Jeg kunne prøve skoene hjemme. Jeg kunne komme igjen med dem hvis de ikke var gode og få pengene igjen.
Heilt fantastisk hadde sett skoene på nette fikk hjelp med å bestille de i butikken på Amfi Egersund. Har ennå ikke fått de men venter i spenning 👍😀
Hyggelig og hjelpsom betjening. Hjelper deg med et smil om munnen. Trenger vi sko reiser vi til skpringen Egersund

Fabrikkgaten 2, Amfi Eikunda, 4370, Egersund, Norvegia

Risposta di Skoringen - Egersund
Veldig god service.Blid og hyggelig selger🙂🌲
Vh Birgitte T.Moskar

Risposta di Skoringen - Egersund
Hyggelig betjening som tok utfordring med brede føtter på strak arm. Tok seg tid til å finne alle modeller som kunne tenkes å være aktuelle, gav tid til å prøve og å tenke seg om for å være sikker på at det ble rett valg.

Risposta di Skoringen - Egersund
Utrolig dyktige ansatte som yter sitt beste for at du skal få god hjelp😊

Risposta di Skoringen - Egersund
Jeg hadde kjøpt nye sko til min datter, men disse ble ødelagt etter en måneds bruk. Skoene kostet 799 kr, så jeg forventet at de skulle vare mye lenger. Jeg gikk tilbake til butikken for å reklamere, men fikk beskjed om at dette var "pensko", som ikke tålte lek. Dette var det ingen som sa noe om da jeg kjøpte skoene, og de stod blant joggesko/hverdagssko i butikken, ikke i penskoavdelingen. Jeg sa også til damen i butikken at jeg var på jakt etter hverdagssko. Inne på nettsidene til Skoringen står skoene i kategori "barnesneakers" og det står ingenting om at de ikke er egnet til lek. Derimot står det blant annet dette om barnesneakers: "Sneakers til barn er perfekte til lek og moro da de er lette å bevege seg i." Så disse skoene skulle altså tåle lek. Men jeg fikk ikke noe igjen, så det var nesten 800 kr rett i dass.
Jeg har vært fast kunde hos Skoringen i mange år og kjøpt x antall sko, støvler og tøfler til meg og mine to barn der. Har alltid vært fornøyd med kvaliteten og dette er første gang jeg har gått tilbake med noen sko som ikke holdt mål. Så blir jeg altså møtt med at "disse skoene tåler ikke lek". Da takker jeg for meg, jeg kjøper aldri sko hos Skoringen igjen!

Risposta di Skoringen - Egersund
Tusen takk for super service. Da var nye bunadssko kjøpt og vi er klar til 17. Mai🇧🇻

Risposta di Skoringen - Egersund
I had a pleasant experience at the store, where I recieved lita of help and information, will definately go back.