Jeg handler meget på nettet, men jeg har dog aldrig før oplevet så fornem en service og håndtering vedr. en 'erstatningsvare'. Et STORT 12-tal herfra og kan kun anbefale dette site og indehaverens... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg havde bestilt et forhæng til at skærme for min vaskemaskine og et andet til at skærme for mit toiletskab. Jeg havde en utrolig god kommunikation med Anette. Til sidst bad hun om nogle mål,... Leggi di più
Skønt at man kan vælge mange motiver til sit bruseforhæng og kan vælge mange forskellige dimensioner. Man kender desuden ordentligheden af en virksomhed på, hvordan den reagerer, hvis noget går galt,... Leggi di più
Anette yder hurtig og god service! Hun var hurtig til at svare og hjælpe med mine spørgsmål, og da jeg desværre var nødt til at returnere badeforhænget pga forkert længde, returnerede hun pengene, s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dansk webshop med over 2000 designs og hurtig levering. Få smilet frem med badeforhæng/bruseforhæng til dit badeværelse. Kan vaskes og stryges. Her får du alt fra standard designs til unikke designs af danske kunstnere og designere. Få også lavet dit eget. Alle i ønsket mål. Du kan også få tilføjet rynkebånd, tyngdebånd og specielle syopgaver.
Informazioni di contatto
Birkhøjterrasserne 456D, 3520, Farum, Danimarca
- info@smuktbad.dk
- smuktbad.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Bestilte et flot badeforhæng på mål
Bestilte et flot badeforhæng på mål, det var flot og længden passede, men farven afveg noget fra hjemmesiden. Det skrev jeg til smuktbad.dk, og ikke nok med at jeg fik et nyt perfekt i farven/perfekt mål men så modtog jeg også en retur-rabat. Det er virkelig fantastisk flot service.
Jeg kan varmt anbefale de flotte badeforhæng. Og Smuktbad.dk

Jeg giver Smukt Bad 5 fulde stjerner
Jeg giver Smukt Bad 5 fulde stjerner, fordi jeg har fået en uovertruffen service. Jeg var begejstret for det kæmpestore udvalg af smukke dessiner, og for at det var muligt at købe badeforhæng i varierende størrelser end i gængse butikker. Jeg købte et 90x180cm, som passer perfekt til lige netop mit bad.
Da det først bestilte badeforhæng ikke leverede op til Anette fra Smukt Bads forventninger, fik jeg ikke bare en mail med besked om, at der var fejl på forhænget.... Jeg blev ringet op og forklaret årsagen. Jeg fik tilbud om at købe et andet og få betalingen for det første retur, og derudover fri fragt på det næste som kompensation. Ydermere fik jeg leveret begge forhæng, og i mine øjne var det først bestilte ikke så "grimt", som Anette havde givet udtryk for, hvilket efter min mening tilkendegiver store kvalitetsbevidsthed.
Jeg er SÅ tilfreds og giver min største anbefaling af Smukt Bad.

Risposta di Smuktbad
Anette yder hurtig og god service!
Anette yder hurtig og god service!
Hun var hurtig til at svare og hjælpe med mine spørgsmål, og da jeg desværre var nødt til at returnere badeforhænget pga forkert længde, returnerede hun pengene, selvom hun desværre endnu ikke har modtaget forhænget. Det er så PostNords skyld, så dem vil jeg ikke bruge en anden gang. Jeg har kvittering på afsendelse, men Anette har ikke modtaget det.
Ros til Anette for god service!

Risposta di Smuktbad
Det fine badeforhæng jeg bestilte var…
Det fine badeforhæng jeg bestilte var desværre forsinket fra lageret, intet problem, det hastede ikke. Jeg fik 100kr rabat fordi der gik et par uger. God webshop, er meget tilfreds med badeforhænget.

Risposta di Smuktbad
Tak for mit flotte specialsyede…
Tak for mit flotte specialsyede badeforhæng! 😍
Handlen fra start til slut er forløbet som den skulle, og pakken blev modtaget i min postkasse indenfor den forventede leveringstid. Desuden havde jeg et spørgsmål, som jeg hurtigt fik svar på via kontaktformularen/mail.
Jeg vil helt sikkert handle her næste gang jeg skal bruge et forhæng😊
Jeg kan varmt anbefale dette firma 👍
VH Eva.

Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice - har aldrig oplevet noget lign. 🤩 Jeg modtog et bruseforhæng, som jeg ikke var helt tilfreds med, og Anette tilbød med det samme at jeg frit måtte vælge et andet. Hun hjalp mig med at vælge det rigtige, som jeg netop har modtaget i dag, og det er helt perfekt. Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkeligt smukt badeforhæng.
Virkeligt smukt badeforhæng☺️
Stoffet er lidt tyndt. Det er kortere end hvad jeg bestillede. Der står der er en marginal på 3cm +/- men jeg købte længere ringe til, så nu passer det fint. Mailede med indehaveren Anette, og hun var meget imødekommende og refunderede mig de 60:- som ringene kostede.
God service fra Smuktbad☺️

Fantastisk service
Jeg kan absolut anbefale at handle med Smuktbad. Anette er fantastisk hjælpsom - har svaret hurtigt på de spørgsmål jeg har haft, og giver på alle måder en vild service.
Og så er det bestemt også værd at nævne, at hun har et imponerende stort udvalg af forhæng at vælge imellem og alle til en super god pris

Risposta di Smuktbad
Kan kun anbefale smutbad.
Kan kun anbefale smuktbad.
Den allerbedste service og de smukkeste produkter.
Jeg giver 6 stjerner ud af 5.
Vil helt klart købe varer hos smuktbad igen

Risposta di Smuktbad
Som i de gode gamle dage ;-)
Jeg er meget tilfreds med både købsoplevelse og produkt. Anette svarede lynhurtigt på mit spørgsmål, bestilling var nem at gennemføre, varen kom hurtigt og lever fuldstændigt op til mine forventninger/forhåbninger. Jeg er helt rørt over, at der stadig findes firmaer, hvor man til en meget overkommelig pris kan få en så personlig og kvalificeret betjening. Tusind tak til Anette!

Risposta di Smuktbad
Meget fin service fra Anette og Smukt…
Meget fin service fra Anette og Smukt Bad, vil helt sikkert handle der en anden gang.

Risposta di Smuktbad
Er godt tilfreds med det badeforhæng vi…
Er godt tilfreds med det badeforhæng vi har fået. God kvalitet og fik det inden for den tid der stod. Alt i alt en god oplevelse.

Mega tilfreds🤩👌🏼
Jeg bestilte tre forskellige badeforhæng og hold da op de er flotte og kvaliteten er rigtig god. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert handle her igen🤩👌🏼

Smukt Art deco badeforhæng
Fineste badeforhæng, god pris og fin kundeservice

Meget smukt forhæng
Meget smukt forhæng. God kvalitet og en meget rimelig pris ❤️

Rigtig fint👍🏻
Jeg fik bestilt et specialsyet badeforhæng, rigtig fint og tro på billedet - dog lidt tyndere end hvad jeg havde forventet men ellers rigtig god service 👍🏻😁

Lækre varer, super service
Jeg bestilte 2 badeforhæng. De er super flotte, men jeg havde målt forkert, så de var for korte. Jeg skrev til Anette fra Smukt bad og fik super hurtigt svar. Hun bestilte nogle længere forhæng til mig og jeg sendte de for korte retur.
Ingen bøvl, super sød betjening, virkelig flotte forhæng og hurtig levering :-)

God oplevelse
Da jeg kontaktede firmaet med nogle spørgsmål vedrørende et badeforhæng,
Var der hurtig tilbagemelding super service.
Meget venlig person jeg talte med.
Det kan varmt anbefales at handle der.
Mvh
Svend Erik Frederiksen

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.