Vi bestilte en næsesuger samt et termometer, begge dele er vi super tilfredse med. Næsesugeren er en kæmpe anbefaling, den har virkelig reddet vores dage hvor vores datter har haft snot i næsen. Det... Leggi di più

Vi havde en snorforkølet 4 mdr baby, som i 3 dage virkelig kæmpede med det. Da vi så endelig fik Snotbusteren hjem, så gik det virkelig hurtigt og nemt med at få tømt hendes næse og hun havde det mege... Leggi di più

God kundeservice, da jeg oplevede at produktet pludselig var defekt og jeg umiddelbart ikke fik noget respons fra kundeservice via den kontakt formular der er på hjemmesiden. Casper løste hurtigt... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio per bambini

Vores mission er at levere en nem, sikker og effektiv løsning til at komme snottede og løbende næser til undsætning hos småbørn. Vores elektriske næsesuger er designet med den seneste teknologi og har en høj sugestyrke, der effektivt fjerner snottet. Vores vision er at være ledende inden for behandling af snottede næser hos børn ved at tilbyde det bedste produkt og den absolut bedste kundeservice. Vi ønsker at hjælpe forældre med at lindre deres børns ubehag ved at gøre det nemt at fjerne snot, der kan blokere for luftvejene. Vi hjælper med at forbedre barnets søvnkvalitet og gør det lettere for dem at trække vejret.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Meget tilfreds med vores køb

Meget tilfreds med vores køb. Vi har købt deres næsesuger til os selv samt gave og den er fantastisk.

24 febbraio 2025

Hej Mette

Det glæder os du er tilfreds med dit køb 💚

Not helping at all

17 febbraio 2025

Hi Ahmed,

We’re sorry to hear that the product didn’t meet your expectations.

We noticed that you didn’t reach out to us before leaving your review, which is a shame. We take great pride in supporting our customers and would have loved the chance to assist you. It’s possible the item was faulty, used incorrectly, or simply not the right fit for your needs.

If you’d like help or a solution, please don’t hesitate to get in touch – we’re always happy to help.

Best regards,
Casper // SnotBuster

Garbage paper pieces in the box?

Have ordered their product and picked it up today.
When I opened the box, there were “garbage” paper pieces in it with the product(from printing delivery labels and such, I guess.). Maybe they used it, because they didnt want to waste it and wanted to reuse instead. - but as a customer that was not a good first sight/impression. They at least could have put a note why they did that.

5 marzo 2025

Hi Jung
Thank you for your feedback – we understand that first impressions matter.

We use recycled paper whenever possible to reduce waste and minimize our environmental footprint. This is part of our commitment to sustainable packaging, which we also outline on our website. However, we understand that this might not have been expected, and we appreciate your perspective.

Our main priority is ensuring that your product arrives safely and in perfect condition, but we’ll take your feedback into account to improve how we communicate our sustainability efforts in the future.

If you have any concerns about the product itself, please don’t hesitate to reach out – we’re happy to help!

Best regards,
Casper // SnotBuster

Det er slet ikke det man forventer

Det er slet ikke det man forventer. Selvom alle reviews peger på dette her til at være det bedstw på markedet, er det langt væk fra sandheden. En almindelig Braun næseaspirator klarer opgaven ganske bedre...

24 febbraio 2025

Hej Salih
Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Heldigvis er det ikke en tilbagemelding, vi får ofte, da mange af vores kunder oplever, at det er den bedste løsning for deres behov.

Vi kan se, at du ikke har kontaktet os, før du skrev din anmeldelse, og det synes vi er ærgerligt. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder og ville meget gerne have haft muligheden for at assistere dig. Det kan være, at du har modtaget en defekt enhed, at der er opstået en fejl i brugen, eller at produktet simpelthen ikke var det rette match for dig.

Hvis du har brug for hjælp eller ønsker en løsning, er du meget velkommen til at kontakte os – vi vil altid gerne hjælpe.

Bedste hilsner,

Pengene værd…

7 gennaio 2025

Hej Agim

Det glæder os du er tilfreds med dit køb 💚

Casper/SnotBuster

Jeg har kun testet produktet til en…

Jeg har kun testet produktet til en baby, dvs med baby indsats. Ved max sug på 5, kan den suge snot men jeg kan stadig høre at der er mere derinde. Jeg kan ikke se noget, blot høre det. Så det er nok snot, længere væk.
Ved mange forsøg får den ikke mere ud. Jeg kan desværre ikke sammenligne ved at bruge en manuel næsesuger da jeg ikke har en.

Jeg føler ikke at musikken er nødvendig. Lys er dog fint da det kan være nyttigt på nogle tidspunkter af døgnet.

Så alt i alt, virker den, men jeg ved ikke om den er det værd. Især hvis det bare er til en baby næse. Omvendt da jeg læste om den tænkte jeg at hvis den bare kunne hjælpe min baby en gang var den det hele værd - og da jeg ikke kan sammenligne med andet er det her mit review nu.

30 dicembre 2024

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at du ikke har haft en 5-stjernet oplevelse – det er det, vi altid stræber efter at levere hos SnotBuster.

Vi vil gerne høre, om du har forsøgt at bruge saltvandsdråber sammen med produktet? Saltvandsdråber kan hjælpe med at opløse sejere snot, som kan sidde længere inde og dermed være sværere at suge ud.

Vi vil også anbefale at prøve et af de andre sugehoveder, hvis du ikke allerede har gjort det. Selvom de er anbefalet efter alder, varierer de også i form og kan måske passe bedre til dit barns næse.

Hvad angår lyd og lys, er det helt korrekt, at disse blot er bonusfunktioner. Vi hører dog fra mange forældre, at især lyset kan være en hjælp i visse situationer.

Hvis du ikke allerede har prøvet saltvandsdråber eller et andet sugehoved, håber vi, du vil give det et forsøg. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for mere hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på info@snotbuster.dk – det kan nogle gange være lettere at finde en løsning der end her på Trustpilot.

Vi håber, at din oplevelse med produktet med tiden kan udvikle sig til en 5-stjernet en. Det ville glæde os meget ❤

De bedste hilsener,
Casper / SnotBuster

Bedste næsesuger til dagens dato, vi er fan!

Næsesugeren er en kæmpe anbefaling, den har virkelig reddet vores dage hvor vores datter har haft snot i næsen. Det er den eneste, hun ikke har brokket sig over også er det vildt hyggeligt at den kan afspille melodier imens.
10 ud af 10 herfra.

7 gennaio 2025

Hej Belinda

Wow, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😍
Det betyder alverden for os at høre, at både næsesugeren og termometeret har gjort en positiv forskel for jer – og endnu bedre, at jeres datter også er fan!

Vi elsker at høre, hvordan næsesugeren har gjort de svære dage nemmere, og at melodierne tilmed har spredt lidt ekstra hygge. Det er præcis dét, vi håber at kunne bidrage med – en hjælpende hånd til småbørnsfamilier, når der er mest brug for det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det gør virkelig en forskel for os! ❤

Casper / SnotBuster

Vores barn bliver ikke ked af at vi…

Vores barn bliver ikke ked af at vi bruger snotbuster. Hun var ikke glad for tidligere alternativ

15 novembre 2024

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.
Det glæder os at i har fundet en løsning som jeres datter ikke bliver ked af 💚

Næsesuger og pandetermometer 🤧

Produkteterne lever indtil videre op til mine forventninger, men følte at jeg gik og ventede alt for længe på dem … 😅 Hvis man er sygdomsramt og har brug for produkterne ASAP skal man ikke forvente at snotbuster leverer hurtigt… Fra jeg placerede min ordre (12.11.24) til jeg modtog mine vare, gik der 8 dage!
(Og nej, det er ikke pga. GLS, de havde information om min pakke langt før den overhoved blev sendt til dem!)

Lidt træls, når man har en snottet baby! Så derfor kun 3 stjerner, udelukkende fordi jeg havde brug for en hurtigere levering end jeg fik …

20 novembre 2024

Hej Julie

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at produkterne lever op til dine forventninger 💚

Vi beklager den længere leveringstid, du oplevede. Din ordre blev lagt sent den 12. november (kl. 22), og vi videregav pakken til pakkeshoppen den 13. november. Desværre opstod der en fejl, hvor pakkeshoppen ikke scannede vores pakker, hvilket forsinkede processen. Da vi blev opmærksomme på problemet, sørgede vi for, at pakkerne blev scannet og afhentet af GLS.

Normalt fungerer vores systemer og samarbejde med GLS og deres pakkeshops uden problemer, så det er virkelig ærgerligt, at det gik galt denne gang – især når vi ved, hvor vigtigt det er at få næsesugeren hurtigt til en snottet baby! Vi gør alt, hvad vi kan, for at pakkerne sendes hurtigst muligt, så GLS kan levere dem hurtigt videre 💚

Produktet svare til forventningen

Produktet svare til forventningen, måske lige med undtagelse af den “berolige musik”, men den skal jeg ikke bruge.

21 ottobre 2024

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse.
Vi håber du trods alt i sidste ende er tilfreds med købet - og vi tager din feedback på musikken med videre ☺

Rigtig godt produkt

Godt produkt med flere indstillinger af sugestyrke. En stor opgradering fra vores manuelle næsesuger.
Vi er meget tilfredse.

25 settembre 2024

Hej Joachim

Tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre du har været tilfreds med din næsesuger. Det betyder meget for os :-)

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! En hver børnefamilie burde eje en, helt uundværlig når snot sæsonen vare hele året når man går i vuggestue.
Havde godt nok en der holdt op med at virke, men kundeservice var meget behjælpelige og sendte en ny :)

23 settembre 2024

Hej Jacob

Tusinde tak for din anmeldelse.

Det glæder os vi kunne løse problemet tilfredsstillende :-)

Casper/SnotBuster

Revideret anmeldelse efter god kundeservice.

Casper løste hurtigt problemet, og der er nu en ny næsesuger på vej til mig.

Den fjerner hurtigt og effektivt snottet - dog støjer den en smule, men den gør dét den lover!

2 giugno 2024

Hej Kristina

Tusinde tak for din anmeldelse.

Det glæder os vi kunne løse problemet tilfredsstillende :-)

Meget tilfredse kunder:

Meget tilfredse kunder:

Vi købte en snotbuster i 2024, som viste sig ikke at kunne tåle dampning, selvom at det står i anvisningen. Vi kontaktede snotbuster, og oplyste dem om sagen.
Vi ente med at modtage en rabatkode, så vi kunne købe en ny, da de desværre ikke lå inde med reservedele.

Kæmpe anmeldelse herfra.

Vi har nu en flot ny snotbuster, som vi er rigtig glade for.

22 maggio 2024

Hej Mie

Tak for din anmeldelse.
Vi beklager i havde udfordringer med jeres første næsesuger. Det glæder os at vi fandt frem til en løsning som gør at i fortsat gider bruge os :-)

God service

Good service, hurtig levering og elsker produkter. Virker indtil nu som jeg havde forventet og meget nem at rengøre.

22 maggio 2024

Hej Philip

Casper/SnotBuster

Jeg kan ikke anbefale den endnu.

Jeg har dog kun prøvet den på en 3 årig. Men her giver den i hvert fald ikke mening. Den brummer desuden meget højt og kan spille én melodi, som den stopper midt i og starter forfra. Måske er det bare mig, men det irritere mig vanvittigt. Jeg håber den virker bedre på babyer der er stoppet med snot.

11 aprile 2024

Hej Anniqa

Tak for din anmeldelse.
Vi beklager du ikke har været fuldt ud tilfreds med din næsesuger. Hvis du oplever andre problemer må du meget gerne skrive på info@snotbuster.dk - så kan vi forsøge at afhjælpe :-)

Rigtigt dårligt produkt

Rigtigt dårligt produkt, suger ikke snottet. Har prøvet at sende den retur men returlabel mangler den fuld adresse: Brassøvej 18, "ST. MF". Det er vigtigt at have en ordentligt beskrivelse af virksomheden, med fuld adresse, telefon og mail, så fragtfirma kan levere pakken retur.
Jeg har kigget på nettet efter den rigtig adresse og info om virksomheden, da på jeres hjemmeside skriver det ikke noget om det.

1 aprile 2024

Hej Andreea

Tak for din anmeldelse.
Det er dybt beklageligt at vi ikke har fået din returpakke - vi har simpelthen ikke fået beskeden fra GLS. Som jeg også har skrevet i en mail til dig så kan jeg ingen steder i mit system finde returen du har bestilt - hvor omend det er vores fejl, så håber jeg også at du kan acceptere løsningen hvor vi uden spørgsmål har refunderet din bestilling fuldt ud samt bedt om konto og reg nr. for at refundere de penge du har spildt på returfragten.

Vi er registreret med CVR, så du vil altid kunne finde vores oplysninger på nettet: https://cvrapi.dk/virksomhed/dk/snotbuster-is/44458780

Virker overhovedet ikke

Virker overhovedet ikke. Suget er slet ikke kraftigt nok.

Jeg har skrevet og klaget d. 15. April, men har ikke modtaget noget svar.

10 aprile 2024

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse.
Det er ærgerlig læsning, da vi bestemt synes at vores produkt lever op til en vis kvalitet. Vi kan ikke finde nogen form for forsøg på kontakt fra din side i vores system, så du er meget velkommen til at skrive på info@snotbuster.dk hvis vi kan hjælpe dig :-)

Produktet virker godt

Produktet virker godt. Den mindste bruger det fint. Den ældste på 2.5 er dog bange for den, så pt er det kun baby der bruger den, men den virker godt!

23 marzo 2024

Hej Signe

Tak for de fem stjerner - Det glæder os at I er glade for næsesugeren. Vi håber den ældste vender sig til den med tiden 😀

Mange tak fordi du gad at skrive om din oplevelse med SnotBuster!