Sliminternet Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

In eerste instantie 2x vals voorgelicht maar door Sabine vander heiden van de backoffice, heel goed geholpen. Heeft veel tijd en energie erin gestoken. Problemen vraag naar Sabine.

Valutata 1 stelle su 5

Onbetrouwbaar / fishing. Afgelopen week gebeld door nummer 020 894 74 40. Gesprek werd gestart door een automatisch bericht gevolgd door een stem die 10 EURO korting per maand aanbied voor een half ja... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sabine heb me goed geholpen er mee met de Samsung tv un goeie deal gratis tv voor me verjaardag nog wel veel goeie deals bij sliminternet

Valutata 5 stelle su 5

ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk par... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

162 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Dit soort telefoontjes snel weer ophangen

Ongevraagd word ik gebeld door deze partij. Zijn brutaal dat ik geen "goedkope" TV en internet van ze wil..

2 settembre 2025

Bedankt voor uw bericht.

Vervelend om te horen dat u ongevraagd bent gebeld en dat het gesprek niet prettig is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij vinden het belangrijk dat ieder contactmoment respectvol en klantvriendelijk verloopt.

We willen dit graag intern onderzoeken. Zou u ons een e-mail willen sturen via info@sliminternet.nl
met uw telefoonnummer en, indien mogelijk, het tijdstip van het gesprek? Dan kunnen we dit zorgvuldig oppakken.

Onze excuses voor het ongemak.

Mira Jansen

Mira Jansen, (Manager)

Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft te maken naar de Ziggo provider.

30 agosto 2025

Risposta di Sliminternet

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat Mira Jansen u zo goed heeft geholpen met duidelijk advies over mobiel en internet. Mooi dat haar geduld en uitleg u het vertrouwen hebben gegeven om de overstap naar Ziggo te maken. Dat is precies waar we ons als team voor inzetten!

We geven het compliment met plezier aan haar door. Bedankt voor uw vertrouwen!

Valutata 1 stelle su 5

Bankgegevens zonder klant te zijn geweest?!

Ik werd gebeld door Sliminternet voor een aanbieding en bij het invullen van de gegevens vroegen ze om de laatste 3 cijfers van mijn bankrekeningnummer. Ik zei 123 omdat ik het niet vertrouwde, toen zei de man oh dan klopt 747 dus niet (wat dus wel mijn cijfers waren) Dit betekend dus dat ze onrechtmatig mijn bankgegevens hebben. Dus de vraag is, hoe komen ze aan mijn telefoonnummer en mijn bankgegevens>? Hier klopt iets niet.

29 agosto 2025

Bedankt voor uw bericht.

Het is zorgelijk om te lezen wat u heeft ervaren, en wij begrijpen volledig dat dit uw vertrouwen schaadt. Wij willen graag benadrukken dat wij nooit onrechtmatig bankgegevens van (potentiële) klanten verzamelen of gebruiken. Het vragen naar bankgegevens gebeurt uitsluitend op een veilige manier, én pas wanneer er expliciet toestemming is gegeven voor het sturen van een offerte.

Uw signaal nemen we zeer serieus en we willen dit graag intern verder onderzoeken. Zou u ons een e-mail willen sturen via info@sliminternet.nl
en daarbij ook uw telefoonnummer vermelden? Dan kunnen wij achterhalen wat er precies is gebeurd en dit zorgvuldig oppakken.

Onze excuses voor de onrust en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Transparantie en zorgvuldige omgang met klantgegevens zijn voor ons van het grootste belang.

BETROUWBAAR

Ik werd telefonisch benaderd door Ziggo, de medewerker was ontzettend aardig en heeft mij uitstekend voorgelicht. Naderhand werd het hele contract nog voorgelezen en doorgenomen.

29 agosto 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u prettig telefonisch bent benaderd en dat onze medewerker u duidelijk en zorgvuldig heeft geïnformeerd. Mooi dat het contract ook volledig is doorgenomen – transparantie en klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Goede offerte Ziggo met een goed advies

Vandaag 27-8 een goed en deskundig advies gehad van Thijs B en de mooie offerte voor Ziggo direct geaccepteerd

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u op 27 augustus deskundig bent geadviseerd door Thijs B en direct akkoord bent gegaan met de mooie Ziggo-offerte. We geven het compliment graag aan Thijs door!

Valutata 5 stelle su 5

Belarius heeft me fantastisch geholpen…

Belarius heeft me fantastisch geholpen voor een stuk goedkoper internet.

Het was in kwartiertje voor elkaar.

Hij was vrolijk en vol ideeën en passie voor zijn vak.

Dankjewel Belarius. Voor jou zal ik je zeker in de toekomst wenden voor andere aanbiedingen.

Henk Schuurman (familie van Katja)

Risposta di Sliminternet

Hartelijk dank voor uw mooie review, meneer Schuurman!

Wat geweldig om te horen dat Belarius u zo fantastisch heeft geholpen en dat alles binnen een kwartier geregeld was. Zijn enthousiasme en toewijding maken ons ook trots – we geven uw compliment met veel plezier aan hem door.

Fijn dat u nu voordeliger internet heeft én een positieve ervaring aan het gesprek hebt overgehouden. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Uitermate tevreden!

Benaderd door deze organisatie en tot grote tevredenheid geholpen en geadviseerd.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tot grote tevredenheid bent geholpen en goed bent geadviseerd. Precies de ervaring die we elke (potentiële) klant willen bieden!

bedoelt voor lars

ben goed behandelt en heb een goede uitleg gehad

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u goed bent behandeld en duidelijke uitleg heeft gekregen van Lars. We geven het compliment met plezier aan hem door – daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Maandag een fijn gesprek gehad met Sam…

Maandag een fijn gesprek gehad met Sam van Hasperen. Ik ben nu weer terug bij Ziggo en ik heb er een goed gevoel bij.Knap van hem om mij over de streep te trekken maar soms heb ik even een duwtje nodig want ik word vaak een beetje zenuwachtig van veranderingen. Ik ben nu toch een stuk goedkoper uit en dat is wel fijn. Dus bedankt Sam

Risposta di Sliminternet

Hartelijk dank voor uw open en mooie review!

Wat fijn om te horen dat het gesprek met Sam van Asperen prettig verliep en dat hij u op een rustige en duidelijke manier heeft kunnen begeleiden bij uw overstap terug naar Ziggo. Veranderingen kunnen spannend zijn, dus des te mooier dat u nu een goed gevoel heeft én voordeliger uit bent.

We geven uw compliment graag aan Sam door – dit soort berichten waarderen we enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Levi Zonneveld van sliminternet is…

Levi Zonneveld van sliminternet is super aardig en keurig netjes. Goed gesprek!

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u zo’n goed gesprek heeft gehad met Levi Zonneveld, en dat u hem als super aardig en keurig netjes heeft ervaren. We geven het compliment graag aan hem door!

Alec de koning

Ben keurig geholpen en zeer correct allemaal

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u keurig en correct bent geholpen. Dat is precies de service waar we bij SlimInternet naar streven.

Valutata 4 stelle su 5

Correcte afhandeling

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles correct is afgehandeld. We doen ons best om elke stap duidelijk en zorgvuldig te laten verlopen.

Gisteren gebeld door Celia

Gisteren gebeld door Celia. Vriendelijk en duidelijk geholpen.

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u vriendelijk en duidelijk bent geholpen door Celia. We geven het compliment graag aan haar door!

Celia

Ben goed en leuk geholpen

Hartelijk dank voor uw review!

Wat leuk om te horen dat u goed en prettig bent geholpen door Celia. We geven het compliment graag aan haar door!

Valutata 5 stelle su 5

Dennis heeft mij zeer goed geholpen

Dennis heeft mij zeer goed geholpen. Hij heeft meegedacht en daardoor goed geadviseerd.

22 agosto 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat Diego u zo goed heeft geholpen en actief met u heeft meegedacht. Goed advies begint bij écht luisteren – mooi dat u dat zo hebt ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Jay goed holpen

Jay. Heeft me super geholpen en netjes ben heel blij. Mee super bedrijf

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat Jay u zo goed en netjes heeft geholpen. Geweldig dat u zo blij bent met onze service – daar doen we het voor!

Bedankt voor uw vertrouwen en het mooie compliment.

Valutata 5 stelle su 5

Vakvrouw met kennis van zaken

Supergoede begeleiding in het hele proces.
Duidelijke communicatie en wist antwoorden op alle vragen.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u het hele proces als goed begeleid heeft ervaren, met duidelijke communicatie en heldere antwoorden op al uw vragen. Dat is precies de service die we willen bieden!

Top geholpen door Raymond

Top geholpen door Raymond ! Goede duidelijke service en afspraken .

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u top bent geholpen door Raymond. Duidelijke service en heldere afspraken – daar streven we naar bij elk contactmoment. We geven het compliment graag aan hem door!

Valutata 5 stelle su 5

Gesprek ging prima en was zeer…

Gesprek ging prima en was zeer vriendelijk . Ben overgestapt van Youfone naar Ziggo .

23 agosto 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat het gesprek prettig en vriendelijk verliep, en dat u hebt gekozen om over te stappen van Youfone naar Ziggo. We heten u van harte welkom!

Valutata 4 stelle su 5

Gebeld door jay

Gebeld door jay. Hij heeft het goed en duidelijk uitgelegd. Aardige jongen!

21 agosto 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat Jay u goed en duidelijk heeft geholpen. We geven het compliment zeker aan hem door – altijd leuk om te horen dat zijn inzet wordt gewaardeerd!

Team SlimInternet

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più