Sälj & Marknadshögskolan Recensioni 5

3. Corso di studi abilitante alla professione

Informazioni su Sälj & Marknadshögskolan

Scritti dall'azienda

Välkommen till Sälj & Markadshögskolan

Vår passion och vårt mål är att utveckla framtidens stjärnor inom försäljning och marknadsföring. Vårt fokus ligger på personlig utveckling och tack vare vårt nära band till näringslivet kan vi erbjuda mer än bara en utbildning.

Med våra ledord – engagerade, personliga och nyskapande – leder vi våra studerande hela vägen: före, under och efter utbildningen. Hos oss får du inte bara kunskap, utan ett nätverk, vägledning och inspiration som varar långt efter examen.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder både YH-program och kortare YH-kurser, framtagna i nära samarbete med branschen. Det garanterar att innehållet alltid är relevant, aktuellt och matchar de kompetenser som efterfrågas på arbetsmarknaden. Utbildningarna har ett växande fokus på digitala färdigheter.

Om Sälj & Marknadshögskolan

Sälj & Marknadshögskolan grundades 1996 och är idag en väletablerad yrkeshögskola med verksamhet i Stockholm och Göteborg. Våra studerande är ofta drivna, nyfikna och målinriktade personer mellan 20 och 35 år som vill växa i sina roller – eller ta steget in i ett nytt område.

Vi är stolta över våra resultat: majoriteten av våra studerande får jobb kort efter examen och vi har en hög rekommendationsgrad både bland studerande och medarbetare.

Välkommen till en skola där du får verktygen att lyckas – och där vi tror på dig hela vägen.

Se alla våra YH-program Se alla våra YH-kurser Upskill & reskill

Snabb kompetensutveckling på distans

Läs en YH-kurs på halvtid - kombinera dina studier med jobb

4,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Strategisk marknadsanalys och utvärdering på Sälj & Marknadshögskolan

Att lyckas hålla studenternas intresse uppe på distans, samtidigt som man är tydlig, engagerad och alltid känns närvarande, det är verkligen guldvärt, och precis så är Fredrika Du Rietz. Hon är utan tvekan den bästa läraren jag har haft. Hon gör även svårare delar lättare att förstå och man märker att hon verkligen bryr sig om att studenterna ska hänga med, utvecklas och känna sig motiverade.

Redan nu, när ungefär halva delen med inlämningar i utbildningen Strategisk marknadsanalys och utvärdering på Sälj & Marknadshögskolan är avklarad, känns utbildningen väldigt stark, och ärligt talat tror jag bara att det kommer bli ännu bättre framåt.

Stor cred också till Jakob Älkärr, som utbildningssamordnare. Han har alltid funnits där, varit snabb att svara, tillgänglig online och väldigt närvarande. Det gör stor skillnad.

Det här är en utbildning med hög kvalitet, starkt stöd och människor som gör sitt jobb med både kompetens och hjärta.

15 aprile 2026
Non scritta su invito

Hej Pilip
Tack för dina fina ord. Det är verkligen jättekul att få höra om dina fina upplevelser och vi är så glada att du är så nöjd! Tack för att du delar med dig!

Valutata 3 stelle su 5

Bara okej

Utbildningen lämnade en del att önska

30 maggio 2025

Risposta di Sälj & Marknadshögskolan

Tack för din feedback! Om du vill dela med dig av fler tankar är du varmt välkommen att kontakta oss på: info@smhsverige.se. Vi tar gärna med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete framåt.

Bäst ställe

Det var jätte bra ställe för alla studerande och skolan var jätte bra och alla elever fick hjälp , när de behövs .

4 agosto 2025

Risposta di Sälj & Marknadshögskolan

Tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde både stöd och kvalitet i utbildningen.

Supernöjd!!

Kort summerat är jag fantastisk nöjd, utbildningsledarna och Matilda har gjort ett grymt jobb och jag har fått alla chanser till att få en bra utbildning, mycket ansvar ligger hos individen och dom som inte tagit sitt ansvar är dom som kommer att klaga.

30 settembre 2025

Risposta di Sälj & Marknadshögskolan

Vi är glada att du är så nöjd med din utbildning! Vi gillar verkligen att höra att du upplever att utbildningsledarna och teamet har gjort ett bra jobb och att du fått goda möjligheter att utvecklas. Tack för din återkoppling!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più