Imøtekommende personal. Meget hjelpsom og flink. Skal definitivt tilbake. Fornøyd kunde :)
Veldig god kundeservice
Super service av ansatte på butikken på city lade 👏👏😊

Haakon VIIs gate 9, City Lade, 7041, Trondheim, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Når jeg meldte meg inn i kundeklubben, fikk jeg 10% rabatt på kjøpet mitt (det er vel derfor man melder seg inn i disse klubbene). Når jeg måtte bytte disse skoene, mistet jeg den rabatten jeg hadde fått, da det var den rabatterte prisen som kom til fratrekk på de nye skoene opp i mot den nye prisen.
Dette synes jeg er elendig kundebehandling

Super service av ansatte på butikken på city lade 👏👏😊

Risposta di Skoringen - Trondheim, City Lade
Ecco sko som har selvoppsmuldrende såler. Brukt skoen i 2.5 år. Normal bruk. Skoen har vært kjempebra. De to siste månedene har sålen begynt å smuldre opp av seg selv. Ønsket å reklamere, noe jeg fikk beskjed fra tlf i butikk skulle gå fint gitt kjøpsdato og at t.o.m bankutskrift skulle holde som kvitteringsbevis. Supert, tenkte jeg. Kommer i butikk og får beskjed om de skal hente "han som tar reklamasjoner". Ok tenker jeg. Vedkommende kommer og ler og ser bare på overflaten av skoene og sier de er utslitt. Jeg har ikke fått rukket å snudd sålen engang for å vise at 1/3 av sålen på hver sko har smuldre og forsvunnet. Han går videre på at de er utslitt. Jeg spør om det er normalt at skoene skal smuldre opp slik, gitt at sålen har vært helt fin for kun 2-3 mnd siden. Han svarer ikke på spm mitt og sier de er utslitt. Jeg spør igjen, og spør om dette er normalt. Han svarer fortsatt som en robot at de er utslitt og at det er kun 2 års reklamasjonsrett. Jeg spør en rekke andre spørsmål om kvaliteten og materialet på skoen, men han svarer med at de er utslitt. Jeg må nesten begynne å le og spør, Du svarer jo ikke på spørsmålene mine?
Etter å ha fått 5 like svar på 5 ulike spørsmål, så sier at jeg blir nødt til å ta dette videre sier jeg går fra butikken.
Uavhengig av om reklamasjonsretten min er gyldig eller ikke må det kunne gå an å spørre spørsmål rundt kvalitet og materiale på skoen uten å bli behandlet slik som kunde. Bare opplevelsen av å bli svart på denne måten gjør at man mister totalt all tillitt, t.o.m om jeg skulle kjøpt ny sko.