Ik ben helemaal tevreden air jordan 1 low golf white copa black mooie sneakers snelle levering top.🤘🤘🤘
Very good and fast service even during the holiday season. Fast and quick response to problems with the shipment. Everything is at a high level👍
Top top top! Hele mooie schoenen en erg vriendelijk contact. Verzendtijd heel erg snel. Nogmaals vriendelijk dank. Groet Monique
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Sneakers_abel verkoopt exclusieve sneakers en streetwear.
Paesi Bassi
- sneakersabel.com
Le persone hanno visualizzato anche
Prima service
Ik ben helemaal tevreden mooie sneakers…
De communicatie liep moeizaam
De communicatie liep moeizaam. Ik dacht dat ik bij bestellen een fout had gemaakt, maar door een mail te sturen en dat ik er 1 terug kreeg was het duidelijk dat ik geen fout had gemaakt. Alleen daarna vond ik de communicatie minder. Uiteindelijk de sneakers gekregen die zien er prachtig uit!! Kreeg netjes daarover bericht dat ze onderweg waren. Daarom dankjewel Abel sneakers voor de mooie nikes zal mijn vriend super blij mee zijn als hij ze uitpakt met kerst. Ik wens jullie alvast mooie feestdagen.
Duidelijke en vlotte communicatie over…
Duidelijke en vlotte communicatie over de levering en product zoals omschreven, Top!
Snelle en fijne levering ❤️
Snelle levering kleuren en producten…
Snelle levering kleuren en producten waren zoals beschreven.

Risposta di Sneakersabel
Belachelijke levertijd
Bijna een week moeten wachten voor alleen veters terwijl het 1 a 2 werkdagen zou moeten duren.

Risposta di Sneakersabel
It said it will take 1-2 days to arrive…
It said it will take 1-2 days to arrive but took like a week
Super mooie sneakers
Super mooie sneakers. Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje erbij.
Top top top!
Top top top!
Hele mooie schoenen en erg vriendelijk contact.
Verzendtijd heel erg snel.
Nogmaals vriendelijk dank.
Groet Monique
Mooie schoenen
Mooie schoenen, snelle levering en fijne communicatie
Top levering zat nog een leuk kaartje…
Top levering zat nog een leuk kaartje bij mijn naam hand geschreven en echt mooie kwaliteit van de schoen
Uiteindelijk contact gehad met Sneaker…
Uiteindelijk contact gehad met Sneaker Abel, na meerdere malen contact te proberen te krijgen, is het gelukt en hebben ze verder goed afgehandeld, Bedankt
Leuk verpakt en lief kaartje erbij…
Leuk verpakt en lief kaartje erbij geschreven!
Super betrouwbaar
Super betrouwbaar! Originele schoenen welke nergens meer verkrijgbaar waren, snelle levering. Echt top!!
SneakersAbel is een aanrader
SneakersAbel is een aanrader! Orginele schoenen, voor een redelijke prijs! Vriendelijk in communicatie. Zeer goede klantenservice, snelle levering!
Adidas campus voor mijn dochter…
Adidas campus voor mijn dochter besteld. Vandaag binnen gekomen en ze is helemaal blij!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.