Et rigtig flot produkt og virkelig god…
Et rigtig flot produkt og virkelig god kundeservice hvor man får svar med det samme
Snakecharm er en virksomhed der producerer personligt fremstillede armbånd til herrer. Armbåndene kan købes med eller uden indgraveringer. Vi er et foretagende med fokus på traditionelle værdier, god ånd og stærkt håndværk. Vi påskønner hver kunde og bestræber os på at opfylde den bedst mulige service. Vores armbånd er alle håndlavede i Danmark. Alle anvendte materialer er nøje udvalgte og kvalitetstestet. Vi har høje ambitioner om at bevare vores produkters levetid. For at bevare armbåndets styrke og glans, overfladebehandles alt læder inden produktion. Vores armbånd er fremstillet til at kunne holde længe - vi garanterer for dit armbånds holdbarhed i de første 4 år
Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Rigtig flot armbånd.
Derudover også rigtig god service og kommunikation via både mail og telefon, inden jeg afgav ordren … jeg modtog bl.a. udkast til mulige graveringer fra Mark.
Alt i alt en rigtig god købsoplevelse.
Super produkt og lækkert design - og tilmed hurtigt levering
Købte fire armbånd til min nevø. Super god og hurtig service - og god kvalitet 👌
Købte et armbånd og det var bare en virkelig dejlig oplevelse at bestille herfra❤️
Tak for et meget fint armbånd i lækker kvalitet - min søn blev glad for gaven.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Snakecharm! Bestilte et armbånd til min kæreste. Jeg havde lige et par spørgsmål, men dem fik jeg hurtig svar på og leveringen var også hurtig og det kom frem i en fin gaveæske.
Mine forventninger til stil og kvalitet er fuldt ud blevet indfriet. Jeg kan især li' muligheden for indgravering der giver armbåndet yderligere unikness.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.