Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Valse website er wordt niet geleverd
1/8 besteld. 8/8 zogenaamd onderweg via dhl. Maar op dhl staat dat het pakket nog niet is ontvangen. Geen reactie via klantenservice, ondanks herhaalde verzoeken. Als ik de reviews lees vraag ik me af of ik de schoenen überhaupt ga ontvangen. Ze reageren nergens op. Bestel hier niks!
na een wachttijd van bijna 4 weken (…
na een wachttijd van bijna 4 weken ( want zolang duurt het voor iets uit china komt) mijn Adidas sneakers ontvangen. Is absoluut nep. De maat komt niet overeen en de kwaliteit is niet hetzelfde.
Ik zou hier niet kopen
FRAUDE & SCAM, BE WARNED!!’
They do not comply with the EU law
1. They sell counterfeits
2. They do not send a return label
Have been trying to return an order and…
Have been trying to return an order and their customer service not coming back to me
Niet bestellen nep
Niet bestellen! Grote nepsite, week geleden 9-8-26) schoenen besteld (gelukkig met Klarna) al 6x annulering aangevraagd maar geen reactie. Als je contact opneemt via de chat vullen ze je gegevens al in voor hulp, alleen klopt het bestelnummer en e-mail adres niet. Waardoor je dus NOOIT een reactie terug gaat krijgen.
Ergens begin vorige maand schoenen…
Ergens begin vorige maand schoenen besteld en gelukkig via Klarna aangekocht omdat ik mijn twijfels al had over Sneaxlab. Zou tot 8 werkdagen duren, maar na 12 werkdagen zelf contact opgenomen via de mail: geen reactie.
Uiteindelijk via de chat op de website gedaan en kreeg 2 dagen later een mail en heel toevallig waren ze toen net verstuurd.
Bestelling uiteindelijk ontvangen maar een heel andere schoen dan ik had verwacht en op de foto zag.
Dus contact opgenomen met Sneaxlab voor terug te sturen en de vraag gesteld wat het retour adres is en Klarna laten weten dat ik het artikel ga retourneren.
Nu een aantal weken verder nog geen retour adres ontvangen. Op de site staat een adres in Gouda maar staat duidelijk bij dat je zonder goedkeuring niet zomaar moet retourneren.
Gelukkig heb ik contact met Klarna opgenomen en ze snappen de situatie helemaal en hebben de volledige betaling termijn stopgezet tot Sneaxlab heeft gereageerd.
Klantenservice reageert nergens op terwijl ik netjes de schoenen terug wil sturen. Heb er al veel te veel tijd in gestoken en ga er nu niet meer zelf achter aan.
Na betaling nooit meer iets gehoord…
Na betaling nooit meer iets gehoord over de bestelling. Bestel hier dus niet want het is fraude
Niet bestellen hier. Heel lang wachten
Niet bestellen hier. 29 Juli new balance schoenen besteld en vandaag 14 augustus nog steeds niet verzonden. Dit terwijl de schoenen wel op voorraad waren. Lees ook veel reviews dat het blijkbaar hele goede namaak schoenen zijn.
Ik hoop dat ik uiteindelijk nog wel echte schoenen ga ontvangen. Als ze verzonden worden...
Nooit bestellen hier
Nooit bestellen hier. Maat 38 Asics gekocht; deze vallen als maat 37. Sneakers uit China dus. Vaag contact met klantenservice. Sneakers ga ik niet meer terug kunnen sturen en geld zal ik ook niet meer terugkrijgen… FAKE!!
Half juli besteld
Half juli besteld. Na veel contact proberen te zoeken. Kreeg ik gisteren de sneakers. Maar dit is fake. Maat 38 doos Maat schoenen Maat 39 dus ik wil ze retour sturen. Gelukkig nog niet betaald. Ja met klarna dus melden gemaakt dat bedrijf niet of geen reactie geven hoe en waar ik ze retour moet sturen. Dus is een fake bedrijf met sneakers uit china.
Nooit kopen daar
Ik heb daar 27 juli sneakers besteld en tot op heden niet gekregen, ze staan wel aangemeld bij DHL maar die heeft ze nog niet ontvangen, ik heb meerdere keren geprobeerd om contact met ze te krijgen, zowel via de chat ( die op een gegeven moment gewoon afhaakt) als via de mail ( 3 keer), als via het contactformulier maar krijg nergens reactie op. Ik vrees dat de schoenen nooit gaan komen en dat ik mijn geld kwijt ben
Neppe New Balance 530
25 juli besteld, vandaag ontvangen. Dacht dat ik het nooit ging ontvangen maar dus wel gekregen. Verzending was via DHL maar niet zoals gebruikelijk een mail van DHL gekregen met dat er een pakketje onderweg was, allemaal heel vaag. Uiteindelijk lag er dus net wel een pakketje bij de deur (via DHL). New Balance 530 besteld. Doos en schoenen lijken echt. Schoenen vergeleken met huidige set, lijkt oprecht mega erg op elkaar. Wel zijn de kleuren anders. Donkerbruine is lichter en reflecterend wat niet hoort. Ook ruik je het plastic, echt een neppe geur. Qua looks echt heel goed nagemaakt maar zeker niet origineel dus bestel hier niet want je ontvangt echt namaak en daar zijn ze zeker te duur voor!
Scam site
Scam site, na 2 weken nog niks verzonden. Krijg via klantenservice alleen onzin berichten terug. Hoop dat ik het geld terug kan laten halen via creditcard. Heb er geen vertrouwen in dat ik m'n geld via hun terug krijg. Niet bestellen hier
I ordered my shoes like a month ago and…
I ordered my shoes like a month ago and its now still arriving. Its a SCAM! Fraud.
Oplichting
Oplichting
Iets te impulsief overgegaan tot aankoop via deze website. Het is pure oplichting. Bestel hier niet.
Autoriteiten; haal deze website offline.
Je ontvangt een week of 2 een track en…
Je ontvangt na een week of 2 een track en trace. (Warehouse No.3- Yaboobo-JBD)
Dit komt uit China , niet origineel
Ik heb ook 2 newbalance sneakers…
Ik heb ook 2 newbalance sneakers bestelt de 20ste eerst keer in me leven hard geragd in me suwa . Het ziet egt proffesioneel uit die site
BESTEL GEEN SCHOENEN
Update 14/8: Inmiddels heb ik de verkeerde maat schoenen gekregen. Krijg niet echt contact om ze te retourneren. Alsnog zou ik hier dus NIET kopen.
BESTEL GEEN SCHOENEN
Dit is niet.com maar.nl en duidelijk een fraud.
Ik heb op 20 juli schoenen besteld die nog niet eens zijn verzonden en via de klantenservice krijg ik antwoorden waar ik niet verder mee kan. TRAP ER NIET IN!
Ben bang dat het nep is
Ben bang dat het nep is, schoenen besteld, betaald en niks meer gehoord
Fake shop!
OPLICHTERS! De 17e schoenen besteld het is nu de 24e en nog niet eens een bericht dat ze verzonden zijn. klantenservice wordt overduidelijke alleen door a.i. gedaan en geeft antwoorden waar je echt totaal niets aan hebt. Het is een Portugees bedrijf met een hoofdkantoor in Gouda. Maar op dat adres zit het CBR.