Afbouw Slegers Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

De mannen van Slegers hebben ons hele appartement in een paar dagen tijd hele voorzien van dunpleister en op kleur gespoten met latex. De wanden zijn nu prachtig geworden, helemaal glad en helemaal eg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het was een goede ervaring met afbouw slegers Stukadoorswerk was vlak en strak en de vloerlegger Bo heeft mooi werk geleverd en waar wij heel blij mee waren was dat ze eerder de vloer gelegd hebben... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Spuitwerk van Mathijs en collega’s was goed, vriendelijk en behulpzaam! Het plannen van Slegers kan naar mijn mening duidelijker en beter. Zo kwam men op de dag van spuiten pas erachter dat de gewens... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dunstuc op de wanden laten aanbrengen door Slegers en nadien zijn deze latex gespoten. Mathijs en collega hebben uitstekend werk geleverd. Wij zijn heel tevreden en kunnen Slegers aanbevelen.

Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in stucchi
  2. Ditta specializzata in pavimentazioni
  3. Pittore

Scritti dall'azienda

Afbouw Slegers – Specialist in wanden, plafonds, vloeren en trappen Afbouw Slegers is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Wij verzorgen strakke wanden, naadloze plafonds, hoogwaardige vloeren en stijlvol afgewerkte trappen. Met een jong en ervaren team leveren we vakwerk tot in detail. We denken mee, communiceren helder en werken volgens een strakke planning. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop. Van offerte tot oplevering zorgen wij voor een soepel verloop en een perfect eindresultaat. Ontdek waarom steeds meer klanten voor Afbouw Slegers kiezen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

68 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Prima service en prima kwaliteit.

Prima service en prima kwaliteit van het geleverde werk.
De planning was zeer flexibel, de oplevering van onze woning werd meerdere keren opgeschoven en de planning van Slegers schoof netjes mee.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

29 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Mijn hele nieuwbouwwoning is…

Mijn hele nieuwbouwwoning is gestukadoord en met latex gespoten door Afbouw Slegers. Het was sneller klaar dan ik verwacht had, er werd duidelijk gecommuniceerd wat ik kon verwachten en het eindresultaat is super netjes! Heel blij mee!

3 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Nick en zijn team zijn toppers!

Nick en zijn team zijn toppers. Professioneel werk geleverd en goede communicatie. Duidelijkheid is de key en we zijn niet voor verrassingen komen te staan. Al met al stuk voor stuk toppers!

30 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

afbouwbedrijf slegers heeft de muren…

afbouwbedrijf slegers heeft de muren van ons nieuwe huis in best op aarlesche erven gladgemaakt met dunpleister en alles in kleur gespoten met verf. we zijn heel blij met hoe het eruit ziet, ze hebben goed meegedacht en alles netjes gedaan. bedankt aan nick, daphne en het hele team!

22 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Fijne ervaring met top werk

Ik had contact opgenomen met Slegers Spuitwerken voor mijn nieuwbouwhuis omdat ik goede referenties had gehoord. Na mijn ervaring met dit bedrijf zal ik ze zeker aanraden!! Vanaf het eerste contactmoment tot en met de afhandeling van het project vond ik dat er prettig werd gehandeld en dat er goed werk is geleverd.

Slegers Spuitwerken laat zien dat ze bekwaam zijn in hun vak die ze beoefenen en ook nog sociaal zeer prettig zijn in de omgang.

Bedankt@!!

24 gennaio 2024

Zeer tevreden

Via een bekende bij slegers spuitwerken gekomen.
Communicatie verliep soepel en er werd goed meegedacht door nick, hierdoor een super strak en mooi resultaat gekregen. Bedankt!

24 gennaio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più