klantenservice is enorm slecht.
De ‘volgende dag in huis’ levering is trouwens ook onzin, moest 10 dagen wachten. Vandaar ook de ongeopende retour.
Mooi en goede kwaliteit
Mijn eerste bestelling was te groot en ze hebben mij onmiddellijk een kleinere maat teruggestuurd. De longsleeve is heel mooi en van goede kwaliteit.
Bestelling op 24-11 geplaatst en nog…
Bestelling op 24-11 geplaatst en nog steeds niks gehoord. Ook wordt op de mail niet gereageerd.
Was goed en communicatie ook goed
Was goed en communicatie ook goed
Top kwaliteit en snelle levering
Contact opgenomen met klantenservice
Contact opgenomen met klantenservice, geen gehoor. Je hoort te geld terug te krijgen ipv een tegoedbon volgens de wet, ookal heb je het met korting gekocht, maar hierop willen ze niet reageren. Heb geen enkel reactie ontvangen
Customer service was top notch in…
Customer service was top notch in switching the color of the item I ordered. Was upset about the tarrif but that’s not on the company. The product had a lot of shedding so I had to wash it before wear. It smelled strange but overall the item is thick and good quality. Delivery was fairly quick.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.