1. Dentista cosmetico
  2. Clinica dentale

Scritti dall'azienda

Smily är specialiserade inom kosmetisk tandreglering och erbjuder aligner-behandlingar till ett fast & schysst pris.

3,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,7

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Lurad

Det var inget problem under tiden de fanns som ett företag men de stängde utan att meddela sina befintliga kunder vilket gjorde att jag märkte när jag skulle boka en ny tid att de inte fanns längre. De har tagit mina pengar och sedan stängt och går ej att kontakta. Jag har fasta fästen kvar på tänderna och kommer nu behöva betala någon annan för något jag redan har betalat en gång för. Bedrägeri och stöld, skulle jag kalla det.

23 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

STORA VARNING!!

STORA VARNING!!! Tyvärr måste lämna negativt omdöme! Under konsultation jag fick inte veta att tandställning är inte permanent vilket Smily berätta för mig efter jag färdigt med behandlingen att jag måste sova med skenorna på natten hela mitt liv vilken gjorde fick ett chock 🙆😡🤕 att jag betalt 27000 kr för något inte är permanent! Jag känns att jag blivit lurad att det inte berättat detta för mig!

1 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

Smiley Stockholm är kanon!

Min dotter har aligners via Smily Stockholm och är inne på sin 7e skena och allt har fungerat superbra sedan start. Smidigt första besök och resultatet är väldigt bra redan nu trots att två skenor återstår. Dottern tappade dessutom bort några skenor på vägen men det löstes via kundservice som trots semestertider ringde upp direkt när vi kontaktade dem via e-post.
Kundservice och bemötande top notch mao!

30 luglio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Ett mycket professionellt bemötande och…

Ett mycket professionellt bemötande och allt gick väldigt fort.

10 maggio 2022

Hej Thimmy!
Kul att höra att du fått ett professionellt bemötande och vi uppskattar att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse. Fortsatt lycka till!

Mvh,

Mycket nöjd med resultatet

Mycket nöjd med resultatet. Även fantastiskt personligt bemötande av tandläkare Maya

5 maggio 2022

Risposta di Smily

Tack så mycket för ditt omdöme Sanny! Kul att du är nöjd med både bemötande och resultat.

Mvh,

Valutata 5 stelle su 5

Jätte smidigt och sjukt trevlig…

Jätte smidigt och sjukt trevlig personal! Rekommenderar starkt!

29 marzo 2022

Hej Therese,
Så kul för oss att höra att du är nöjd! Stort tack för ditt omdöme och din rekommendation!

Varma hälsningar,

Jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd. Servisen, stöd och rådgivning allt är perfekt 👍 rekommenderar verkligen 🌷

23 marzo 2022

Risposta di Smily

Tusen tack för ditt fina omdöme Anna! Det glädjer oss verkligen att höra!

Outstanding service

Otroligt trevligt bemötande, professionell och super kunnig! Rekommenderar till alla, som vill kunna le med mer självförtroende!

15 febbraio 2022

Risposta di Smily

Tusen tack för ditt positiva omdöme Nicole! Det gör oss superglada! ​Njut av ditt nya leende :)

Valutata 3 stelle su 5

Bra bemötande och fantastiskt resultat

Bra bemötande och fantastiskt resultat! Dock tyckte jag inte de från början var tydliga med hur långt tid det skulle ha. Jag fick ha skenorna längre än vad jag först fick information om 😕

5 febbraio 2022

Risposta di Smily

Hej Monika! Tusen tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du fått ett bra bemötande och ett fantastiskt resultat! Vi uppskattar verkligen din feedback om hur lång tid det skulle ta, tyvärr blev det längre än förväntat i ditt fall och vi förstår att det kan vara frustrerande. Ibland är det svårt att 100% förutse längden på behandling. Vi har därför skickat ett mail till om hur vi kan förbättra din upplevelse :)

Vänligen,

Väldigt nöjd!

Väldigt nöjd. Kan varmt rekommendera!

4 febbraio 2022

Risposta di Smily

Hej Magdalena! Stort tack för ditt omdöme och vad kul att du är nöjd. Då är vi också nöjda!

Med vänlig hälsning,
John och resten av team Smily

Valutata 5 stelle su 5

Rekommenderar Smily till kollegor och vänner..

Väldigt nöjd med bemötandet från personalen. Professionella, trevliga och kunniga inom området.

30 gennaio 2022

Risposta di Smily

Hej och tusen tack för all positiv feedback! Det gör oss glada att du fått ett bra bemötande, det är A och O för oss!

John och resten av Team Smily

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt bra bemötande och service

Otroligt bra bemötande och service!
Aldrig är en fråga eller fundering för dum, och som i mitt fall med tandläkarskräck så var de så otroligt lugnande och tålmodiga!

Har rekommenderat dem till alla jag känner som vill göra en förändring med sina tänder att vända sig hit och se vad det finns för möjligheter!!

🤩🤩🤩

28 gennaio 2022

Hej Marie,
Tack för dina varma rekommendationer! Så kul att du fått en trygg upplevelse och ett bra bemötande hos oss.

Fortsatt lycka till! 😊

Med vänlig hälsning
John och alla på Smily

Modernt och smidigt!

Modernt och smidigt! Efter en enkel undersökning får du din personlig set av aligners inom kort tid, och sedan är det bara att ta på sig dem! Genom ett personligt kundkonto kan du alltid följa din process online och korrigera tiden om du missat något steg i planen. Dessutom kan du alltid kontakta specialisterna om det skulle vara något. Och ja, de kör på Klarna och du har som kund möjlighet att delbetala deras prisvärda tjänst! Jag är sjukt nöjd med mitt leende nu tack vare dem! Rekommenderar starkt!!

28 gennaio 2022

Risposta di Smily

Hej och tusen tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder och patienter bästa möjliga upplevelse och därför blir vi så glada av att höra att du är nöjd med ditt leende.

Allt gott!
Önskar John och alla på Smily

Valutata 5 stelle su 5

På kort tid fick jag ett leende jag…

På kort tid fick jag ett leende jag stolt kan visa upp. Dessutom skedde det hela osynligt för andra människor!

27 gennaio 2022

Risposta di Smily

Hej Anton, tusen tack för ditt omdöme! Vi blir så glada över att höra att du nu stolt kan visa upp ditt leende. Det betyder allt för oss!
Med vänlig hälsning, John och resten av Smily.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più