Super fedt koncept. Lidt dyrt. Var lidt skuffet over der ikke var noget mere guidning, når man kommer som helt ny. Der var også kun en til at betjene, hvilket gav meget vente tid, heldigvis tager det... Leggi di più
Smykling
Tøsesammenkomst i Smykling i Køge. Vi hyggede os med at skabe både øreringe, ankelkæder og halskæde i de virkelig fine lokaler. Personalet (Rebekka) var venlig, smilende og meget hjælpsom. Hun stod... Leggi di più
Kommer helt sikkert igen! Fedt koncept med cafe og kreativ hygge. Lækre lyse lokaler og en behagelig stemning, når man træder ind i butikken. Super service hele vejen rundt. Vi fik snakket, drukket... Leggi di più
Jeg halter lidt mellem 3-4 stjerner. Stedet er hyggeligt og hvis man er kreativ, så er det virkelig lækkert at sidde og lave sine egne smykker i disse omgivelser. Men priserne er høje og det kan... Leggi di più
Tilbring nogle hyggelige timer i vores kreative smykke cafe Smykling i Køge eller Amager . Tag en ven eller veninde under armen og kom og lav smykker til dig selv eller måske som en smuk gave. Hos Smykling kan du lave halskæder, armbånd, ankelkæder og øreringe. Du kan vælge mellem ægte ferskvandsperler, ædelsten, koraller og krystaller. Alle smykkedele som øreringe og låse er sterling sølv og nikkelfri. Du kan også vælge forgyldt sterling sølv med 18k guld.
Danimarca
- smykling.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Super hyggelig ny smykkebar i Amager…
Super hyggelig ny smykkebar i Amager centret😍 helt klart et besøg være. Du finder den på 1. Sal. Tak for super fin service✌🏻

Risposta di Smykling
Fantastisk service og mange flotte…
Fantastisk service og mange flotte perler og vælge i mellem også for mænd.. 🙏🙏

Dejlig kreativ tid hos Smykling
Oplevelsen var virkelig afslappende og hyggelig. Stedet er bare virkelig smukt og velindrettet og komfortabelt. Personalet er altid så søde og hjælpsomme. De elsker også at tale med dig. Alt i alt bare en dejlig oplevelse, jeg havde med min mor, og vi lavede de smukkeste smykker!!! Vil helt sikkert anbefale det igen og kommer snart tilbage.

Risposta di Smykling
Mega hyggelig butik og et fantastisk…r
Mega hyggelig butik og wow et fantastisk koncept. Der var vildt mange smykkedele at vælge mellem og noget for hver en smag. 5 stjerner herfra, og jeg vil helst sikkert komme igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk oplevelse
Det var første gang, men bestemt ikke den sidste.
Fantastisk personale

Børnefødselsdag 🎉
Vi havde booket en 11 års børnefødselsdag hos Smykling. Det var virkelig et kæmpehit. Det er ikke sidste fang vi kommer i Smykling.
Tusind tak for en dejlig dag😊🎉

God vejledning
God vejledning, virkede interesseret i at hjælpe og kom med flere alternativer til, at lave det mest personlige smykke.
Den manglende stjerne er et lille opråb om, at kaffen som vi bestilte først kom da vi næsten skulle til at gå, og så var den efter min smag for tynd.
Kort og godt, fantastisk oplevelse og tynd kaffe der kom for sent.

Super god oplevelse 🤩
Super god oplevelse og vi kommer helt klart igen.
Lidt dyrt hvis man er meget produktiv 😊

Risposta di Smykling
Det var simpelthen så hyggeligt og gode…
Det var simpelthen så hyggeligt og gode rammer for en hyggelig eftermiddag med veninderne.
Stort udvalg af perler og vedhæng.

Risposta di Smykling
Hyggeligt lokale og meget hjælpsomme…
Hyggeligt lokale og meget hjælpsomme ansatte 👍😊

Risposta di Smykling
Super hyggeligt og god atmosfære
Super hyggeligt og god atmosfære. Vi fik den hjælp og vejledning vi havde brug for. Kæmpe udvalg af smukke perler og vedhæng.

Risposta di Smykling
Hyggeligt sted og hjælp til at lave de…
Hyggeligt sted og hjælp til at lave de smykker man helst vil