Valutata 5 stelle su 5

En webbutik som snart är störst. Bra och överskådlig "butik" med smarta kategorier och undergrupper Rikligt utbud med riktigt bra priser företrädesvis riktat till den köpkategori som förväntas. B... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Utmärkt service och kundkontakt! Jag fick hjälp att hitta reservdelen jag behövde till min motorsåg (en partner 350). Glömde självklart att lägga den i varukorgen när jag köpte online men efterso... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ett garantiärende som löste sig perfekt.. Sven är en tillmötesgångde enterpenör och kommer dessutom med förslag på åtgärder. Han är snabb att svara på mail, även när jag kontakade honom på en hel... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Beställde ett friktionsgummi till en Alko snöslunga från Svenska reservdelsspecialisten AB. Var osäker på om det var ett seriöst företag och hittade inga omdömen men eftersom det inte var några jättep... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Reservdelar till trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner alla märken

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, snabb och profrsionell återkoppling och bra priser. Väldigt nöjd och kommer använda dom igen

18 agosto 2022

Risposta di Skogsverktyg

Tack Joakim för din återkoppling!

Valutata 1 stelle su 5

Skickade mail för en vecka sedan

Skickade mail för en vecka sedan! Inget svar ännu..
@Skogsverktyg ni kan ju öppna er mail o söka på order nr#52042.
Mycket dåligt...

28 aprile 2022

Hej Peter.
Jag har kollat vi har inget mejl ifrån dig, så jag vet inte riktigt vad problemet är? Du kan ju återkomma till oss. Du köpte en artikel 25.04.2022 kl: 16:49 du fick din artikel 28.04.2022 så du har kontakterad oss innan köpet!?

Väldigt bra service

Väldigt bra service. Även artiklar som inte fanns på hemsidan gick att beställa hem snabbt och lätt efter en snabb mailkontakt. Svårslagna priser

2 novembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Självklara valet för att köpa delar!

Senaste året har jag reparerat cirka 40-50 motorsågar och röjsågar. Skogsverktyg har varit och kommer fortsätta vara det ställe där jag köper 99% av de delar jag behöver. Grym service, stort utbud, hög kvalitet på produkterna och bra priser!

5/5 stjärnor

6 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Bedrövligt företag

Bedrövligt företag. Beställde en produkt som jag returnerade direkt utan att jag använt den i originalförpackning.
Jag betalade frakten.
Döm av min förvåning då de ska ha betalt för ompackning och frakt!!!

PRODUKTEN VARKEN MONTERADES ELLER ANVÄNDES. DEN KOM I EN KNÖGGLIG KARTONG. SÄNDES TILLBAKA DIREKT. JAG BETALADE FLERA HUNDRA VIA POSTNORD FÖR FRAKT TILL ER.

Ni verkar inte förstå svenska. Ni fakturerar mig för en returfrakt jag redan betalat till Posnord.
Ni fakturerar mig för ompackning. Av vad?
Ni kräver mig på en summa för frakt och ompackning som motsvarar 25% av produktens pris. Med den returfrakt jag betalade till Postnord så motsvarar kostnaden för returen från Postnord+er returfrakt+ngn typ av ompackning 50% av produktens pris.
Helt knäppt, fel och dessutom oskäligt

Nä för mig är ni ett bolag som inte är seriöst. Min åsikt tänker jag sprida så fler förstår vad ni egentligen sysslar med

NI SKICKAR DÄREFTER FAKTURA PÅ FRAKT OCH OMPACKNING!

DET GÖR ER TILL ETT BLUFFÖRETAG

Ett riktigt bluff-företag

Varning varning

30 settembre 2021

Risposta di Skogsverktyg

Om du köper en artikel måste du returnera produkt i samma skick som du fick det inte i uppriven förpackning, monteringspår på och allt lite huller om buller. Vi accepterade din retur ändå men debiterade dig en lite avgift för att försätta produkten i säljbart skick. Om du returnera en artikel står du alltid för returfrakt, leverans till dig var fraktfritt. Vi hade kunna neka din retur komplett men valde att inte göra det. Så återsänd en beställt vara i samma skick som du fick det, så blir det 0 problem.
Tillägg då kunden uppdaterade sitt omdöme. Du ringt till oss efter vi informerade dig hur det ligger till och förklarade för oss att artikeln du fick inte passade din maskin, det går ju bara kolla om man rivar upp förpackningen och provar/monterar. Du tog aldrig kontakt med oss innan din retur att delen inte passade, om man returnera en artikel för återköp eller annat står man för returfrakt precis som det står i villkoren du godkände vid köp. Du hade kunna kontakta oss om artiklen inte passar så hade vi kunna reda utt det men du valde att inte göra det.
Vi faktuerar inte frakt till dig utan när man returnera en sak, återbetalas ej fraktkostnader för frakt till dig utan den kvarstår. Ett fraktsätt du själv valde. Vid återköp återbetalas varuvärdet ej fraktkostnader.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più