Snapbuy is rechtstreeks gekoppeld aan een zogezegd objectieve site die producten vergelijkt en aanprijst. Erg moeilijk om bestellingen te annuleren. Trage of geen verzending. Al talloze mail... Leggi di più
Op 1 juli een stofzuiger gekocht twv 200 euro en ik heb daarbij ook voor snelle bezorgimg betaald twv 7,95. Helaas heb ik de stofzuiger niet ontvangen en na inmiddels 5 mailtjes die ik heb gestuurd na... Leggi di più
Saturatiemeter ontvangen. Made in China, plastic dingetje wat niet goed werkt. Op internet doen ze voor alsof de consumentenbond dit product op nr 1 heeft staan. Email adres wat er staat bestaat ni... Leggi di più
Koop hier niets!!!!!!! Op 12 juni heb ik een bestelling geplaatst en binnen een paar uur heb ik de bestelling geannuleerd, dus ruim binnen de 24 uur die op hun website staat. Toch hebben ze de camer... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Hoezo premium klantenservice!!!!
Door fout op webpagina van Snapbuy verkeerde kleur besteld op 28-11-2025 om 11:32 uur.
Gelijk om 11:34 uur, na ontvangst van bevestigging van bestelling, contactformulier verstuurd en diverse mailberichten verzonden, met het verzoek de kleur aan te passen.
Krijg op 22-12-2025 (bijna maand na bestelling) onderstaand bericht:
"Bedankt voor je bericht.
Onze excuses voor de vertraagde reactie.
Zoals ik in ons systeem kan zien, is je pakket al op 04.12. bij je afgeleverd.
Het spijt ons oprecht dat we de door jou gewenste kleur niet tijdig hebben kunnen aanpassen, omdat je bericht helaas in onze spammap terecht is gekomen."
Dus; Mijn reactie op eigen contact formulier op 28-11-2025 om 11:34 uur. (2 minuten na de bevestigging van mijn bestelling)
Ga mij nu niet vertellen dat jullie eigen contactformulier altijd in de spammap komt.
Dat geldt ook voor al mijn mailtjes verzonden binnen 10 minuten na de bestelling.
Hoezo Premium klantenservice als jullie eigen contact formulier in de spammap komt.
Eenmaal maar nooit meer Snapbuy!!!!!!
RvdL
gewoon de bestelling niet geleverd…
gewoon de bestelling niet geleverd nooit bestellen oplichters ook geen reactie op klachten
Zeer slechte ervaring.
Zeer slechte ervaring.
Na het bestellen van een saturatiemeter heb ik niets ontvangen. Meerdere keren contact gezocht per e-mail, zonder enige reactie. De bestelling daarna officieel geannuleerd, maar tot op heden geen terugbetaling en geen enkele vorm van communicatie. Dit bedrijf komt afspraken niet na en is onbetrouwbaar. Absoluut af te raden.
Doe het niet!!
Een zuurstofmeter besteld, naar aanleiding van een artikel dat deze meter het beste uit de test kwam, dit bleek nep te zijn.
Dus trap er niet in!
Bij bol.com was de zuurstofmeter €20 goedkoper.
Mijn excuses voor een eerdere review
Mijn excuses voor een eerdere review. Ik was te snel met de eerste review. Heb het bestelde artikel toch nog redelijk op tijd ontvangen. Dankjewel, Anneke van der Zon.
Nog slechter dan slecht.Amaanden…
Nog slechter dan slecht.Al maanden bezig om mijn geld 149 euro terug te krijgen.
Op het moment aan de telefoon wacht al een kwartier .
Waardeloos bedrijf.
Bestel op 28 november nog niets gezien.
Bestel op 28 november nog niets gezien.
Gebeld al paar dagen wordt gewoon bandje afgespeeld gemaild al 20 keer geen antwoord.
Niets bestellen bedrijf bestaat niet.
Nu 10 januari en nog niets gezien.
Nu 20 februari 2026 en lukt niet om met hun in contact te komen.
Mailen krijg je standaard mail terug.
Bellen krijg je een bandje tevoren dat het wachten lang kan duren.
Heb het geprobeerd maar steeds meer als half uur in de wacht.
Geld kwijt.
Oplichters
Artikel besteld omdat zij deden voorkomen dat dit artikel als beste getest uit de test kwam. Kwam erop tijd achter dat dit niet waar is, maar kon nergens mijn recht op herroeping kwijt. Het mailadres support snapbuy.org bestaat namelijk niet. Ik kreeg mijn mail net zo snel weer terug. Ook de link waarmee ik het artikel retour kon melden werkte niet. Koop hier niets!!!!!
Scheerapparaat besteld
Scheerapparaat besteld en was niet tevreden. Contact met hun en ze legden mij uit hoe en met welke info ik het terug kon sturen.
Zo gedaan. Het geld zou 7 dagen later zeker op mijn rekening staan!
Niet terug gekregen!
Bellen is niet mogelijk en de mails worden niet beantwoord.
Oplichters! Niets kopen daar!
Vorige week mijn geld alsnog terug gekregen. Dus wel blij hiermee 👍
Pure misleiding en oplichting
Deze website is misleidend en lijkt erg veel op de website van de consumentenbond heb een scheerapparaat besteld wat als beste getest zou zijn, bij levering was het chinese troep om terug te zenden moest mijn verzoek goedgekeurd wordenna tientallen verzoeken krijg je steeds hetzelfde antwoord en kom je geen stap verder. het is pure oplichting nooit iets bestellendaar
Het bedrijf Snapbuy is een oplichter
Het bedrijf Snapbuy is een oplichter. De producten worden niet verzonden en het is heel erg jammer dat de Consumentenproductrapport.nl reclame maakt voor dit bedrijf.
Dat is echt oplichter verkoop nagemaakt…
Dat is echt oplichter verkoop nagemaakt product met zelfde uitzicht dat opletten niet kopen bij deze oplichters
Bloeddrukmeter van Snapbuy van inferieure kwaliteit
Bloeddrukmeter besteld bij Snapbuy. Ik had niet goed gekeken. Als beste getest door de consumentenbond dacht ik gelezen te hebben Achteraf heb ik niet goed gelezen, het was consumentenpanel. Vandaag dat ding ontvangen. Het is een goedkoop krakkemikkig Chinees ding. Bepaald geen beste uit een test. Niet bestellen is mijn advies.
Stofzuiger besteld
Stofzuiger besteld. Dacht ook dat het een beste robot stofzuiger was door de consumentenonderzoek. Maar had niet goed gekeken. Maar het ergste is wel. Niet geleverd en volgens hun wel.
The item I purchased came in a…
The item I purchased came in a previously opened box that was duct taped shut. There were items missing from their cut outs in the packaging. After several attempts to contact for a refund I’ve yet to hear back. Do not buy from this site.
Snapbuy appears to be a total scam
Snapbuy appears to be a total scam. Order placed 6 weeks ago. Never received. Customer service is a hoax.
Een ster is nog teveel
Een ster is nog teveel. Besteld product zou nog altijd onderweg zijn. Geld teruggevraagd, maar je krijgt een korting van 20% aangeboden en dan mag je het product houden🤣🤣🤣, maar het is nooit geleverd😡😡😡!
Geen contact te krijgen met klantenservice
Geen contact te krijgen met de klantenservice. Product wel ontvangen, maar snel stuk. Op de site staat een heel andere trustpilot, heb hierdoor een wijze les geleerd. Nooit meer SnapBuy!
Een nachtmerrie van een bedrijf... Oplichterij.
Draadloze handstofzuiger gekocht bij snapbuy op 10-10-2025. Stofzuiger Laadde niet op, retour aangevraagd. Dat kon als ik zelf de retour kosten betaalde van 21 euro, de handstofzuiger kostte 89,90 euro.
Na een week werd het zelfde pakket weer terug geleverd met de zelfde handstofzuiger in de dezelfde defecte staat, puur oplichterij!!