De levering heeft langer geduurd dan oorspronkelijk verwacht, wat jammer was. Gelukkig hield de klantendienst mij goed op de hoogte van de situatie en werd er steeds snel en vriendelijk geantwoord op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik bestelde 2 badpakken. De levertijd was absurd lang (+3 weken) en niemand kon me duidelijkheid geven over de levertermijn. Toen ze uiteindelijk aankwamen, wilde ik er 1 van retourneren. Wat een gedo... Leggi di più
Extreem lange levering, product komt helemaal niet uit Nederland! En ondanks 30 dagen terugbetaal garantie volgens de website, blijkt dit helemaal niet aan de orde te zijn. Je mag het product houde... Leggi di più
Ik laat niet vaak feedback achter maar deze bestelling verraste me. De bikini gaf mij meer zelfvertrouwen dan de meeste badmode die ik eerder heb geprobeerd.
L'azienda ha risposto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
De bikini gaf mij een mooiere gladde vorm en zag er toch stijlvol uit. Ik droeg hem tijdens een weekendje weg en voelde me er echt goed in.
Ik vind het fijn dat de badmode elegant aanvoelt in plaats van te opvallend. Het ontwerp geeft een flatterende vorm en blijft toch simpel en stijlvol.
De kwaliteit van het product is sterk vooral de stof en de afwerking. De levering was niet snel maar ik zou zeker opnieuw overwegen om te bestellen.
Ik kocht de sculpting bikini omdat ik iets met meer ondersteuning wilde voor vakantiefoto’s. Hij geeft een mooie vorm zonder dat ik mij ingesnoerd voel.
The loafers are comfortable enough to wear all day, but I would love to see more styles added😊
De bikini leek erg goed op de productfoto’s. Ik had alleen gewild dat de verzending iets sneller was maar de klantenservice was vriendelijk toen ik om een update vroeg.
De stof voelt zacht maar niet dun of goedkoop. Ik kan merken dat hij zijn vorm goed behoudt en de kleuren waren prachtig in het echt.
Bestel hier niet! Chinese dropshipping, ze zeggen dat je retour kan sturen maar als je dit vervolgens probeert dan gaan ze met je onderhandelen waardoor je na heel veel mails heen en weer uiteindelijk 70% van je aankoopbedrag terugkrijgt. Terugsturen is geen optie want dit is een Chinees adres en kost meer geld. 18 euro armer en een bikini die niet past. De bikini’s zijn tevens voor een fractie van het geld via SHEIN te bestellen. Doe dit ipv voor smitmeijer te kiezen. De bezorging duurde tevens 2 weken en koste ook veel mails heen en weer want er was geen trackingscode aangemaakt.
Ik kan alleen bestelling volgen. Is na een maand nog steeds niet bezorgd. Bedrijf laat NIETS van zich horen. Annuleren van bestelling lukt ook niet en ben dus mijn geld kwijt en een hoop gedoe rijker.
Voor mijn gevoel een fake website en riekt naar oplichting.
Mijn bestelling duurde iets langer dan ik had gehoopt maar de kwaliteit maakte veel goed. De stof voelt glad en stevig aan en ik voel me er zelfverzekerd in.
Deze ene keer niet vooraf de recensies opgezocht en ben er weer ingetrapt. Duurde bijna een maand voordat mijn bestelling binnen kwam in een zakje uit China. Nooit antwoord gekregen op mij mails. En de kleding was veel te groot. Beter gewoon zelf bij Ali bestellen.
Alles aan het merk voelt zacht en vrouwelijk. Ik bestelde eerst badmode maar nu wil ik ook graag een van de zomerjurken proberen.
ik heb een bikini besteld. Die werd pas na 3 weken bezorg. Past niet dus ik wil mijn geld terug. Inmiddels 2 mails van Smit&Meijer ontvangen of ik wil ruilen, iets anders wil etc. Nee ik wil retourneren en mijn geld terug! Nu een brief gestuurd. Heel vervelend dit.
Mijn bestelling vroeg wat geduld door de huidige drukte bij de fabriek maar de klantenservice bleef vriendelijk. Het badpak was voor mij het wachten waard.
Aanvankelijk leek het alsof ik aan het lijntje werd gehouden. Maar de bestelling is wel gekomen ( 3 weken) en was naar tevredenheid. Het duurde wel lang.
Klantenservice was snel en vriendelijk.
Mijn eerdere review trek ik bij deze terug
Dit was mijn eerste keer dat ik bij Smit & Meijer bestelde en het voelde als een rustige en betrouwbare winkelervaring. De website was duidelijk de stijlen waren vrouwelijk en de bikini zag eruit zoals op de foto’s.
Ik kreeg na 21 dagen de verkeerde maat thuisgestuurd. Retourservice is er niet. Je moet het op eigen kosten terug sturen naar China! In de bikini staat geen merknaam van Elena Marell (wie het ook moge zijn)en lijkt voor een paar euro ingekocht. Het zit in een goedkoop zakje gepropt. De witte binnenkant van de bikini doet ook heel goedkoop aan.
Als je iets terug wil sturen krijg je eerst allemaal kortingsvoorstellen en daarna mag je t terug sturen naar CHINA. Terwijl er staat mode van de Nederlandse kust Zandvoort op de site.
Dit zijn dropshippers!!! Helaas ben ik erin getrapt!! Het duurde weken voor dat mijn bikini er was. Op mailtjes kreeg ik vage antwoorden waar ik niks aan had. De bezorger (dragonfly) heeft het pakje van grote grote afstand door de lucht voor mijn deur geflikkerd (zag ik op mijn deurbelcamera) niet aangebeld en ik was gewoon thuis. Handig ook, voor dieven, ik woon in Amsterdam
Maten klopte totaal niet, broekje veel te groot en bovenstukje veel te klein.
Retour sturen is een puzzeltocht en moet je zelf betalen.
Kortom: trap hier niet in!!! “Smit&Meijer uit Zandvoort”’zijn oplichters en dropshippers.
Veel langere levertijd dan op de website staat vermeld. Ook na contact is niet duidelijk wanneer de bestelling aankomt. Erg vervelend als je iets besteld om mee te nemen op vakantie. De kwaliteit en pasvorm van de badkleding is matig. En als je dan gaat zoeken op retouren dan blijk je het terug te moeten sturen naar de leverancier in het buitenland. Zijn dropship bestellingen wat je pas ziet als er iets mis gaat en je op de website gaat zoeken. Tijdens het bestellen is dat niet duidelijk.