Banner for Slikboden.dk

Slikboden.dk Recensioni 2.923

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at handle hos jer. Rimelige priser, og en fantastisk forsendelse. Men jeg mangler stadig at I får Carletti Maritza i jeres ellers udmærkede udvalg. Kan klart anbefales.

Valutata 5 stelle su 5

Det er et firma med et stort varesortiment Fin betjening hurtig levering Jeg bryder mig ikke om at skulle tillægge en ordre med ca. 70,- kr pr ordre når andre firmaer tage fra 39,-til 49,-for l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god og hurtig service, gode vare og helt igennem en god oplevelse. Ksn varmt anbefale andre st handle his slikboden. 👌👌👌👌

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di dolciumi e caramelle

Informazioni su Slikboden.dk

Scritti dall'azienda

🍭 Slikboden

Alle slik- og sukkerglade sjæle vil elske et besøg på slikboden.dk. Her kan du forkæle din søde tand med alverdens gode sager uden at sprænge budgettet, kort sagt engrospriser! En slikbutik-webshop til både erhverv og private.

🍫 Sortiment

Vi har alt i slik og chokolade til alle sæsoner – inklusiv en række sukkerfrie, glutenfrie og gelatinefrie varer. Vores sortiment spænder bredt med slikposer, chokolade, slik stænger, løsvægt, bolcher, vingummi, lakrids og karameller. Vi har også kendte mærker inden for slik som Haribo, Toms, Ritter Sport og Fazer og mange flere

🎉 Højtider & events

Vi har juleslik 🎄, påskeæg 🐣, fastelavnsslik og valentinsdagsslik ❤️ – samt slik til konfirmation, barnedåb, bryllup 💍 og børnefødselsdage 🎂. Til fester kan man sammensætte en farvekoordineret slikbuffet i fx blåt, lyserødt, rødt eller guld. Slik til uddeling i klassen og studenterkørsel 🎓 er også en del af sortimentet.

🛒 Sådan handler du

Hos os bestemmer du selv mængden – pluk enkeltvis eller køb større ind via vores løsvægt-kategori. Du kan også købe gavekort til slik hvis du vil glæde en slikelsker. Hvis i er en virksomhed er det let at oprette en konto og lette jeres køb

Vælg Slikboden.dk

Scritti dall'azienda

Hos Slikboden sørger vi for at forkæle den søde tand med alverdens gode sager, uden du behøver sprænge budgettet - kort sag; hos os handler du til engrospriser.

Informazioni di contatto

Slik til erhverv

Søger du en slikleverandør til dit firma? Kontakt os og hør mere

4,8

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

17 marzo 2026

Kære ChaK,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Kære Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os meget, at du igen oplever hurtig levering.

Valutata 2 stelle su 5

Forkert mærket slik

Jeg har bestilt 225 gelatinefri slikposer til en Eid-fest. Da de kommer, siger mærkatet "glutenfri" og den første ingrediens på ingredienslisten er gelatine... Jeg kontakter Slikboden som oplyser mig, at de desværre har sat forkerte mærker på slikket og de tilbyder at sende nye mærkater, hvilket selvfølgelig var dejligt, men jeg ville ønske, at firmaet havde sendt mig helt nyt slik med korrekt mærkning - eller at de havde givet mig en reduceret pris når nu jeg har brugt timer på først at fjerne gamle mærkater og dernæst påsætte nye - med et resultat, der stadig tydeligt viser, at der er blevet fiflet med mærkaterne... Ikke særlig troværdigt eller overbevisende overfor de, der skulle modtage slikket, at man kan se, at der er fjernet og dernæst påsat en anden mærkat.
Så jeg var super ærgerlig over det, MEN Slikboden får én stjerne for godt slik og én stjerne for trods alt at sende de nye mærkater... :-D

17 marzo 2026

Kære Annika,

Tusind tak for din ærlige og udførlige anmeldelse. Vi er virkelig kede af den fejl, der er sket med mærkningen af slikket – det er selvfølgelig ikke i orden, og vi forstår fuldt ud din frustration, især når det drejer sig om så vigtigt et arrangement som en Eid-fest.

Det er vores ansvar, at mærkningen er korrekt fra starten, og vi beklager, at du har skullet bruge tid på at rette op på vores fejl. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback meget seriøst og bruger den til at stramme vores interne procedurer, så noget lignende ikke sker igen.

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores sukkerfri slik.

Stort udvalg

Stort udvalg, nem hjemmeside,hurtig levering - fantastisk smag

Kære Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os meget, at du er tilfreds med udvalget, hjemmesiden, den hurtige levering – og ikke mindst smagen 😋

Det var lige til

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at det hele var lige til.

Kære Preben,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os meget, at du altid er godt tilfreds – og at leveringen er hurtig.

Let at bestille

Let at bestille og får altid det man bestiller

16 marzo 2026

Kære Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du oplever det som nemt at bestille, og at du altid får det, du har bestilt.

Valutata 4 stelle su 5

Der er styr på tingene

Der er styr på tingene

13 marzo 2026

Kære Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os at høre, at du oplever, at der er styr på tingene – det er lige præcis det, vi stræber efter.

God kvalitet

Hurtig fragt

6 marzo 2026

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige fragt.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt - og lækker chokolade :-)

12 marzo 2026

Kære Kami,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du oplevede det som nemt og hurtigt – og at chokoladen faldt i god smag 🍫

Kære Ida,

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du oplevede både bestilling og levering som hurtig og nem.

Kære Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med servicen.

Jeg sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Fantastisk service

Jeg skulle have sammensat slikposer til børn med forskellige behov og allergier. Efter at have personlig kontakt over telefonen blev det muligt at få mine ønsker opfyldt uden problemer. Jeg er meget tilfreds med varerne, levering og service.

2 marzo 2026

Kære Sara,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😊 Det glæder os virkelig meget at høre, at vi kunne hjælpe med at sammensætte slikposer, der passede til alles behov og allergier.

Vi gør os umage for at yde personlig service, så det betyder meget, at du har haft en god oplevelse både med kontakt, varer og levering.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering. Alt lever op til kvalitetsforventninger.

10 marzo 2026

Kære Erik,

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os at høre, at både levering og kvalitet lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen snart.

Der gik kun 1 dag

Hurtig levering der gik kun 1 dag

Kære Pia,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os meget, at du oplevede så hurtig levering – det er lige præcis det, vi stræber efter.

Venlig betjening.

2 marzo 2026

Kære Anna,

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du har oplevet venlig betjening.

Flotte æg til prisen

Flotte æg til prisen

16 marzo 2026
Non scritta su invito

Kære Runa,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du synes, æggene er flotte og har god værdi for pengene.

Kære Poul,

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du er tilfreds med vores service.

Det smagte godt 😋

Kære Poul,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at det smagte godt, og at du er tilfreds med den hurtige levering 😋

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più