I Skjold Optik fik jeg en varm velkomst, personlig betjening, et bredt udvalg af brillestel og solbriller som konstant bliver fornyet. Byen bedste service med en ærlig og kompetent vurdering og anbef... Leggi di più

Den mest fantastiske brillebutik, kompetente og og bedste service, kan klart anbefales. Tak til jer alle

Jeg har besøgt butikken men bliver især også inspireret igennem Instagram! Men har man mulighed for at tage et smut forbi butikken, så gør det! Søde og mest hjælpesomme piger der er i butikken - udval... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,9

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan klart anbefales!

Hold da op en god service man fik sig og hold da op et alt for fedt udvalg:)
Har anbefalet denne butik til mange siden jeg har været der første gang.

26 agosto 2022

Exceptionelt god service

Sjældent har jeg følt mig så godt behandlet, som hos Skjold Optik i Odder, da jeg pludselig under et besøg for et par uger siden opdagede, at min 97-årlige mormor befandt sig i et akut behov for at få nye briller. Jeg bor, ligesom resten af min mormors familie, flere timers kørsel væk og kunne derfor ikke bare bestille tid i ugen efter. Men helt ekstraordinært valgte butikkens indehaver at blive og understøtte personalet på sin fridag for at skabe plads til min mormors synsprøve. Og i butikken mødte vi en helt uovertruffet venlig, grundig og kompetent behandling af den medarbejder, som betjente os.
Det betød alverden for min mormor, at et for hende helt uoverskueligt projekt (blandt flere, når man, som hun selv siger, er kommet i reparationsalderen og samtidig ikke selv længere selv kan transportere sig til og fra optiker, hørecentral, tandlæge og så videre) blev klaret på en formiddag. Og hun gik fra butikken let om hjertet, munter over de på én gang smarte og funktionelle stel, som hun kyndigt var blevet vejledt til at vælge, og overbevist om, at de nye briller, der oven i købet blev leveret til hjemadressen, ville give hende et forbedret syn.
Tak til Skjold Optik for denne virkeligt gode købsoplevelse og exceptionelle service. De færdige brillers kvalitet har samme høje niveau som jeres betjening.

27 marzo 2021

Varme anbefalinger

Jeg har været kunde i mange år, og jeg har altid fået en fantastisk service, og jeg går altid derfra med en følelse af, at der har været god tid og kompetence til at give mig den gode oplevelse og service. Der er altid et spændende, nyt og bredt udvalg af diverse briller.
Jeg fortsætter glædeligt som kunde, på trods af den store afstand. Den service kører jeg med glæde for.

20 marzo 2019

Skjold Optik

Kan varmt anbefale Skjold Optik.
Kundebetjeningen er virkelig god og kompetent.
Atmosfæren er venlig og rar, og der er en høj grad af opmærksomhed, så serviceniveauet er i top.
Udover faglig kompetance fik jeg også en god hjælp og vejledning i valg af brillestel. Det var jeg meget glad for.
Indretningen af butikken er meget smuk og indbydende, jeg følte mig godt tilpas og velkommen.
Anne Marie Drivsholm
Oldrup

26 aprile 2018

Peter

Peter, Sophie og alle jer andre i butikken. I har et fantastisk sted og en fantastisk service.

Har været kunde i mange år, og har aldrig haft en finger at sætte på hverken, kvalitet eller service.

Keep up the good work!

28 marzo 2018

Super service

Min søn har været tilknyttet Skjold optik de sidste ca 4 år. Vi valgte at skifte til dem da min søn efter besøg hos lokal optiker blev ved med at sige at synet ikke var optimalt og den lokale optiker ikke mente det var korrekt. Hos Skjold optik blev min søn tjekket væsentlig bedre end hos den lokale optiker og der var overset en ikke uvæsentlig bygningsfejl. Ingen andre optikere har tjekket min søn så grundigt som de gør hos Skjold optik til de halvårlige kontroller - og altid med et smil og en fantastisk service.
Ingen tvivl om at det er hos Skjold Optik vi fremover kommer når det drejer sig om linser, kontroller og briller .. Vi ses igen i 2016 ..

Mvh Lotte og Mikkel Nymann

30 dicembre 2015

super lækre briller

jeg synes man får en super god behandling ved skjold optik. skønt med brillegarderobe for så har man råd til flere par.de er meget behjælpelige ved skjold optik

11 gennaio 2014

Altid super betjening..

Skjold optik kan varmt anbefales. Der er altid et smil på læben, en rap replik hvor det er passende, og som kunde får man følelsen af at være noget helt specielt. De er ærlige når der skal vælges stel, ikke blege for at sige hvis det ikke klæder en, og når man som "halvblind" ikke selv kan se klart er det vigtigt med sådanne personer der guider. Det er hverken første eller sidste gang jeg bruger dem.

Skøn optik

Behagelig betjening, rar butik som tænker på kunderne. Er på facebook laver konkurrencer. En butik der varmt kan anbefales.

Seriøs God Betjening og Super udvalg i Briller

Hos Skjold Optik føler du dig vel modtaget, de har god tid til at betjene dig, er ærlige omkring hvorvidt en given briller passer til dig og har et stort udvalg af lækre briller. Deres koncept med Brillegarderoden er genial, giver dig mulighed for små penge at skifte brillestil - eller bare at have nogle at skifte med. Er bestemt kunde her fremover også.

16 dicembre 2013

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito