Maarten is zeer gedreven en meedenkend om een goed product af te leveren. we hadden wat problemen die uiteindelijk aan mijn telefoonupdate en de wifi lagen, Maarten heeft veel begeleiding gegeven om... Leggi di più
Maarten van slimmeDeursloten is werkelijk een topklasse professional! Wat ik vooral waardeer, is dat niets hem te veel is. Hij denkt mee, biedt snelle oplossingen en zorgt ervoor dat alles soepel verl... Leggi di più
Goede service. Bestelling online geplaatst en ze belde me direct om te checken of ik alle cilinders met dezelfde sleutels zou willen. Erg attent. Cilinders niet helemaal geleverd zoals verwacht, maa... Leggi di più
Ik ben al lange tijd klant bij slimmedeursloten.nl en ben zeer tevreden over hun service. Ze zijn altijd goed bereikbaar en leveren kwalitatief uitstekende producten. Ik raad iedereen aan om gebruik t... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Slimme Deursloten zijn elektrische sloten die u kan openen en sluiten met een Mobiele telefoon, Smart Key of Afstandsbediening.
Frisselsteinstraat 5, 5461 AD, Veghel, Paesi Bassi
- 085-0602356
- info@slimmedeursloten.nl
- slimmedeursloten.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Ben goed geholpen
Ben goed geholpen
Advies over wat wel en wat niet kan en goed de aandacht gevestigd op de cilinder
snel netjesbeleefd en goede aftersale
Super snelle reactie, vriendelijk geholpen
Super snelle reactie, en hele goede uitleg. Dank Maarten, ik ben heel erg tevreden met het slot en de goede service
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Het Tedee deurslot was gemakkelijk te installeren en werkt zoals beloofd.
Vriendelijk en behulpzaam
In 1 woord wauw, zo ontzettend vriendelijk, zo behulpzaam, geen enkel telefoontje, mailtje of uitleg was teveel gevraagd. Wat ik wou aankopen was dus niet wat ik echt nodig had (omdat ik bedlegerig ben) en dankzij de proffesionele begeleiding en vragen kwamen we samen bij het juiste product uit. Automatische deurslot & vergrendeling, slimme bel & code/vingerafdrukpaneel werken fantastisch samen en was ook totaal niet duur, moest iets op maat gemaakt worden en 1 dag later had ik alles al dus snel geleverd zelfs van nederland naar belgie dus een dikke 100/100 voor dit bedrijf.
Snelle levering, vriendelijk en ook snelle reactie op vragen. Super geholpen.
Deskundig en persoonlijk advies
Deskundig en persoonlijk advies, een bijzondere service. Kom je weinig tegen in de wereld van de online verkoop. Zeer tevreden met m’n Tedee Pro slot met keypad. Na ruim een half jaar geen enkele storing. Accu gaat ruim 4 maanden mee, slechts één maal op moeten laden. Een aanrader!.
Het uitleggen van hoe het systeem werkt…
Het uitleggen van hoe het systeem werkt en de voordelen en nadelen van elke slot.
En wat belangrijk is de achter sale service.
Zeer tevreden en zal het bedrijf zeker aanraden
Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies, uitstekende service. Product voldoet aan verwachting.
Super goed geholpen door Maarten
Super goed geholpen door Maarten. Wist niet wat de mogelijkheden waren maar door zijn hulp een goeie keuze gemaakt!
Vragen worden beantwoord…
Persoonlijk contact en meedenken vonden bij een webshop is zeldzaam.
Meedenkend en goed bereikbaar 📞bedrijf!
Ik heb eerst een aantal keer gebeld voor informatie voordat ik zo’n slot kocht. Uiteindelijk slot gekocht. Geïnstalleerd… dat lukte niet helemaal. Appje gestuurd werd vrij snel beantwoord 👌🏻. En daarna deed hij het 💪🏻. Helemaal top!!! Wij zijn erg blij 🤗
Top service
De monteur was behulpzaam en ze waren netjes optijd. Ook zijn de medewerkers van Simmedeursloten erg behulpzaam en een fijne communicatie gehad.