Veldig god service da jeg skulle kjøpe sko 🥾 og enda bedre da jeg en stund senere kom inn med en skade på skoen. Tusen takk for veldig god service, at dere brukte mye tid på å hjelpe meg. Jeg handler... Leggi di più

Hadde det veldig travelt og fikk hjelp kjemperaskt og effektivt. Kjempegode sko
God service og hyggelig betjening hos Skoringen i Storgata, Tromsø. Veldig fornøyd med støvlettene med pigger.

Storgata 68, 9008, Tromsø, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fikk utmerket service og ble kontaktet av betjening med en gang jeg kom inn i butikken

Risposta di Skoringen - Tromsø, Storgata
Første gang jeg var innom, før jul traff jeg på trivelige jenter som var serviceinnstilte og blide. Ved bytting fikk jeg ei dame som overhodet ikke kunne smile, svarte halvsurt, nesten ikke var tilstede og jeg følte jeg var en belastning for ho med mine spørsmål. Tror til og med de stod å pratet om meg før jeg kom meg ut av døren.

Risposta di Skoringen - Tromsø, Storgata
Jeg fikk veldig god hjelp av ei hyggelig dame, og kom ut med et par sko som var pene og behagelige.....🌹

Risposta di Skoringen - Tromsø, Storgata
Fikk veldig god hjelp til å finne riktige sko. Følte meg ivaretatt. Ikke noe følelse av tidspress.

Veldig fornøyd med Skoringen både på jekta og Storgata i Tromsø
God service og hyggelige ansatte
Anbefales

Risposta di Skoringen - Tromsø, Storgata
Veldig variert og godt utvalg.
Betjeningen var imøtekommende og dyktige.
Anbefales på det sterkeste :)

Risposta di Skoringen - Tromsø, Storgata
Fikk meget god hjelp til å finne en sko som passet meg , og til min bruk

Risposta di Skoringen - Tromsø, Storgata
Ønsket nye sneakers. Fikk god hjelp, både til prøving og forslag til skotype.

Risposta di Skoringen - Tromsø, Storgata
Fikk veldig god service og anbefalinger på vintersko.
Fin butikk som fortsatt er å finne i Tromsø sentrum. Godt utvalg, god og hyggelig service. Første stoppested når jeg er ute etter sko.