Banner for Skoringen - Hamar

Skoringen - Hamar Recensioni 13

TrustScore 3.5 su 5

3,4

CC Stadion, Vangsveien 62, 2317 Hamar, NO

Very accomodating to all kinds of customers they seems so helpful and happy to ask what you need.

Nothing to add, a very good store with a staff that's service-minded and friendly.

Fått kjempegode råd ifht å kjøpe sko til barn. Og sist fikk jeg også byttet et par sko som han hadde vokst ut av som ikke var brukt, selv om jeg ikke hadde kvitteringen. Kjempegod kundeservice!!

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

• CC Stadion, Vangsveien 62, 2317, Hamar, Norvegia

• 21079220

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Dårlig service!

Dårlig service! Begge damene som jobbet der sto og pratet bak kassa. Titta ikke opp på oss og spurte heller ikke om vi trengte hjelp da vi kom inn i butikken . Jeg gikk bort og lurte på om det var noe hjelp å få i denne butikken da j hadde funnet meg et par sko som j gjerne ville prøve begge skoene i. Hun gikk og hentet den andre skoen , ga meg den for så å gå tilbake til kassen og kollegaen sin for og prate videre. Sa ingen ting… ikke si i fra om du trenger hjelp eller om du lurer på noe. Bare gikk!. For en dårlig service!! Så jeg gikk rett ut av butikken, og de gikk glipp av et salg på 2000kr. Dette er ikke første gang vi opplever dette i denne butikken!

13 aprile 2026

Hei Trude.

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Vi er veldig lei oss for å høre om besøket ditt i butikken. Det du beskriver er langt fra den serviceopplevelsen vi ønsker å gi våre kunder. Vi forventer at våre ansatte er imøtekommende, tilgjengelige og hjelper kundene aktivt – også når det er travelt eller de står i kassen.

Det er spesielt beklagelig å høre at du har opplevd dette flere ganger hos oss. Din tilbakemelding er viktig, og vi vil ta dette videre internt og følge opp med den aktuelle butikken, slik at vi kan forbedre oss.

Vi håper du vil gi oss en ny sjanse til å vise at dette ikke er representativt for oss.

Skoringen

Very accomodating to all kinds of…

22 febbraio 2026

Hello Rosalyn.

Thank you so much for your kind words 🤩

We’re truly happy to hear that you experienced our team as accommodating, helpful, and positive. Creating a welcoming atmosphere for all customers is very important to us, so your feedback means a lot.

We look forward to welcoming you back again 😊

Kind regards

Noe støvletter

Skoene ble tilsendt til butikk og de var ødelagt i sømmen bak. Ingen beklagelse fra butikken, bare pengene tilbake.

2 settembre 2025

Hei Siw-Aina

Tusen takk for at du deler din opplevelse.

Vi beklager virkelig at skoene du mottok var defekte, og at du ikke følte at beklagelsen fra butikken var tilstrekkelig.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og vi vil bruke den til å forbedre håndteringen av slike situasjoner fremover.

De beste hilsener

Cc Hamar skoringen

Eg kjøpte sko hos skoringen cc Hamar. Skoa var litt trange så fikk beskjed om at dei kunne blokkere ut skoa. Virker ikke som det er gjort. Men når eg kjem å skal hetet sko så blir skoa satt på disken uten eske eller noe. Eg spør om en pose å bære dei i . 6 kr takk .. dette blir litt for dumt . Kjøper sko til la gt over tusenlappen og så må du bære skoa i handa. Sørgelig opplegg. Blir ikke kjøpt flere sko på den butikken med så dårlig service.

19 agosto 2025

Hei Terje.

Takk for at du deler din opplevelse med oss.
Vi beklager at skoene ikke ble blokkert slik det ble avtalt, og at du opplevde dårlig service ved henting av skoene dine. Det skal selvfølgelig ikke skje, og vi forstår godt at det føles frustrerende å måtte bære skoene uten pose, spesielt når man har investert i et par sko til over tusenlappen.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vil følge opp med butikken i CC Hamar for å sikre at slike situasjoner ikke gjentar seg. Vi håper likevel at du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden, slik at vi kan vise deg den servicen vi ønsker å gi alle våre kunder.

Takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss beskjed.

Skoringen

Veldig god service og hyggelig…

Veldig god service og hyggelig betjening.

15 agosto 2025

Hei Sølvi.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen – det gleder oss å høre at du opplevde god service og møtte hyggelig betjening 🤩

Vi håper å ønske deg velkommen igjen snart 😍

Super service!

15 luglio 2025

Hei Ole.

Så hyggelig å høre – tusen takk 😊

Vi er glade for at du er fornøyd med servicen vår 👞

Skoringen

Fin butikk med hyggelig og hjelpsom…

Fin butikk med hyggelig og hjelpsom betjening.👍

14 giugno 2025

Hei Eli

Tusen takk for hyggelige ord 😊
Vi er glade for at du liker butikken vår og opplever betjeningen som både hyggelig og hjelpsom 👍

Venlig hilsen

Hei Hege

Tusen takk for de fine ordene 😊 Vi er glade for at du opplever våre ansatte som blide og hjelpsomme 😄

Det betyr mye for oss!

Venlig hilsen

Top notch

1 giugno 2025

Hi Magnus

Thank you so much for the lovely feedback – it truly means a lot to us!

We’re so happy to hear that you find our store great and our staff friendly and service-minded 🙌

You're always welcome back! ✨

Best regards

Hei Evelyn,

Takk for at du gir beskjed! Vi beklager at den venstre skoen ikke er som den skal. Ta gjerne kontakt med oss i butikken eller kundeservice, så finner vi en løsning.

Vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet ditt!

Skoringen

De ansatte sto bak kassa.Jeg fikk sko…

De ansatte sto bak kassa.Jeg fikk sko til prøving som var fulle av papp.Ingen kom bort for å høre om skoen passet .

13 settembre 2024

Hei Kari,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Vi beklager virkelig at du ikke fikk den hjelpen du trengte. Vi setter pris på tilbakemeldingen og vil jobbe for å forbedre oss. Håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.

Veldig bra service

Veldig bra service.
Albefales

23 agosto 2024

Hei Natalia,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen. Vi setter stor pris på anbefalingen! 😊

Kjempeservice

1 settembre 2021