Scopri cosa dicono le persone
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Fortunstræde 4, 1065, København, Danimarca
- slotskaelderen.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Ingen angivelse af priser på mad.
Trods tidlig bestilling fik vi et 2 personers bord selvom vi var 3 personer. Intet spisekort med priser. Heller ikke på nettet. Regning blev presenteret udelukkende som tal. Ingen angivelse af hvad vi havde bestilt. Det er ulovligt at undlade på regningen at oplyse hvad man betaler for. Drikkepenge afskaffet i 1969. Høje priser for smørrebrødet..
Ole Jacobsen
Glem det…..
Glem det. Aflyser min reservation 2 timer før et vigtigt møde. Det er ikke i orden
Mad og service var vel ok
Mad og service var vel ok, men på regningen var de 8 forskellige stykker smørrebrød bare slået sammen til et beløb på 1000 kr, ogved betalingen på Flatbed delen var der angivet 4 forskellige %satser: 5, 10, 15 og 20% til drikkepenge. Du skal vælge en af dem sagde tjeneren. Det gjorde jeg ikke. Jeg trykkede på Annuler. Drikkepenge blev afskaffet i DK i 1969.
Hvad skete lige der - ??????
Hvordan kan hyggen, atmosfæren samt servicen forsvinde - er det pga nyt ejerskab eller blot forkert tjener ?
Efter gennem mange år ofte at have benyttet det dejlige sted til både firma og private frokoster - kom det som en kæmpe overraskelse, at en inkompetent tjener kan ødelægge alt dette - fra start havde vedkommende travlt med bare at få “skubbet alt igennem” og det blev helt umuligt, da han før udløb af seating tid begyndte at fjerne glas og tallerkner med indhold - desværre var jeg “ude at vaske hænder” på dette tidspunkt.
Der kan selvfølgelig være flere forklaringer på denne adfærd - en ny kundestrategi eller en julevikar på en dårlig dag.
Men hvis det vi oplevede, er den stil, man har tænkt sig at fortsætte med, bliver det nok mere, engangskunder man skal basere sin restaurant på.
Håber Gitte Kik kommer tilbage på sporet.
Sjovt koncept med god mad og betjening.
Dårlig oplevelse.
Ja, gamle nydelige lokaler, men det gør det ikke alene. Bestilte 2 stykker med stegte sild i går, men stykkerne var desværre så små, at det var mindre end en 1/4 stegt sild. Puha. Vi skulle spørge om priserne på det færdigsmurte smørrebrød, hvilket servitricen ikke kunne svare på, men måtte kalde på en små arrogant "tjener". Stykke nummer to smørrebrød, var dog udmærket, men alt for dyrt. Kan dog godt genkende andre anmeldelser. Dieter
Køb aldrig et gavekort
Køb aldrig et gavekort
Jeg havde et gavekort til slotkælderen, og havde bestilt bord og oplyst at jeg havde gavekort ved bestillingen, og alt var godt, altså lige til vi ankom. Vi bestilte som i øvrigt var lidt underligt, intet menukort, INGEN priser!!
Maden var middelmådigt og da vi skulle betale gav vi gavekortet, og tjeneren ( hvis hun da var det ) modtog gavekort, og herefter kom ejeren løbende ned og råbte " nej nej det går ikke, det er for gammelt " Der var ingen udløbsdato på gavekortet, og skal lige siges at det er købt i covid19 perioden så ja det var fra 2021, det var ret ubehageligt og vi endte med at betale kr. ca 1300,00 for nærmest ingenting. Slotskælderen får nul stjerner fra os. Vi ringede efterfølgende for at tale om tingene og chefen Frank smed røret på, hvilken kundebetjening.
Kommer ALDRIG der mere og vil sprede rygtet her og andre steder.
Anmeldelse af Slotskælderen
Jeg spiste frokost med en god ven i Slotskælderen og må desværre konkludere, at det var en skuffende oplevelse – og bestemt ikke pengene værd.
Da vi kom ind, kunne jeg godt se, at jeg havde været der før, og dengang var det heller ikke en oplevelse, jeg ønskede at gentage. Men nu var vi her, og vi fik en time at spise, da alt var reserveret.
Manglende menukort og uigennemsigtige priser
Stedet har ikke et menukort, og priserne er ikke til at gennemskue. Bestillingen foregår ved et bord, hvor man peger på allerede anrettede tallerkener – en meget upraktisk løsning, som ikke giver et ordentligt overblik over valgmulighederne.
Maden
Jeg bestilte en stegt sild og et stykke med kalvelever. Min ven valgte et stykke med kryddersild og et med æbleflæsk.
• Kryddersilden: Det eneste stykke, der faktisk smagte godt og levede op til forventningerne.
• Stegt sild: Den var varmet, hvilket ødelagde den gode smag, som ellers er kendetegnet ved stegte sild.
• Kalvelever: Et mikroskopisk stykke kød druknet i sovs. Der var slet ikke nok kød til det rugbrød, der fulgte med.
• Æbleflæsk: Dette havde intet med æbleflæsk at gøre. To tykke og hårdt stegte stykker flæskesteg var placeret ovenpå noget snasket æble-lignende kompot.
Alt i alt var det en kedelig og smagsløs oplevelse.
Prisen
For 4 stykker smørrebrød, 1 øl og 1 lille sodavand betalte vi 610 kroner. Det er langt fra pengene værd, især når kvaliteten af maden ikke lever op til nogen form for standard.
Konklusion
Slotskælderen markedsfører sig måske som et autentisk sted, men både den upraktiske bestillingsproces, de manglende menukort, den uigennemsigtige prissætning og den skuffende mad gør det svært at anbefale stedet. Jeg kommer ikke igen.
Skuffende
Vi var en gruppe på 8 personer, og desværre levede besøget ikke op til vores forventninger. Maden var ok, men ikke noget særligt. Det største problem var dog servicen. Vi måtte vente næsten en time, før vi fik serveret det første stykke smørrebrød. Da vi til sidst bad om kaffe, blev vi mødt med beskeden om, at vi kun havde 20 minutter tilbage (man har bordet i to timer) uanset at vi havde spildt en time på at vente på maden. Da vi påpegede dette, fik vi blot at vide, at det “ikke var deres problem,” da de ikke kunne lade andre gæster vente ude på gaden. En meget skuffende oplevelse med dårlig service og manglende fleksibilitet – ikke et sted, vi har lyst til at besøge igen.
Dejlig frokost - Slotskælderen
Hejsa:
3 mænd til dejlig frokost i går - og især ostemadderne var perfekte.
Lidt skuffet over at betale 140 kr for kalvelever. Der var dejlig sovs til - men det ene styk lever der var med kunne knapt nok dække det ene af de 2 halve stykker brød der fulgte med.
Har været adskillige steder og spist stegt lever i stort set samme prisleje - med 2 pæne stykker kalvelever på.
Jeg siger ikke jeg ikke besøger jer mere - men bestiller ALDRIG mere kalvelever hos jer.
Pris og kvalitet hænger slet ikke…
Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Fik to stykker smørrebrød til en samlet pris på 290,-! Det ene var karrysalat, hvor karrydelen bestod af mayonnaise og makaroni og karry placeret mellem et helt, delt æg og så benfri sild. Det andet var torskerogn, hvor store stykker rogn var stablet oven på hinanden med hel kvist dild på toppen og noget groft skåret tomat. Huskede Gitte Kik som virkelig god kvalitet, men mit besøg den 28. februar var en stor skuffelse. Til den pris forventer man smørrebrød på linje med Torvehallerne eller Aamanns. Hvis jeg kommer igen, vil jeg virkelig huske at bede om et menukort og ikke bare pege på en buffet.
Kvittering nr. 612 den dag.
Desværre ikke en fornøjelse
Desværre ikke en fornøjelse. Vi var der til frokost i går og havde inviteret et vennepar. Vi ventede dels meget længe på 1 servering, dels kom der et herreselskab på vel 12 personer, der i den grad var højrøstede, hvilket indebar, at vi overhovedet ikke kunne tale sammen - eller nyde maden. På intet tidspunkt greb tjenerne ind og bad dem dæmpe sig. Det ødelagde fuldstændig vores frokost. Jeg ved da godt, at der var en god indtjening på det selskab med al det spiritus, de indtog, men mon ikke vi er flere gæster, der ikke kommer igen. Øv
Er Det kan ikke gøres bedre⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️kommet i Slotskælderen
Er kommet i Slotskælderen, Hos Gitte Kik i 48 år. Maden er stadig hjemmelavet og frisk. Alt er lækkert og gennemtænkt. Vi havde børn og svigerbørn med og de eeeelsker det. De er kommet der fra små og sætter lige så stor pris på stemningen og historien som vi andre. At der så tillige er en super sød og proff betjening gør det jo kun endnu mere dejlig at besøge Frank Due (som vores børn kan huske fra de var helt små).
AL vores mad var fantastisk. Bedste gravad laks ever og en “dyrlæge” med super leverpostej og hjemmelavet salt kød etc etc…… det kan ikke gøres bedre🏆
Fantastisk oplevelse, som alle bør prøve
Var i KBH med 3 veninder, og fandt ved et tilfælde dette hyggelige, nære og rare sted, med fantastisk smørrebrød , og en hawtorn snaps, som absolut skal prøves , vi havde nogle skønne og sjove timer i kælderen , og kommer gerne igen, stor tak til de sjove tjenere og ikke mindst den søde ældre dame fra Lolland
Tøserne fra Ribe
Forfærdeligt betjening og middelmådig mad
Da vi bad om regningen stod der udelukkende det samlede beløb, hvorfor vi bad om en regning så vi kunne se hvad vi egentlig betalte for.
Det skal lige siges at stedet Ikke har noget menukort med priser.
Tjeneren (Frank) blev sur og sagde at det skulle vi have sagt da vi ankom (?!) yderemere så fyldte de vores snapseglas op da vi havde drukket halvdelen uden vi havde efterspurgt dette og tog betaling for dette.
At man ikke kan se priserne, og ikke kan få en regning er fuldstændig uhørt!
Metoden minder om streetfood scam i Asien
Arrogant betjening og middelmådig mad.
Højt belagt smørrebrød og skarp betjening
Slotskælderen hos Gitte Kik, er absolut et besøg værd. Du træder ned i en tidslomme og du føler med det samme at tjenerne er der for dig. Smørrebrødet er højt belagt, og med det mener jeg HØJT BELAGT.... og det smager virkelig godt, helt sikkert et sted jeg vil besøge igen
Trist smørrebrød og alt for mange borde…
Trist smørrebrød og alt for mange borde og stole til lokalet.
Tæt proppet restaurant
Bord til 5 personer i lørdags kl 12.30. Blev vist hen til bord til 10 gæster, så vi undervejs skulle dele bord med andre. Man sidder ALT for tæt. Maden super lækker, helt bestemt, man går op og siger hvilke mad man vil ha ud fra det der er vist frem af sortiment, ingen menukort, = ingen priser. Så da regningen kom ( uden at jeg havde bedt om den), så stod der pris for smørrebrød. Ikke hvor mange stykker, aner ikke om jeg reelt har betalt for det vi har spist. Ikke et sted jeg har lyst til at komme igen. Meget højt støgniveau. Stolene står nogle steder så tæt så man ikke kan rykke sig frem eller tilbage. Derfor max 2 stjerner, udelukkende fordi maden var god. Meget venligt personale. Det skal de have.
Pris og kvalitet stemmer ikke overens
Pris , kvalitet hænger slet ikke sammen.
Fik en pandesteg fiskefilet , total smagløs og alt for meget panering. Ålemaden, var ikke billig, men den mindste jeg nogensinde har fået. og kaffen var kold, kande.
Personalet var venligt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.