Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli sportivi
  2. Sport di avventura

Scritti dall'azienda

Welkom bij Slokki Drank skistokken. Bij Slokki draait alles om kwaliteit, plezier en gemak. Met onze stevige skistokken met drank, die je elk kunt vullen met 200 ml van jouw favoriete drankje en gemaakt zijn van het sterkste aluminium (7075), kun je overal genieten van een gezellige borrel. Je hoeft geen dure drankjes meer op de piste te kopen of een veldfles mee te slepen. Geniet op elk moment van een Slokki, samen met jouw vrienden en familie, en maak van jouw wintersport een onvergetelijke ervaring. Proost op een lekker Slokki uit jouw stokki!

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,2

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 3 stelle su 5

stokken liggen goed in de hand en…

stokken liggen goed in de hand en voelen stevig aan, dus qua gebruik zijn prima. Helaas ben ik erg teleurgesteld in de kwaliteit van de afwerking. Al na de eerste dag ontbraken er stukjes van de zwarte verf. Na een week gebruik is de onderkant bijna weer volledig
metaalkleurig en zijn er op meerdere plekken grote stukken zwarte verf verdwenen. Jammer, want de stokken zelf zijn goed, maar ze beschadigen veel te snel.

20 dicembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Leverancier DPD heeft NIET thuis…

Leverancier DPD heeft NIET thuis geleverd.
Ook geen bericht in bus ...automatisch mail met bericht om in afhaalpunt op te halen...jammer

8 dicembre 2024

Beste Linda,

Wat vervelend om te horen. Helaas hebben wij geen controle over de vervoerder (in dit geval DPD) en dit valt dus helaas buiten onze macht. Wij hebben de levering standaard op vandaag besteld morgen in HUIS staan (m.u.v. weekenddagen). Deze klacht wordt vanuit ons naar DPD doorgezet.

We hopen dat onze skistokken zelf deze vervelende levering voor u rechttrekken en wensen u er veel plezier mee.

Met vriendelijke wintergroet,

Slokki

Valutata 5 stelle su 5

Top skistok voor een lekker shotje

Fijne skistokken die je makkelijk kunt vullen met je lekkerste borrel. Sluiten perfect en lekken niet in tegenstelling tot de dure stokken van Leki.
Snelle levering! Gewoon top!

5 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Geweldig op en langs de piste Top

Levering optijd Binnen de aangegeven tijd Prijstechnisch goedkoop in vergelijking met andere drankstokken ( Leki )Mooi voor wat betreft de uitstraling Fijne grip Gemakkelijk te vullen .Gemakkelijk te openen en sluiten en heeeeeel veeeel plezier op de piste Echt een aanrader

7 febbraio 2024

Risposta di Slokki

Wat een geweldige review Arno! Je noemt letterlijk alle goede punten van onze skistok op. Je mist alleen de belangrijkste:

Je kan er een lekkere borrel uit drinken (200 ml vulbaar per skistok).

Geweldige skistokken

Geweldige skistokken, voelen enorm stevig aan tijdens het gebruiken. Heb er al goed van kunnen genieten, tussendoor een Slokki nemen, houdt me lekker warm :)

10 ottobre 2024

Risposta di Slokki

Wat fijn dat de drank skistokken zo in de smaak vielen (letterlijk en figuurlijk). Wij zeggen 'Proost op een lekker Slokki uit jouw Stokki'!

Valutata 5 stelle su 5

had het adres niet helemaal correct…

had het adres niet helemaal correct doorgegeven, kreeg direct een mail en kon het rechtzetten, geen vertraging op de bezorgtijd.

4 settembre 2024

Hi Michiel,

Bedankt voor je positieve beoordeling. We zetten alles op alles om onze skistokken zo snel mogelijk te bezorgen.

Groet,
Team Slokki

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più