Jeg bestilte hos jer for første gang og havde håbet på en hurtig levering. Min ordre blev desværre forsinket, men jeg forstår, at Black Friday kan give ekstra travlhed hos dao. Selvom varerne kom se... Leggi di più

Jammen hvor skal jeg starte - overordnet guddommelige, de små poser med 30 g blev spist straks (godt der ikke var mere i poserne) Munden løber i vand Posen med landet lakrids 850 g jamm... Leggi di più

Jeg ville gerne give 5 stjerne for det produkt jeg ønskede og prisen og leveringen. Problemet er bare, at varerne ikke er leveret, men slikaway.dk har trukket beløbet alligevel og frasiger sig ansvar... Leggi di più

Betalte for 2 x 850 g sukkerfrit slik, modtog kun 1 kg, henvendte mig 5 gange, har intet svar fået. Kunne jeg give færre stjerner, så havde de end ikke fået 1. Bondefangeri, godt der er andre forhandl... Leggi di più

1. Negozio di dolciumi e caramelle

SlikAway er en familieejet online slikbutik, der sender søde oplevelser direkte til din dør i hele Danmark. Vi leverer hurtigt – typisk inden for 1-3 hverdage – så du altid kan glæde dig til din pakke. Vores mission er at gøre bland-selv-slik til en moderne og sjov online oplevelse. I en travl hverdag vil vi give dig muligheden for en sød pause, uden du behøver at gå ud ad døren. Med SlikAway får du dit yndlingsslik nemt og bekvemt leveret hjem – klar til hygge, selvforkælelse eller som gave. 🍬📦

3,8

Virkelig god service

Virkelig god service! Dorthe er meget sød og imødekommende ☺️

29 ottobre 2024

Risposta di SlikAway

Tusinde tak for de fine 5 stjerner :)
jeg gør hvad jeg kan i min magt for at alle er tilfredse, hver gang :)

Dbh
Dorthe

Bestilet en god pose bland selv slik…

Bestilet en god pose bland selv slik ved dem alt fungere perfekt og det smagte godt Vil helt klart anbefale dem fik dem anbefale via svindelerjagten keep it up

1 agosto 2024

Tak for den skønne anmeldelse :)

vi gør alt hvad vi kan for at støtte op og samtidig skabe lækkerier i folks stuer :)

Super!!

Stort sortiment, hurtig levering, priserne er i top.
Bestiller med garanti derfra igen 👍🏻👍🏻

27 settembre 2024

Tak for den skønne anmeldelse :)

Fragt der går langt tid fra bestilling…

Fragt der går langt tid fra bestilling til man for det man har bestilt.

1 ottobre 2024

Hej Brian,
Ja fragten kan godt nogle gange drille lidt, nogle gange sender vi ud om formiddagen og så står det på kundens adresse om natten, andre gange er DAO og GLS desværre lige længere tid om det.

håber ellers alt andet var som det skulle være

Fik en forkert varer

Fik en forkert varer, men det blev 100% refunderet uden jeg skulle sende det retur, så fem stjerner herfra

3 settembre 2024

Slik er det ikke

De sender mig ikke mit slik som jeg har bestilt men sender mig dametøj
De kunne godt skrive at det var en tøjbutik

12 settembre 2024

Hej Flemming,
godt vi fik løst problemet - Jeg sendte en ny pakke og DAO måtte nok indrømme at vores pakkelabel var røget over på en anden pakke, så derfor endte der dametøj hos dig.

Heldigvis kan jeg se du har bestilt flere gange så tænker alt er i den skønneste orden :)

Service

Fantastisk service og perfekte varer !!!!!! Og tak for det! Hilsen fra Birgitte Frank

8 settembre 2024

Tak for den skønne anmeldelse :)

Perfekt slik med tanke bag

Som altid perfekt slik og pakket og klar til tiden. Havde et barn der skulle have glutenfri slikpose og selvfølgelig tænker slikaway på at barnet ikke skal være udenfor, så alle børneposer er selvfølgelig glutenfrie. TAK for den søde tanke

31 agosto 2024