Banner for Skoringen - Oslo, Grensen

Skoringen - Oslo, Grensen Recensioni 16

TrustScore 2.5 su 5

2,7

Grensen 3, 159 Oslo, NO

Super service Vi hadde et par Ecco sko hvor glidlåsen hadde røket, reklamasjon var ikke noe problem! Godt å vite at hvis det skjer noe feil, er det enkelt å få rettet den :-)

Støvlene jeg bestilte på nett var for store, så jeg bestilte en mindre str. med levering i butikken. Bytte gikk enkelt og greit. God service.

I bought Goretex sneskers and the saleswoman asked if she should spray Themsen for me, without telling me that she would chatte me for it.

Fast and easy pick up for click and collect products. Middle in the city. I buy a spesific brand of shoes B&Co wich only skoringen seller.

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Oslo, Grensen

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ganske dårlig kundeservice

Jeg mener oppriktig at denne Skoringen-butikken må ha noe av den mest elendige kundeservicen jeg har opplevd i hele Oslo. De ansatte er direkte uhøflige, arrogante og helt utrolig lite hjelpsomme. Det har vært akkurat det samme hver eneste gang jeg har vært der, i flere måneder nå. Jeg betaler gjerne mer et annet sted, rett og slett fordi jeg ikke ønsker å gi penger til den typen service. Veldig synd også, for den andre avdelingen i sentrum (nå stengt) var fantastisk. Gjør deg selv en tjeneste og handle på Sannergaten Sko eller Agnar Hagen – de er helt topp!

15 gennaio 2026

Hei Astrid

Vi er svært lei for at du har opplevd dårlig kundeservice hos oss, og at dette har gjentatt seg over tid. Dette er absolutt ikke den servicen vi ønsker å gi, og vi tar tilbakemeldingen din på største alvor.

Vi setter pris på at du deler både positive og negative erfaringer – det gir oss viktig innsikt i hvor vi må bli bedre.

Med vennlig hilsen,
Skoringen

Anbefaler ikke å bestille via Klikk og…

Anbefaler ikke å bestille via Klikk og hent
Selv om de har masse av de skoene du bestiller i butikk later de som de må bestille fra Danmark for at du skal betale en ikke eksisterende porto avgift. Adresserte at dette var uærlig, men ville ikke ordne opp. Dårlig og rotete kundeservice

25 novembre 2025

Hei Mari.

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi beklager at du har hatt en dårlig erfaring med Klikk og hent– det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve tjenesten.

Vi har dessverre ikke mulighet til å hjelpe direkte i denne konkrete situasjonen, da butikkene våre er selvstendig eide og håndterer disse prosessene hver for seg.

Vi tar likevel tilbakemeldingen din videre, og vi håper at vi kan gi deg en bedre opplevelse neste gang.

🙂🙂🙂🙂

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

31 ottobre 2025

Hei Ingunn

Tusen takk – vi blir kjempeglade for den positive energien! 😊

Venlig hilsen

Dårlig kundeservice

Hvis det hadde vært mulig å gi minus stjerner hadde dere fått det. Reklamerte på et par støvler som gikk i oppløsning ved at sålen løsnet etter to gangs bruk. Jeg ble tilbudt et gavekort i retur, ikke pengene tilbake på kjøpet. Med begrunnelse at jeg ikke hadde kvittering, selv om de kunne scanne koden inni støvlene, fordi de var så nye, og se hvor de var kjøpt. Kjip service, kommer ikke til å handle hos dere igjen. Jeg takket nei til gavekortet. Dere får ikke noe mersalg hos meg ved å holde på slik!

14 ottobre 2025

Hei Marianne

Takk for at du deler opplevelsen din.

Vi beklager virkelig at du har hatt en frustrerende erfaring med støvlene og håndteringen av reklamasjonen. Vi forstår at dette har vært skuffende, og det er absolutt ikke slik vi ønsker å behandle kundene våre.

For at vi skal kunne behandle reklamasjoner, er vi avhengige av kvitteringen for kjøpet. Dette er for å kunne dokumentere kjøpet og sikre en korrekt behandling i henhold til våre retningslinjer. Vi forstår likevel at dette kan oppleves som tungvint.

Vi beklager igjen at vi ikke klarte å finne en løsning som var tilfredsstillende for deg.

Oppmerksomme og tålmodige ansatte

Oppmerksomme og tålmodige ansatte som leverte god service og kom med nyttig informasjon.

24 giugno 2024

Hei Jorn,

Tusen takk for besøket og den flotte tilbakemeldingen.

Vi håper at du er fornøyd med de nye skoene dine ⭐

To helt grusomme ansatte

To helt grusomme ansatte. Begge er ekstremt sure, hjelper ikke med å finne sko, snakker nedlatende til deg. Ikke et smil eller hei fra dem. Var bare å gå, hadde ikke lyst til å være der eller bruke penger der. Helt krise at de har sånne ansatte

24 aprile 2024

Hei Isabelle,

Vi beklager virkelig at din opplevelse hos oss ikke var tilfredsstillende. Det er langt fra våre vanlige standarder å levere en så dårlig kundeopplevelse, og vi setter pris på tilbakemeldingen din.

Med vennlig hilsen
Skoringen

God service fra hyggelige folk.

God service fra hyggelige folk.

14 aprile 2024

Hei Anne,

Takk for tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du la merke til den gode servicen fra vårt hyggelige personale.

Velkommen tilbake når som helst! 🌷

Med vennlig hilsen

Skoringen Grensen

Skoringen Grensen. Veldig dyktige og tålmodige ansatte.

10 gennaio 2024

Hei, Stine!

Tusen takk for besøket og den flotte tilbakemeldingen til Skoringen i Oslo, Grensen. Vi håper at du er fornøyd med de nye skoene dine. ⭐

Super service

Super service
Godt å vite at hvis det skjer noe feil, er det enkelt å få rettet den :-)

21 dicembre 2023

Hei, Ellen!

Så flott å høre at du har hatt en god opplevelse i butikken. 😊

Stine hos Skoringen

Stort utvalg. God service.

15 settembre 2023

Hei, Ingrid!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. 🤗

Bra service

Bra service, bra informasjon om produkter

26 agosto 2023

Hei, Jostein!

Vi er glade for å høre at servicen levde opp til forventningene. Vi gleder oss til å se deg hos Skoringen igjen en annen gang. 🥰

Stine hos Skoringen

Fast and easy pick up for click and…

3 agosto 2023

Hi Afsheen!

Thank you so much for your review. We appreciate that 😍

Kind Regards
Stine form Skoringen

I bought Goretex sneskers and the…

7 novembre 2022

Hi Gunvor,

Thank you for your feedback about the lack of information about the price of impregnation. We will forward it to the store.

Kind regards
Stine, Skoringen