Banner for Skoringen - Sartor

Skoringen - Sartor Recensioni 15

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Sartor Storsenter, Sartorv. 12, 5353 Straume, NO

Hadde en svært dårlig opplevelse på skoringen sartor i dag, ifm reklamasjon. Kommer ikke til å handle mer i den butikken. Helt greit at man ikke kan få hjelpen man ønsker, men måten den ansatte sna... Leggi di più

Jeg måtte bytte skoene. Veldig fornøyd med tjenesten, veldig flink og pålitelig personell. 👍

Var heldig, kjøpte god joggesko som var på salg og i min størrelse👌

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Sartor

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

• Sartor Storsenter, Sartorv. 12, 5353, Straume, Norvegia

• 21079405

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

God tjeneste

21 febbraio 2026

Hei Andreea.

Takk for at du deler opplevelsen din med oss 😊

Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd etter at du måtte bytte skoene. Det betyr mye for oss at du opplevde tjenesten som god, og at personalet fremstod som både flinke og pålitelige.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og håper skoene fungerer akkurat slik de skal for deg.

Velkommen tilbake 🤩

Med vennlig hilsen,

8 settembre 2025

Hei Janne

Tusen takk for din tilbakemelding 🤩 Vi er glade for at du opplevde god service.

De beste hilsener
Skoringen

Veldig fornøyd med utvalg og ansatte i…

Veldig fornøyd med utvalg og ansatte i butikken.
Hyggelig personell.

4 luglio 2025

Hei Anne Lise.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊

Så fint å høre at du er fornøyd med både utvalget og de ansatte på Sartor. Vi skal definitivt gi ros videre til det hyggelige personalet 🤩

Ha en flott dag 🌟

Med vennlig hilsen

27 giugno 2025

Hei May Britt.

Tusen takk for din tilbakemelding 🤗

Vi er glade for at du har opplevd god service hos oss.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen 😊

Hyggelig og god handel

Hyggelig og god handel. Smilende og blide:) Imøtekommende:)

12 aprile 2025

Hei Unni

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Vi setter stor pris på dine fine ord. Alltid en glede å kunne hjelpe – velkommen tilbake når som helst! 🤗✨

Skoringen

Personalet var vennlig hjelpsomt.

Personalet var vennlig hjelpsomt.

21 marzo 2025

Hei Reidun

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊
Vi er glade for at du opplevde vårt personale som vennlig og hjelpsomt. 🌟

Vi setter stor pris på at du valgte oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake! 👋

Den beste og met hyggelig butikk

Den beste og met hyggelig butikk

21 marzo 2025

Hei Liat

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊 Vi setter stor pris på at du har hatt en god opplevelse hos oss.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake! 👋

Very serviceminded.

6 dicembre 2024

Hi Elma,

Thank you for your review! We’re happy to hear you had a great experience with our service. 😊

Best regards
Skoringen

Fikk kjøpt skoen barnebarnet ønsket

Fikk kjøpt skoen barnebarnet ønsket ,
Hyggelig , hjelpsom betjening .

3 agosto 2024

Hei Solveig,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse 😊 Vi er glade for å høre at du fant skoene barnebarnet ønsket, og at du fikk hjelpsom betjening.

Vi ser frem til å se dere igjen!

Med vennlig hilsen

God hjelp

God hjelp, fekk sko til fin pris

15 luglio 2024

Hei Anita-Elin,

Tusen takk for din anmeldelse!

Vi er glade for å høre at du fikk god hjelp og fant sko til en fin pris.

Fine sko

Fikk hjelp til rett størrelse

20 luglio 2023

Hei, Marianne!

Det er godt å høre at betjeningen i butikken levde opp til forventningene. Tusen takk for besøket. 😊

Stine hos Skoringen

Hadde en svært dårlig opplevelse på…

Helt greit at man ikke kan få hjelpen man ønsker, men måten den ansatte snakket til meg på var ubehagelig og aggressiv.

10 maggio 2023

Hei, Katrine!

Hos Skoringen ønsker vi at våre kunder skal gå fornøyde ut av butikken – uavhengig av utfallet av en klagesak,
Vi beklager derfor å høre at tonen i butikken ikke har levd opp til forventningene.

Var heldig, kjøpte god joggesko som var på salg og i min størrelse👌

6 marzo 2022

Hei, Janne!

Så flott å høre at du har hatt en god opplevelse i butikken. Tusen takk for besøket 😀