Banner for Skoringen - Egersund

Skoringen - Egersund Recensioni 24

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Fabrikkgaten 2, Amfi Eikunda, 4370 Egersund, NO

Jeg kunne prøve skoene hjemme. Jeg kunne komme igjen med dem hvis de ikke var gode og få pengene igjen.

Heilt fantastisk hadde sett skoene på nette fikk hjelp med å bestille de i butikken på Amfi Egersund. Har ennå ikke fått de men venter i spenning 👍😀

Hyggelig og hjelpsom betjening. Hjelper deg med et smil om munnen. Trenger vi sko reiser vi til skpringen Egersund

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Egersund

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

• Fabrikkgaten 2, Amfi Eikunda, 4370, Egersund, Norvegia

• 21079335

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeg kunne prøve skoene hjemme

6 febbraio 2026

Hei Anna.

Tusen takk for den fine anmeldelsen 🤩

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din. Du er hjertelig velkommen til å prøve skoene hjemme. Skulle de ikke passe eller ikke leve opp til forventningene, kan de returneres, og beløpet refunderes fullt ut.

Med vennlig hilsen,

Hjelpsom

9 gennaio 2026

Hei Jorunn.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 😊

Vi er glade for å høre at du opplever betjeningen som hyggelig og hjelpsom – og at vi får hjelpe deg med et smil 🤩

Vi setter stor pris på at du velger Skoringen Egersund, og vi gleder oss til å se deg igjen.

Med vennlig hilsen,

Hyggelig hjelpsom betjening

Hyggelig hjelpsom betjening, godt tilbud,

28 febbraio 2025

Hei Margareth

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 😊 Vi er glade for at du har hatt en god opplevelse med vår hyggelige og hjelpsomme betjening, og at du har funnet et godt tilbud 👠

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart 🤗

Skoringen

Veldig god service.Blid og hyggelig…

Veldig god service.Blid og hyggelig selger🙂🌲

Vh Birgitte T.Moskar

26 dicembre 2024

Hei Birgitte

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for at du har hatt en veldig god opplevelse, og at vår selger kunne bidra med både god service og et smil. Din tilbakemelding betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den.

Vi håper å kunne by deg velkommen igjen snart!🤩

Med vennlig hilsen
Skoringen

Hyggelig betjening som tok utfordring…

Hyggelig betjening som tok utfordring med brede føtter på strak arm. Tok seg tid til å finne alle modeller som kunne tenkes å være aktuelle, gav tid til å prøve og å tenke seg om for å være sikker på at det ble rett valg.

22 novembre 2023

Hei, Mary-Ann!

Så flott å høre at du har hatt en god opplevelse i butikken. Tusen takk for besøket. 😊

Alltid koselig betjening her

Alltid koselig betjening her. God service.

27 luglio 2023

Hei!

Tusen takk for besøket og den flotte anmeldelsen – den varmer. 😊

Stine hos Skoringen

Utrolig dyktige ansatte som yter sitt…

Utrolig dyktige ansatte som yter sitt beste for at du skal få god hjelp😊

15 giugno 2023

Hei, Lene!

Det er godt å høre at betjeningen i butikken levde opp til forventningene. Tusen takk for besøket. 🥰

Ingen reklamasjonsrett her

Jeg hadde kjøpt nye sko til min datter, men disse ble ødelagt etter en måneds bruk. Skoene kostet 799 kr, så jeg forventet at de skulle vare mye lenger. Jeg gikk tilbake til butikken for å reklamere, men fikk beskjed om at dette var "pensko", som ikke tålte lek. Dette var det ingen som sa noe om da jeg kjøpte skoene, og de stod blant joggesko/hverdagssko i butikken, ikke i penskoavdelingen. Jeg sa også til damen i butikken at jeg var på jakt etter hverdagssko. Inne på nettsidene til Skoringen står skoene i kategori "barnesneakers" og det står ingenting om at de ikke er egnet til lek. Derimot står det blant annet dette om barnesneakers: "Sneakers til barn er perfekte til lek og moro da de er lette å bevege seg i." Så disse skoene skulle altså tåle lek. Men jeg fikk ikke noe igjen, så det var nesten 800 kr rett i dass.

Jeg har vært fast kunde hos Skoringen i mange år og kjøpt x antall sko, støvler og tøfler til meg og mine to barn der. Har alltid vært fornøyd med kvaliteten og dette er første gang jeg har gått tilbake med noen sko som ikke holdt mål. Så blir jeg altså møtt med at "disse skoene tåler ikke lek". Da takker jeg for meg, jeg kjøper aldri sko hos Skoringen igjen!

22 maggio 2023

Hej Marta,

Når skoene er købt i en fysisk butik, så er det også en fysisk butik, som skal håndtere sager i tilfælde af reklamation. Alle vores butikker er selvstændigt ejede og træffer derfor selv afgørelser i reklamationssager. Vi beklager, at butikkens beslutning ang. reklamationen, ikke levede op til forventningerne.

Hei, Wenche!

Tusen takk for de fem stjernene og den positive tilbakemeldingen. 😊

Stine hos Skoringen

Heilt fantastisk hadde sett skoene på…

2 aprile 2022

Hei, Åshild!

Tusen takk for de fem stjernene og den positive tilbakemeldingen. ⭐

Stine hos Skoringen

Tusen takk for super service

Tusen takk for super service. Da var nye bunadssko kjøpt og vi er klar til 17. Mai🇧🇻

6 febbraio 2022

Hei Anwar,

Det er os, der siger tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse. Vi håber, I får en fantastisk 17. mai 🥰

Med vennlig hilsen
Stine, Skoringen