Virkelig dårlig service blev bedre :)
Jeg bestilte en ny bil tilbage i starten af 2022, med forventet levering i uge 25, med lidt usikkerhed for leveringstidspunktet, så da jeg i uge 23 intet havde hørt fra Skoda mht levering, henvendte jeg mig til den nu nye sælger, mht leveringsstatus. Det kom tilsyneladende som en stor overraskelse, at han havde en bestilling til levering 2 uger senere, han havde ingen ide om, hvad tidshorisonten så var for levering, og kun på min opfordring, ville han så undersøge hvornår, jeg kunne forvente at bilen kunne leveres. Det kunne han så senere telefonisk meddele, ikke ville blive i år.
Min anmeldelse går udelukkende på sælgers håndtering (eller mangel på samme), den forsinkede levering, kan Skoda i Nyk. F. selvfølgelig ikke gøres ansvarlig for. Jeg er sikker på, at hvis det havde været den nuværende sælger, der havde stået i butikken, da jeg skulle bestille bilen, havde jeg henvendt hos en anden SKODA-forhandler
Opdatering: Efter min noget negative anmeldelse tilbage i august 2022, begyndte sælger sørme at holde mig opdateret, og præcis på årsdagen for slutsedlen i 2022, er bilen i dag jan 2023 leveret med en god og grundig instruktion i dens muligheder. Feedback derfor rettet til.
4 agosto 2022
Non scritta su invito