Valutata 3 stelle su 5

Levererar ej vad som ska vara med enl en knappt läsbar bruksanvisning , De har nu idag den 24/2 lagt till info om fjärrkontroll att den ej finns med i vissa förpackningar Om de har lagt i en tydl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

När mina dörr larm anlände och de ena larmet stod och tjöt hela tiden medans de andra slutade i kontakt med magneten. Kontaktade jag företaget som genast svarade med att ersätta min vara kostnadsfri... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Smarta produkter för en tryggare vardag för hela familjen.

3,8

1 stella

Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 1 stelle su 5

De har en del riktigt dåliga produkter…

De har en del riktigt dåliga produkter som inte håller måttet. Kundtjänsten nekar reklamation av barnlås för köksskåp fast det uppenbart inte stämmer överens med produktbeskrivningen och går sönder när man följer instruktionerna som medföljer.

18 febbraio 2026

Hej David,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att produkterna inte motsvarade dina förväntningar.

Som vi förklarat i vår mailkonversation beror skadorna i ditt fall tyvärr på att plasten på låset utsatts för så hög värme att den smält vid nedmonteringen. Vidare är de aktuella låsen anpassade för standardmått, och dina luckor var tyvärr för tjocka. För de oanvända exemplaren har vi dock erbjudit dig en lösning på mail.

Kundtjänst SkyddsExperten

Valutata 3 stelle su 5

Bristfälligt innehåll

Levererar ej vad som ska vara med enl en knappt läsbar bruksanvisning ,

Om de har lagt i en tydligare bruksanvisning vej jag ej

21 febbraio 2026

Hej Kenth,

Tack för din feedback. Vi beklagar att informationen och bruksanvisningen varit otydlig.

Vi har nu uppdaterat produktbeskrivningen för att undvika framtida missförstånd och ser över våra instruktioner löpande.

Valutata 5 stelle su 5

När mina dörr larm anlände och de ena…

När mina dörr larm anlände och de ena larmet stod och tjöt hela tiden medans de andra slutade i kontakt med magneten. Kontaktade jag företaget som genast svarade med att ersätta min vara kostnadsfritt.
Väldigt bra bemötande.

9 febbraio 2026

Risposta di SkyddsExperten

Tack för din fina recension, Jenny! Vad roligt att höra att det uppskattas och är som förväntat.

Valutata 1 stelle su 5

Jag har tyvärr upplevt att bolaget inte…

Jag har tyvärr upplevt att bolaget inte lever upp till förväntningarna. Produkterna håller inte den kvalitet som utlovas, vilket har lett till problem och reklamation.
Dessutom är fraktavtalen och returvillkoren ofördelaktiga – vi står för både frakt- och returkostnader, vilket påverkar oss negativt. Andra leverantörer erbjuder betydligt bättre villkor.

8 dicembre 2025

Hej Mircea,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både kvalitet, service och villkor – med målet att alltid erbjuda trygga, pålitliga produkter och en smidig kundupplevelse.

Hör gärna av dig till oss med ditt ordernummer så hjälper vi dig vidare och hittar en lösning.

Valutata 1 stelle su 5

Gjorde en beställning via…

Gjorde en beställning via Skyddsexperten. Postnord sa att de levererat paketet till min brevlåda men inget paket dök upp. Skyddsexperten sa att de försökt prata med Postnord som menar att de har levererat. Jag har alltså betalat för produkterna jag ej har fått (cirka 550 kr). Ni som företag borde kunna betala tillbaka. Kommer aldrig mer beställa något via er.

2 ottobre 2025

Hej Elsa,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att PostNord inte levererat ditt paket som tänkt.

Vi har varit i kontakt med PostNord och gjort en reklamation, men deras utredning landar tyvärr i att paketet är levererat och de kan inte utreda ärendet vidare. Därför har vi som butik i nuläget inga fler möjligheter att driva frågan vidare. Vi beklagar verkligen situationen och den upplevelse det har gett och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har fler frågor.

Valutata 5 stelle su 5

Jag behövde en ny doseringsask …

Jag behövde en ny doseringsask för läkemedel till en resa. En dag beställdes en hos SkyddsExperten och andra dagen fanns den i brevlådan. Men vi upptäckte att en del av den var trasig. Reklamerade och näst nästa dag fick jag en perfekt doseringsask.
Min resa räddades! Tack så mycket, SkyddsExperten!

22 ottobre 2025

Risposta di SkyddsExperten

Stort tack för din fina recension, Valdimira! Vad roligt att höra att allt fungerar som tänkt och att din resa blev bra :)

Valutata 1 stelle su 5

Dålig kvalité och missvisande beskrivning

Väldigt missnöjd med köp av myggnät till dörr. Satte upp det för två dagar sen och det har redan gått sönder med ett hål i nätet. Produkten är tunn och luftig men känns som en låg kvalité. Är dessutom besviken över uppfästningen till nätet. Det går att fästa med kardborreband men det ingick bara små slattar med kardborreband. Enligt kundtjänst ska det vara så och att om man hade köpt ”premium” istället för deras vanliga myggnät så hade det ingått kardborreband till hela nätet. Därför var vi tvungna att fästa med nubb upptill och ta slattarna på sidorna. Fick till svar att vi kunde beställa enbart kardborreband från deras hemsida också. Anledningen till att de får ett dåligt betyg är för att jag anser att själva produkten på hemsidan är missvisande. Det står i beskrivningen att det levereras med nubb och bitar av kardborreband, men det står också uttryckligen ”Myggnätet kan sättas upp snabbt och lämnar inga märken”, men man är tvungen att använda nubb för att fästa upp den (vilket lämnar märken). Hade de haft en bild, på innehållet i paketet samt bruksanvisningen för att sätta upp det, på hemsidan så hade jag i så fall valt att köpa premium direkt då de påstår att den har helt kardborreband till. Sen skickade de också med fel bruksanvisning och menar på att den egentligen tillhör premium och att jag råkat få fel och de svarade att detta myggnät ska sättas upp med både nubb och kardborreband. Många andra ställen ger alternativen att sätta med nubb och/eller kardborreband vilket jag tog för givet när jag beställde. Så alldeles för dålig information på hemsidan och för lite bilder som visar faktiska innehållet samt bruksanvisning.

2 agosto 2025

Bra!

Bra! Nöjd! Funkar som den ska

17 agosto 2025

Risposta di SkyddsExperten

Tackk för din fina recension, Ingela! Härligt att höra att du är nöjd och att allt fungerar som tänkt.

Lysande

Fungerar så himla bra, inga myggor eller flugor numera. 👍

25 luglio 2025

Risposta di SkyddsExperten

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att allt fungerar som tänkt :)

Smidig uppsättning

Allt gick väldigt smidigt.
Från beställning till leverans och varorna var prisvärda.

8 agosto 2025

Risposta di SkyddsExperten

Tack för din recension, Agneta! Vad roligt att höra att att fungerade smidigt och att produkterna motsvarade dina förväntningar.

Köpte insektsnät till dörr

Köpte insektsnät till dörr. Tycker de är toppen!
Synd bara att de inte finns i 75 cm bredd, men gjorde som jag har gjort tidigare, fram med symaskinen och sy till rätt storlek.
Snabb leverans som alltid !!

5 agosto 2025

Risposta di SkyddsExperten

Tack för din fina recension, Kerstin! Vad roligt att höra att du är nöjd och att det fungerade så bra att anpassa storleken till dina mått. :)

Valutata 4 stelle su 5

Snabba leveranser o en bra produkt

Snabba leveranser o en bra produkt, men håller inte för en stor hunds nos, den går bara igenom :-) o hål blev det :-)

8 agosto 2025

Risposta di SkyddsExperten

Tack för din recension! Vad roligt att du är nöjd med produkten och leveransen, trots att hunden tog sig igenom. Vi ska se över om vi kan förbättra detta på något sätt.
Önskar dig en fortsatt härlig dag!

Utmärkt

Mycket snabb leverans och bra grejer med bra instruktioner.

15 luglio 2025

Risposta di SkyddsExperten

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen och din beställning, Tage. Det gör oss så glada att höra.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans! Lätt att sätta upp och fungerar över förväntan med magnetstängning.

22 luglio 2025

Risposta di SkyddsExperten

Tack för din fina recension, Elisabet! Vad roligt att höra att produkten fungerar över förväntan och att leveransen gick smärtfritt.

Lätt att montera

Lätt att montera. Verkar vara av god kvalitet. Starka magneter, funkar bra!

7 agosto 2025

Risposta di SkyddsExperten

Tack för din fina recesion Thomas. Vad roligt att höra att köpet motsvarade förväntningarna.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più