I bought pink skisuit, paid 250e and quality is like cheap thing From China. after 4 days of ski I tried to wash off few stains only with damp napkins, even not wet, and now suit is full of yellow st... Leggi di più
Svart dress. Kjempefin dress med god passform for oss med litt ekstra rumpe og lår. Samtidig som at midjen kommer fram. Var bekymret for at ryggen skulle være for lang til meg, for jeg er kun 160 høy.... Leggi di più
Snowroller creates colorful and comfy ski clothes. Designed in Norway.
Dronningens gate 22, 0154, Oslo, Norvegia
- kundeservice@snowroller.no
- snowroller.no
Le persone hanno visualizzato anche
I bought pink skisuit
I bought pink skisuit, paid 250e and quality is like cheap thing
From China. after 4 days of ski I tried to wash off few stains only with damp napkins, even not wet, and now suit is full of yellow stains which come off from inside material. It’s not possible to wash off because come more and more. I wrote to company and no answer till today.
Dårlig kvalitet
Utrolig fint design på skidressen, men kvaliteten og materialet egner seg ikke absolutt ikke til skibruk. Dressen er noe vannavstøtende, men materialet puster ikke og er derfor ikke anbefalt ved snø- eller regnvær i bakken. Dessuten er flekker også umulig å vaske av dressen. Holder seg kun til 3-5 gangs bruk. Prisen er høy med tanke på lav kvalitet på dressen.
Gøy design men elendig kvalitet
For et plagg som koster 3000 kr og som markedsfører seg som bærekraftig (bruker resirkulerte materialer) er det ikke unaturlig å forvente at dressen skal vare mer enn 4 gangers bruk. Sømmene/arbeidet er helt elendig. Styr unna!
Svak kundeservice
Jeg bestilte en dress,
mottok ordrebekreftelse for så to uker etterpå å få beskjed om at produktet ikke var tilgjengelig, så de kansellerte bestillingen.
Jeg kunne gjerne bestille noe annet fikk jeg beskjed om.
Jeg gikk inn på siden på nytt, fordi jeg lenge har vært på utkikk etter en varm utedress.
Mottar denne pakken.
Og så får jeg mail om at fordi det tok så lang tid med varene, fikk jeg en lue på kjøpet.
Luen lå ikke i pakken, så jeg spurte om denne ble sendt for seg. Nei, den hadde de sendt med pakken med dressen.
Jeg oppklarer det hele med at mailen om at de sendte en lue i kompensasjon, aldri skulle vært sendt til meg, fordi det gjaldt bestillingen de hadde kansellert.
Oisann, den mailen skulle jeg aldri ha mottatt nei. Men om jeg legger inn en ny ordre, kunne de ordne noe rabatt på den neste bestillingen.
Her tenker jeg at man ikke skriver noe om rabatt på neste bestilling, men heller bare svarer at beklager den mailen skulle du aldri hatt, men ettersom du har fått beskjed om at du skulle få en lue, ettersender vi en til deg. Det er det som kalles kundeservice, ikke at kunden skal bruke flere tusen kroner atter en gang når de har gjort en feil.
Dårligste kundeservicen jeg har vært…
Dårligste kundeservicen jeg har vært borti! Lovet at pakken skulle komme før/til påske… pakken kom over en måned etter påske… snowroller tok ikke på seg noe ansvar. Ikke lov ut at pakken skal komme før påske hvis du ikke har noe bekreftelse på det. Idioter!
Fin men ubrukelig
Dressen jeg bestilte var kjempefin og satt godt på. MEN den puster ikke i det hele tatt. Blir gjennomsvett og kald etter bare noen minutter med dressen på. Den er rett og slett ubrukelig. Synd, for den er så fin, men den går i søpla.

Bestilte produktet
Bestilte produktet. Fikk mail om at det var pakket og sendt. Da vi etterlyste varen etter noen dager, var ikke varen sendt, fordi den ikke var på lager! At vi når få muligheten til å anmelde produktet, et produkt vi aldri mottok, er litt rart….

Fikk varen raskt hjem
Fikk varen raskt hjem, bestilte fra Innlandet :) Var ingen problem for min del
For varm og stor
Rask levering.
Megafornøyd🤩
Dressen jeg fikk fra dere er perfekt på alle måter! Passformen var fantastisk og jeg fargen helt lik som på bildet🤩
Jeg bestilte også ullundertøy, dette var deilig og behagelig! Fargene var fine, men dere har valgt å bruke hvitt og rosa på innsiden av tøyet noe som gjør at sømmene vises ekstra godt. Det er ikke noe problem for meg, den er like fin uansett, men det så først ut som den var på tur å løsne i sømmene pga fargekontrasten🙈

Varm og god dress
Varm og god dress. Rask levering. Riktig størrelse i forhold til beskrivelse. Anbefales!

Risposta di Snowroller
Dressen hadde for som syntes gjennom…
Dressen hadde för som syntes gjennom ytterstoffet og den kan ikke vaskes i maskin.

Veldig dårlige sømmer
Veldig dårlige sømmer, har ikke prøvd den ute i kulda, men kvaliteten holdt ikke helt til mine forventninger

Risposta di Snowroller
Rask levering og produktet samsvarte…
Rask levering og produktet samsvarte med bildet og beskrivelse.

Risposta di Snowroller
Veldig fin dress, men skuffet over kvaliteten..
Veldig fin dress og bestillingen gikk raskt. Likevel syns jeg ikke at kvaliteten på dressen var super bra - til å koste 2.999kr. Denne raknet i skrittet etter første bruk - kun brukt til 2 korte aketurer. Dressen er heller ikke for liten, og aketurene var «rolig» i den forstand. Det syntes jeg var veldig trist:(

Fantastisk og hyggelig kundeservice
Fantastisk og hyggelig kundeservice! Og kjempefine skidresser. Dressen jeg bestilte kom raskt på plass, og ser toppers ut, samtidig som den er varm og behagelig. Fem stjerner fra meg!