Fain că a apărut și în România. Să meargă tot crescând💪💪💪 să profite cat de mulți. Și muncitorii (găsesc și aleg jobul), și clienții (aleg oferta potrivită)
Scopri cosa dicono le persone
Oameni faini și de încredere. Răspund în timp scurt și eficient. Platforma e bine gândită și e ușor să public un job.
Un site foarte util. Postarea unui job sau aplicarea pentru a prelua un job este foarte intuitiva. Recomand!
Nicio o colaborare până in prezent 😭
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Nicio o colaborare până in prezent 😭
Un sait foarte util și bun .
Recomand Smalljob tuturor celor care…
Recomand Smalljob tuturor celor care caută o soluție moderna și serioasa pentru colaborări rapide și sigure.Cu siguranță voi folosi din nou serviciul.
Un site foarte util.
Un site foarte util.
Postarea unui job sau aplicarea pentru a prelua un job este foarte intuitiva.
Recomand!
Foarte tare site-ul!
Foarte tare site-ul!
Un concept interesant, util; pe langă asta oferă și transparență maximă și suport.
It s great
It s great, it s good , i m very very happy it s working
Finally in Romania
O platformă foarte utilă și ușor de…
O platformă foarte utilă și ușor de utilizat. Recomand!
Super tare aplicatia!
Oameni faini și de încredere
A good site to get extra cash when u have time
The site it s very smooth and you can get jobs for real
Un site foarte folositor pentru toti…
Un site foarte folositor pentru toti oamenii. Am reuşit să îmi rezolv treburile în timp foarte scurt. Oamenii au fost punctuali și de încredere! Multumesc
O platformă simplă și eficientă!
O platformă simplă și eficientă!
SmallJobs m-a surprins plăcut – am putut posta un job rapid, iar în scurt timp am fost contactat de persoane interesate. Comunicarea a fost directă, iar tarifele se negociază ușor între părți. E o soluție excelentă pentru cine are nevoie de ajutor la diverse lucruri prin casă sau curte. Recomand cu încredere!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.