Købte diverse A4 skruer. Dårlig kvalitet, bøjer, knækker. Måtte købe andre. Huritg levering
Scopri cosa dicono le persone
Super fin hjemmeside med vare til fair priser. MEN super dårlig indpakning af varen under fragt. Tingene kommer ukomplet og ikke alle ting bliver leveret især når man bestiller sortiment vare. Ved... Leggi di più
Kæmpe udvalg - og fin-fin service - kombineret med hurtig ekspedition; bestilling den ene dag: levering den næste. Første gang jeg handler dér - men, absolut ikke sidste!! Bedste anbefaling! - skal... Leggi di più
Jeg bestilte nogle skruer og skiver. Skruerne kom, men skiverne kom ikke. Jeg har rykket to gange uden nogen form for reaktion. Betalingen har de trukket, men har åbenbart ikke lyst til at levere... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kvalitets bolte og skruer til de rigtige priser. Hurtig levering og stort udvalg i Rustfri A2 og A4.
Informazioni di contatto
Mortensdam 11, 5400, Bogense, Danimarca
- info@skruebissen.dk
- skruebissen.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Hurtig levering, galvaniseret bolte, var lige rigelig galvaniseret på nogle af dem, så der kunne ikke skrues møtrik på, ellers rigtig godt tilfreds👍
Varerne kom hurtigt og nem bestilling
Varerne kom hurtigt og nem bestilling. Kan klart anbefales
Det er bare iorden
Er super tilfreds med at man bare lige…
Er super tilfreds med at man bare lige kan bestille nogle skruer, og så hente dem samme dag, ja og så er kvaliteten helt i top
Ikke særligt imødekommende.
Ikke særligt imødekommende.
Ringede for at få mål på bolt-hoved og fik besked på selv at søge det på nettet. Jeg havde søgt på deres hjemmeside og der stod det ikke.
Så jeg finder bare et andet sted at handle, et sted der har kendskab til det de sælger !
Helt præcis det jeg skulle bruge.
Hurtigt svar ved henvendelse og hurtig…
Hurtigt svar ved henvendelse og hurtig levering.
Intet dårligt at sige om levering eller…
Intet dårligt at sige om levering eller varen
Jeg er meget tilfreds
Aldrig har jeg oplevet så hurtig og…
Aldrig har jeg oplevet så hurtig og smertefri service. Kommer aldrig til at købe skruer/bolte/beslag online andre steder.
Alt i alt i orden og gode priser.
Alt i alt i orden og gode priser.
Bestilte bl.a. skruer i løsvægt, 50 stk. af en slags blev til 53 stk. og 125 stk. af en anden slags blev kun til 123 stk.! Alt andet passede
Købte et Marine sæt til båden ,med 720…
Købte et Marine sæt til båden ,med 720 dele de 500 var skiver😖
Det er et fedt sted at handle hurtigt…
Det er et fedt sted at handle hurtigt ekspition af vare og gode vare.
Nem og hurtig levering på trods af en…
Nem og hurtig levering på trods af en lille afsendings fejl som blev rettet med det samme.
Jeg lagde min ordre en fredag kl. 11 og klokken 13 den efterfølgende dag, fik jeg besked om, at jeg kunne afhente min ordre i nærmeste pakkeshop.
Ikke helt i top
Jeg er tilfreds med hovedparten af de ting jeg har købt men kan ikke give topkarakter. På hjemmesiden udbydes 9mm brede spændebånd og 12mm brede. Bestilte 9mm men modtog 12mm som er for brede til mit formål. Dette skrev jeg til firmaet uden at få svar. Ved efterfølgende telefonopkald fik jeg at vide at det var tilfældigt om det var 9 eller 12mm der var på lager. Så er det jeg ikke forstår hvorfor begge dimensioner findes på hjemmesiden. Skruebissen ville eftersende 9mm hvis de kunne finde nogle. Efter en uge har jeg ikke modtaget nogle og så vidt jeg kan se er jeg ikke blevet krediteret de fejlsendte. Nn mail ville være rar. Derfor kun en middel anmeldelse
Hurtig levering og god kvalitet
super service og priser...
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.