Banner for Skoringen - Tromsdalen

Skoringen - Tromsdalen Recensioni 14

TrustScore 4 su 5

3,9

Amfi Pyramiden, Solstrandv. 47, 9020 Tromsdalen, NO

Måtte vente lenge…. Hadde lagt av sko. Lite smil og følelsen av å være velkommen. Hadde det ikke vært for at jeg hadde lagt av disse da annen butikk ikke hadde min størrelse hadde jeg ikke handlet, de... Leggi di più

Jeg må bruke innleggssåle på2cm på venstre fot, det er derfor det er så vanskelig for meg å kjøpe sko. Desverre må jeg ta til takke med mine gamle sko. 😩😩

Super duper kanon bra service på Skoringen Amfi Pyramiden, ingen over, ingen ved siden av :) Mange stjerner til dem

Hjelpsom og hyggelig betjening som vier sine besøkende positiv oppmerksomnhet, og det gjør at man kommer tilbake en annen gang.

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Tromsdalen

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

• Amfi Pyramiden, Solstrandv. 47, 9020, Tromsdalen, Norvegia

• 21079310

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Måtte vente lenge…

Måtte vente lenge…. Hadde lagt av sko. Lite smil og følelsen av å være velkommen. Hadde det ikke vært for at jeg hadde lagt av disse da annen butikk ikke hadde min størrelse hadde jeg ikke handlet, dessverre!!!

20 settembre 2025

Hei Lill

Tusen takk for at du deler din opplevelse

Vi beklager at du måtte vente lenge og ikke følte deg godt tatt imot 😔
Dette er ikke standarden vi ønsker å tilby våre kunder, og vi setter stor pris på at du gjør oss oppmerksomme på det.

Vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse neste gang du handler hos oss.

De beste hilsener
Skoringen

Jeg må bruke innleggssåle på2cm på…

25 luglio 2025

Hei Eddy

Tusen takk for anmeldelsen din!

Vi forstår godt at det kan være vanskelig å finne sko når du trenger en spesialsåle på 2 cm.

Du er alltid velkommen til å komme innom – vi hjelper deg gjerne med å finne sko som kan passe bedre til dine behov 👟

Skoringen

Veldig hyggelig betjening og god…

Veldig hyggelig betjening og god service!

12 aprile 2025

Hei Mathilde

Tusen takk for koselig tilbakemelding! 😊 Vi setter stor pris på at du la merke til både betjeningen og servicen 🙌 Velkommen igjen! 💛

Skoringen

En flott og ryddig butikk

En flott og ryddig butikk. Godt utvalg av sko, en innbydende butikk. Hyggelig betjening. 😊

17 aprile 2024

Hei, Kristin!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen – den varmer. 😊

Skoringen

Super duper kanon bra service på…

5 gennaio 2024

Hei, Anne-May!

Tusen takk for besøket og den flotte tilbakemeldingen til Skoringen i Tromsdalen.

Vi håper at du er fornøyd med de nye skoene dine. ⭐

Stine hos Skoringen

Hjelpsom og hyggelig betjening som vier…

2 settembre 2023

Hei, Anne!

Tusen takk for besøket. Det er godt å høre at du fant det du var på utkikk etter. 😍

Stine hos Skoringen

Very good service

Very good service. I am very pleased.

19 febbraio 2022

Hi Marianne,

Thank you very much for your review🌺
We are happy to hear that you got very good service in Skoringen in Tromsdalen😊

The best greetings
Elisabeth

Salg

God servise hyggelig betjent

19 gennaio 2022

Hei Hege,

Vi er så glade for at høre, at servicen levede op til forventningerne. Tusind tak for besøget 😍

Med vennlig hilsen
Stine, Skoringen