Integrationen til webshoppen fungerer SUPER, men jeg mangler virkelig en funktion hvor jeg kan lave batchforsendelser: Dvs. skabe f.eks. 100 ens forsendelser ud fra en adresseliste. Dette betyder desv... Leggi di più
Fuldstændigt eminent produkt, med en endnu bedre kundeservice. Absolut imponeret, de går helt udover hvad der kan forventes af dem for at hjælpe dig. Er meget taknemmelig, de har blandt andet ordnet... Leggi di più
Smart Send er et super Addon til Wordpress, der via et simpelt userinterface lader både garvede som uerfarne Woocommerce/Wordpress brugere opsætte et komplet fragtsystem i backenden med få klik. Der e... Leggi di più
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Det startede med at vi fik super god hjælp til opsætningen af modullet og efterfølgende tips til gode måder at håndtere fragten overfor vores kunder. Smart Send... Leggi di più
Smart Send tilbyder en fragtløsning til webshops der gør det muligt at opsætte fragtprisberegning, visning af afhentningsteder og automatisk fragthåndtering herunder oprettelser af pakkelabels - direkte fra webshoppen.
Teglgårdstræde 8B, 1452, København K, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Jeg er meget tilfreds med Smartsend. Det virker bare! Og man får god hjælp og super hurtigt, hvis noget driller. Jeg kan varmt anbefale Smartsend.
Dbh Wicky

Risposta di Smart Send
Super service og lyn hurtig support. Smart Send fungerer bare.

Risposta di Smart Send
Vi har brugt Smartsend stort set siden de startede og altid været meget tilfredse. Vi stopper kun med at bruge deres service fordi vores butik er solgt og vi går på pension.

Risposta di Smart Send
Tak til Anders i supporten - Han hjalp os ikke bare med integration med woocommerce, tracking, told osv. men han støttede os også til hvordan vi skulle forstå og bruge PostNords systemer optimalt :-)

Risposta di Smart Send
Uprofesjonelt i højeste grad.
Jeg har testet smartsends modul til Prestashop. Jeg spurgte på forhånd, om det ville fungere for det norske marked. Ja var svaret jeg fik. At det ville fungere meget godt, fordi der ikke burde være nogen forskel. Jeg har brugt meget tid og energi på at installere og forberede forsendelse med Smart Send's modul, for at finde ud af at det ikke virker. Så når jeg informerer teamet hos Smart Send om det, får jeg svaret, du er på det norske marked, og det er nok derfor det ikke virker! - At det er muligt at være så uprofessionel. De er heller ikke klar til at ordne tingene, som modulet skulle fungere og hævde, at modulet ikke fungerer på grund af noget med mig, uden at de har tjekket. Meget uprofessionelt firma.

Thanks Anders!
Super good and effecient service. Happy that you exist.
Will definitely use it again and again🙏
Best wishes,
Valeriia

Risposta di Smart Send
Super godt plugin. Jeg er meget tilfreds med både service og produkt. 5 stjerner herfra

Risposta di Smart Send
Jeg er super tilfreds med den hjælp jeg fik af en meget venlig og tålmodig ung mand.

Risposta di Smart Send
Hurtig, præcis og venlig hjælp.
Det tog ikke lang tid fra start til slut, så meget stor anbefaling!
Mvh Mikkel

Risposta di Smart Send
Hurtig svar tid, præcis formulering og en høflig tone ...
Fantastisk support, jeg er meget tilfreds! :)
Exceptionel god support! Virkelig hjælpsom og dygtig! De varmeste anbefalinger herfra.

Risposta di Smart Send
Ualmindelig god support og velfungerende produkt! Tak til Anders Bilfeldt :-)

Risposta di Smart Send
Fantastisk support. Hurtig hjælp og nu er min webshop allerede igang med deres løsning. Kan klart anbefale til andre med en WooCommerce webshop.

Risposta di Smart Send
Vi oplevede store udfordringer med Smart Sends kommunikation med PostNord, kunderne fik ikke sms omkring deres pakker fordi Smart Send og Postnord ikke fungerede sammen.
Vi valgte at finde en anden løsning, da mange pakker kom retur uden at være blevet afhentet. Vi skrev til kundeservice at vi fra dags dato gerne ville opsige vores abonnoment - uden at tænke mere over dette opdager vi at Smart Send fortsætter med at trække penge på vores konto, på trods af at de har fået vores mail og besvaret den.

Risposta di Smart Send
Og tid er jo penge, som vi alle ved 😉 .
Vi benytter Smart Send til hele processen omkring ordrehåndting og det spiller bare. De var i øvrigt også vildt flinke til at hjælpe med opsætningen, så alle kan blive hjulpet ind i det 21. århundrede.
Tak.