3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,9

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Verdens bedste sted

Jeg har fået lavet mine fine bryn (Nano-Shading) ved skön by dreier for første gang i 2023 og jeg har ikke fortrudt det en eneste gang. Det har gjort en markant forskel på mit ansigt, da der nu er symmetri i mine bryn. Fra at gå med “overplukkede” bryn til nu at have helt perfekte og virkelig flotte bryn, er fantastisk. Det gør også en kæmpe forskel i hverdagene, da jeg nu bruger minimalt tid på mine bryn, hvilket er dejligt i en travl hverdag med små børn. Bruger faktisk kun tid på mine bryn, når de farves eller rettes til. Det er nu også blevet SÅ nemt at rette/plukke mine bryn, fordi formen fra (Nano-Shading) er der.
Jeg har anbefalet mange og vil til en hver tid anbefale andre at få lavet ved SKÖN!
Jeg har gået meget op i at få det lavet et ordenligt sted, og et sted som arbejder ud fra et “naturligt look” hvilket et noget skön by dreier arbejder ud fra.
Ikke nok med at de udføre vildt flot og professionelt arbejde så mødes man også altid med et smil af pigerne i (klinikken). Mine flotte bryn er lavet af søde Julie. Skön by dreier uddanner selv deres ansatte, hvilket er et kæmpe plus, fordi de så arbejder ud fra samme værdier.
Har aldrig oplevet af få lavet noget, uden jeg selv er blevet inddraget eller lyttet til inden😀

8 gennaio 2025

Det eneste rigtige sted at få lavet pmu 👏🏼

Jeg har fået lavet bryn hos Michelle Dreier flere gange.
Første gang da hun var relativ nystarter i “skuret” i Hviding, hvor jeg fik første og anden behandling. Jeg var ovenud tilfreds med resultatet som har holdt i over tre år. Jeg har lige for få måneder siden fået “refill” på brynene og igen er jeg yderst tilfreds. Både Michelle og øvrig personale, nu i bunkeren, er så venlige og imødekommende og yderst professionelle. Der er en utrolig behagelig atmosfære overalt, og der ydes rigtig god og relevant information og vejledning under behandlingen. Jeg kan varmt anbefalt stedet 💕

1 dicembre 2023

Grænseoverskridende adfærd og dårligt resultat

Desværre har jeg ikke haft den bedste oplevelse ved Skön by Dreier.
Da jeg var til min 1. behandling for bryn, og lå på briksen og i fuld gang med behandling, var Michelle Dreier virkelig grænseoverskridende med de ting hun spurgte om og de ting hun sagde. Blandt andet mente hun at der også måtte være noget godt i at min tvillingesøster begik selvmord. Og hun begyndte at gøre mig i tvivl om mit valg om at få børn. Og mere endnu, som jeg ikke vil nævne her.
Jeg prøvede at ryste den ubehagelige oplevelse af mig. Jeg skammede mig over ikke at kunne sige fra over for hendes opførsel og jeg ville virkelig gerne kunne lide hende.
Jeg tænkte også at hun jo var den professionelle, og jeg havde glædet mig til at få lavet mine bryn, så derfor kom jeg til 2. behandling.
Heldigvis var hun ikke ligeså grænseoverskridende der, men generelt var det meget ubehageligt at hun forventede at jeg svarede på en masse spørgsmål under behandlingen. Jeg følte lidt at det gik ud over kvalitetet på det arbejde hun lavede, da hun virkede ukoncentreret og jeg kom til at bevæge mig.
Efter 2. Behandling var helet, var brynene faded helt vildt og ret ujævne i farven (på det her tidspunkt har jeg allerede brugt 5.500 kr. på det)
Jeg kan stort set ikke se forskel fra 1. til 2. behandling.

Jeg prøvede at tage kontakt på mail for at finde en løsning, der gik næsten en uge før hun svarede.
Da hun endelig svarer er det med talebeskeder på sms. Hendes tone er irriteret og kritiserende. Og jeg kan mærke at det er et sted jeg skal holde mig langt fra.

Jeg har valgt at få rettet mine bryn et andet sted, og behandleren var overrasket over hvor dårligt et resultat jeg havde fået efter to behandlninger. Jeg følte virkelig at jeg stolede på processen hos SKÖN, men det var naivt af mig.

Jeg tænker ikke at pris og kvalitet hænger sammen, men at Skön by Dreier bare er vanvittig dygtig til at markedsfører sig selv.

8 dicembre 2022

Professionel, med blik for detaljen❤️❤️

Har i dag været hos Camilla, og har efterhånden været der nogle gange😅hold da op, hvor er jeg bare super glad for mit resultat 👄💋
Hvis man ønsker en klinik hvor man bliver hørt og som er med, med hensyn til de nyeste teknikker, så skal man booke en tid hos Camilla, hun er bare så dygtig til det hun gør.
Er Mega tilfreds ❤️

9 aprile 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito