Het bestellen ging gemakkelijk. Toch maakte ik een tikfoutje met het invoeren van mijn emailadres. Even bellen en het was hersteld door de klantenservice. Een dag later had ik mijn schoenen. Ik ben u... Leggi di più
De schoenen werden de volgende dag netjes verpakt en in de juiste uitvoering geleverd. Helaas viel de maat niet goed, waardoor ik ze heb geretourneerd en een andere maat heb besteld. Deze nieuwe... Leggi di più
Vlotte verkoop. Snelle levering. Ik had een retour (artikel was iets te klein gekocht), meteen andere maat gekocht dat ik de dag nadien al had en retour zonder problemen zeer snel terug op mijn rekeni... Leggi di più
Het bestellen op Sneakerbaas was eenvoudig en snel geregeld. De communicatie via de mail was perfect, ik werd goed op de hoogte gehouden. En de levering was ook super snel! De sneakers die ik kreeg z... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su SneakerBAAS
Scritti dall'azienda
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bekijk de complete sneakercollectie op SneakerBAAS en geef elke outfit een stijlvolle upgrade! Combineer jouw favoriete look met een nieuw paar sneakers van topmerken zoals Adidas en Karhu. Of je nu houdt van een opvallende of minimalistische stijl, er is voor ieder wat wils. Onze sneakers geven je outfit een kleurrijke touch en bieden optimaal comfort. Bestel eenvoudig jouw favorieten online in onze webshop!
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Paesi Bassi
- klantenservice@etrias.nl
- sneakerbaas.nl
Excellent in everything
Per toeval kwam ik op jullie site
Per toeval kwam ik op jullie site. Zag meteen de sneakers waar ik naar op zoek was! Top, zo blij mee🌻
Volgende keer meteen naar jullie site👍🏼
New Balance
Jullie verkopen goede schoenen maar de levertijd was iets van een week. Veel te lang! Daarom zal ik hier niet snel meer bestellen.
Goede duidelijke website en zoals…
Goede duidelijke website en zoals beloofd voor 22:00 ‘s avonds besteld de volgende dag in huis 👍🏻👟
Razendsnelle levering!
Mooie schoenen, goede kwaliteit en de levering is razendsnel! De volgende dag had ik ze al in huis.
Sneakers besteld
Sneakers besteld, waren hele mooie onverwachts. Zondag avond besteld en maandag in huis
Gemakkelijk besteld
Fijne website, snel in huis!
Zaterdag besteld, maandag in huis. Fijne website, alles is duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Ik heb hier nu voor het eerst besteld, dus voor de zekerheid voor achteraf betalen gekozen. Je moet er wel €1,95 extra voor betalen, mss is dat een verbeterpuntje, want je kan bij andere sites via Klarna betalen en dat kost niks extra. Verder zijn het mooie schoenen en ben ik zeer tevreden hoe de communicatie en bezorging verlopen is!
snelle levering
snelle levering! top service en producten zijn uitstekend! ben er erg blij mee. ik vindt de website erg klant vriendelijk
Na bestellen was het product ineens goedkoper
Alles kwam snel en info was duidelijk maar het product stond een dag na bestellen voor 17 euro minder op de website, dat is niet fijn
Gewoon wéér fantastisch om te ervaren…
Gewoon wéér fantastisch om te ervaren dat er bedrijven zijn die wel waar maken wat ze beloven middels de website👌🏻. Zoveelste bestelling die helder, snel en goed geleverd is.
Snel geleverd, goed ingepakt. Super makkelijk weer om te retourneren (helaas was de schoen te klein). Overzichtelijke site met een ruim aanbod!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.