4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Virkelig lækre proteinbarer

Jeg laver næsten aldrig anmeldelser, men jeg må altså bare lige anmelde SNCK.

Dette er 2 gang, at jeg bestiller fra dem.
Deres proteinbarer er VILDE.
I mange år har Barebells haft 1 pladsen mht. de bedste proteinbarer på marked, men de er jo ikke dansk.
Så kom Wispy (dansk mærke) proteinbarer på marked, men de overgår stadigvæk ikke Barebells.
… Og så kom SNCK! Først var jeg skeptisk, for hvad kunne slå Barebells og Wispy? De to mærker er jo i en helt special liga.
For mig, så er SNCK simpelthen kommet i samme liga som Barebells og Wispy - endda bedre end Wispy.

Og bare til info: Når man bestiller, er der enormt hurtig levering! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Keep up the good work, SNCK 😍

16 febbraio 2026

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Jeg oplevede en fejl i min ordre, skrev til dem og fik hurtigt svar og en ny vare sendt uden bøvl. Det er præcis sådan, kundeservice skal være.

Derudover smager deres varer virkelig godt, især vanilje-flødebolden, som klart er min favorit.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg handler gerne hos dem igen.

10 febbraio 2026

SNCK sætter en helt ny standard...

SNCK formår ikke bare at levere en revolutionerende bar - de gør noget helt aldeles banebrydende. Endda på dansk jord!

Ikke nok med, at de laver såkaldte soft bars bedre end Barebells og andre store mærker, de skiller sig også ud ved at kaste sig over risikable smagsvarianter - som de simpelthen nailer ned til mindste detalje.

Fra den lækre, skumagtige flødebollebar (som nu også findes i kokos), til Chocoshot med et Nutella-lignende fyld i midten, og ikke mindst favoritten blandt dem alle: BE GOLDEN, som sender dig direkte tilbage til en klassisk Magnum Gold fra 2012.

Ærligt talt fortjener SNCK 6 stjerner, hvis det var muligt. Du kommer ikke til at fortryde at placere en ordre eller to herfra!

5 febbraio 2026

Vildt jeg bestilte torsdag aften sent…

Vildt jeg bestilte torsdag aften sent og nu er den allerede kommet lørdag morgen det er sgu hurtig levering
Det er anden gang jeg bestiller derfra første gang med flødebolle smag og den er vildt go nu skal jeg prøve den med Kokos det bliver spændende 😍

31 gennaio 2026

Super ærgerlig oplevelse

Jeg bestilte proteinbars d. 28 november til en pakke kalender. Jeg har endnu ikke modtaget mine varer d. 8 december og det er meget sparsomt hvad jeg hører fra kundeservice når jeg efterspørger mine varer.

8 dicembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito