Super fint
Jeg lejede en klap-bar og fadølsanlæg.
Hentede og afleverede selv. Oplevede fin service hele vejen.
Hurtig tilbagebetaling for overskydne fustager.
Jeg handler der meget gerne igen.
Jeg lejede en klap-bar og fadølsanlæg.
Hentede og afleverede selv. Oplevede fin service hele vejen.
Hurtig tilbagebetaling for overskydne fustager.
Jeg handler der meget gerne igen.
Hvis man kan finde sig i at blive svinet til af en chauffør der ikke selv har styr på klokken, ej heller det aftalte, så er dette firma et fint sted at leje… Deres borde og stole fejler intet og lever op til det forventede, men deres chauffør er ikke alene ubehøvlet, hun kan heller ikke klokken og lyver ovenikøbet.. I ordrebekræftelsen står der tydeligt at det lejede afhentes mandag mellem 1630 og 1800. Især pga dug-regn denne dag lade vi stolene der er betrukket, stå inde og har aftalt med vores søn at han stiller det ud om eftermiddagen til rette tid. Allerede lige før middag kimer telefonen hos min kone der sidder i møde og da hun endelig kan tage den bliver hun overfuset af deres kvindelige chauffør der brokker sig over det ikke er stillet ud som aftalt!?
Da min kone prøver at forklare at der står sådan i deres egen mail er svaret bare: “NEJ, det gør der ikke!! Og hvis der gør kan vi da nok regne ud det er en fejl!”
Da min kone så skriver til firmaet, svarer ejeren at han beklager forløbet, at chaufføren havde aftalt med manden (mig) at det skulle ud om morgenen hvilket er lodret løgn, men at chaufføren skulle have været ophidset havde han meget svært ved at tro på, så den blev altså vendt til at vi selv er fuld af løgn…..
Vi fik leveret diverse ting til vores havefest af Smartos bl.a. en bar i bambus. Materialet var i dårlig stand efter flere ganges brug, men ingen store synlige skader. Baren var svær at sætte op fordi materialet var gammelt. Efter at skulle bruge en hammer for at få støttepinde ind, revnede materialet længere nede. Baren modtog ingen slag, eller lignende, under festen og gik kun i stykker som følge af opsætning af dårlige materiale. Vi forklarede Smartos dette, men de afviste alt. Vi bad Smartos dokumentere alderen på baren, men det ville de heller ikke. Smartos udnytter sine kunder til at erstatte deres materialer efter mange års brug. Så pas på med at bestille hos dem, da der meget vel kan komme ubehagelige overraskelser. Hvis i vælger at bruge dem skal i dokumentere ALT hvad i modtager meget nøjsomt. Det er ærgerligt at en god dag skal spoleres af så dårlig service.
Vi lejede et telt med gulv, borde, stole og service til vores bryllup den 24. juni 2022. Opsætning og nedtagning gik hurtigt og superprofessionel. Alt var som lovet - og i rigtig god kvalitet. Jeg vil især fremhæve stolene som man sidder fantastisk godt på (ikke de billigste vi valgte).
Den samlede pris lå langt under hvad vi ellers kunne finde.
Næste gang vi skal have stor fest bliver det 100% dette firma som står for telt, inventar og service igen 👍
Vil gerne give smartos telte mine allervarmeste anbefalinger. Super professionel service og kommunikation hele vejen igennem. Virkelig flot telt med gulv. Nemt når de tager opvasken på servicet. Virkelig gode rammer til at holde en fantastisk fest.