3 stjerner. 1 for personalet. 1 for de smukke udsigt fra værelset. 1 for oplevelsen af et slot indendørs. Slottet bærer tydeligt præg af manglende vedligeholdelse ligesom slotsparken ikke er et slot... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Et enestående oprigtigt sted med store sale, lystekroner, gobelinger , malerier ............ Bygningen bære præg af at have oplevet flere hundrede års absolut storhed. Man glæder sig over at man må... Leggi di più
En rigtig hyggelig oplevelse. Skønt at opleve en dansk kulturarv indefra - at gå rundt i stuerne og se de fantastisk fine detaljer i udsmykningen. Lækker mad og meget venligt og imødekommende pe... Leggi di più
Har været til middag i forbindelse med dining week i uge 7. Sikke en oplevelse. Fantastisk mad, betjening og atmosfære. Vi kunne frit gå rundt og opleve slottet, og værtsparret stod klar til alle vo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hold konference på en herregård – se mere om vores konferencecenter her. Konferencecenter på Sjælland med moderne faciliteter og smukke omgivelser.
Informazioni di contatto
Skjoldenæsvej 106, 4174, Jystrup, Danimarca
- skj.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Skønt lille weekendophold
Skønt lille weekendophold.
Dejlig mad og rigtig god service.
Og så var vi heldige med et skønt værelse med udsigt til søen.
Her kommer vi igen!
søg for at få tilbud før booking
Vi henvendte os angående et arrangement i slutningen af 2024. her fik vi en prisliste på mad og indikation om forventet prisleje.
Vi blev presset til at booke hurtigt for at sikre vores dato 31 maj 2025. (senere fik vi at vide at alle lørdage i maj var ledige, så det var måske ikke så urgent)
booking kostede 7000kr (non-refundable). Jeg tænkte at det sikkert var ok, da vi jo havde fået indekering på pris og ved lejlighed nogle år tidligere havde set lokaler med mere.
I starten af januar 25 tog vi så til skjoldnæsholm for at få lavet et endeligt tilbud.
først forsøgte de at få os til at gå med til at holde arragnement i kælderen, selv om det aldrig var på tale før. (kælderen er langt fra imponerende, sammenlignet med resten)
Til slut får vi så en anden standardprisliste end den som vi fik ved booking. Denne prisliste er dobbelt så dyr. Vi bliver lovet at det bliver billigere, da vi har fravalgt nogle ting. så vi afventer tilbudet.
da vi får det er det stadig markant dyrere end forventet, dette skriver vi tilbage, og de prøver endnu en gang at få os til at tage kælderen, og giver et tilbud der stadig er 30-35% over hvad vi fik indikeret ved booking.
Vi har besluttet at aflyse. Så sørg for at få tilbud før booking.
En blandet oplevelse
En blandet oplevelse.
Vi havde forelsket os i et magisk sted, som skulle være opholdssted for vores bryllupsgæster, samt os selv.
Omgivelserne er magiske - ved første øjekast. Kigger man mere i detaljerne er vores oplevelse ikke pengene værd. Tydelige Pletter på gardinerne ved toilettet 🤢 og store nullermænd i let tilgængelige hjørner.
Vi havde booket deres største og flotteste værelse (“brudesuiten”. SÅ smukt og perfekt til smukke klargøringsbilleder.
Men da vi tjekkede ind på værelset lugtede det kraftigt af røg fra køkkenet. Personalet blev gjort opmærksom på situationen - ingen havde interesse i at bese værelset for at opleve lugtgenerne.
Jeg åbnede samtlige vinduer der kunne for at lufte godt ud. Men lugten hang i luften, og havde sat sig i gardinerne. Heldigvis var vejret nogenlunde godt udenfor. HåndSæbe manglede også på værelset. Der skulle en del til før vi fik fat i personalet. Vi fik to glas tør champagne som kompensation.
Morgenmadsbuffet generelt ok - men ikke særlig synlig personale, desværre.
En middelmodig oplevelse. Prisen for dyr ift standard og service.
Ærgerligt, for stedet har et kæmpe potentiale for noget virkelig godt. Enten skal der arbejdes mere på at optimere servicen eller også skal prisen sænkes for at matche standarden.
Vi holdt et fantastisk bryllup på…
Vi holdt et fantastisk bryllup på Skjoldenæsholm Slot i september. Lækker mad, overnatningsmuligheder på slottet og smukke rammer både indenfor og udenfor. Alt spillede maks. Vi kan varmt anbefale Skjoldenæsholm, hvis man går med overvejelser om at holde sit bryllup, fødselsdag eller lignende der.
Vellykket vegansk bryllup
Har netop været til min datters bryllup som blev holdt på Skjoldenæsholm.
Ud over at være i de smukke lokaler og omgivelser var serviceringen og maden perfekt. Var lidt spændt på særligt maden, da alt hvad der blev serveret skulle være vegansk. Men jeg må sige, at køkkenet leverede en fantastisk velsmagende middag. Overnatningen (på et luksusværelse) var i sig selv en oplevelse. Smuk indretning, rigtig god seng og fantastisk udsigt til både parken og søen.
Alt i alt en rigtig god og mindeværdig dag.
Dårlig cafeteria mad
Vi havde bestilt overnatning og en 3-retters menu. Vi havde på nettet set menuen, med forret hovedret og dessert. Det synes vi lød dejligt, der stod blandt andet, at årstidens grønsager ville indgå i menuen. Da vi ikke er kødspisere aftalte vi med stedet, at kalvekødet blev udskiftet med fisk. Vi regnede så med, at få den forret og dessert, som fremgår af menuen på deres hjemmeside. I stedet fik vi en helt anden menu. Som aftalt fik vi en hovedret med fisk, dertil brasede triste kartofler og babymajs samt to tomater og noget ubestemmelig halvdødt salat…..hvor blev årstidens grønsager af? Til vores laks fik vi serveret bechamel sauce??????? Det er under alt kritik, at skulle betale 495kr, for en gang cafeteria mad. Vi kan ikke anbefale nogen at spise der. De to stjerner gives fordi, det er et smukt sted og vi fik et dejligt værelse. Der er ingen tvivl om, at stedet har et stort uudnyttet potentiale.Men det kræver de ansætter en kok.
Provokerende ligegyldighed og dårlig mad
Vi var en lille kreds på 7 personer, der besøgte Skjoldenæsholm til et heldagsmøde, hvor vi sluttede med middag om aftenen. Selve dagsarrangementet gik fint. Sødt personale, fin forplejning og smukke omgivelser.
Det gik dog helt galt ved den tre-retters middag, vi skulle indtage om aftenen. Jeg spiser en del ude og jeg har ALDRIG fået så elendig mad!
Forretten var røget stør, der var så sejt, så ingen af os spiste retten op. Brødet var tørt i kanterne og bar præg af at være skåret tidligere på dagen (måske til frokost?) Hovedretten var en art kalve culotte, der virkelig havde fået tæsk. Noget var helt gråt, tørt og smagløst, serveret med en sovs, der smagte af mel og peber. Jagten gik rundt på de andre borde (vi var de eneste gæster) for at finde en saltkværn med indhold. Kartoflerne var helt tydeligt hevet op af en frysepose og kastet på panden i en overflod af dårlig fedtstof - føj. Det hele blev håndteret med en udpræget grad af ligegyldighed. Bare det, at man hellere vil servere lunkent vand ved bordet, for gæsterne i stedet for lige at smutte en isterning i.
Man kan gætte, om kokken var sendt hjem, da vi kun var 7 gæster på hele slottet. Det ændrer dog ikke på, at hvis man er ligeglad os ikke ønsker at forkæle gæsterne og lave velsmagende og god mad, skal man ikke drive et smukt sted, som Skjoldenæsholm.
Indtil kokken er retur og ejerne sætter sig for at give gæsterne en bedre oplevelse, så hold jer væk.
En helt almindelig firmajulefrokost…
En helt almindelig firmajulefrokost blev til den bedste oplevelse længe!
En helt almindelig firmajulefrokost blev til den mest hyggelige weekend. Det hele bunder i et fantastisk personale lige fra ankomst til afgang.
Desuden står man op til de mest fantastiske udsigt til parken i snevejr fra et helt fantastisk værelse.
Det kan kun anbefales og det er ikke sidste gang jeg besøger Skjoldenæsholm Slot!
Tak for en dejlig weekend!
Ærgerligt ophold.
Bliver mødt ret så skønt da vi tjekker ind af en skøn kvinde... Dette er årsagen til den ene stjerne og ligeledes morgenmaden. Kvinden vi møder på første dagen er dog ikke forberedt på, hvilket ophold vi har booket... og vi erfarer, at der er et andet par udover os booket ind fra fredag til lørdag.. så det manglende engagement skyldes ikke pres pga mange gæster. Aftensmaden serveres af en tjener der intet aner om vin, maden ligner noget der er præfabrikeret og smager derefter. Værelserne vi får tildelt er beskidte og fyldt med skimmel i vindueskarmene. Badeværelset er uhumsk. Det kan ikke italesættes mens vi er dér, da receptionen er gået og det er kun kok og tjener på stedet. Vi gør selv opholdet hyggeligt ved at tænde stearinlysene, de er stillet frem. Vi slukker alt lys da vi går i seng, for når et sted er så forfaldent er det jo dumme penge at brænde af på el.
Da vi dagen efter skal tjekke ud bliver vi mødt af en anden receptionist - denne har ikke mod på at konversere ej heller være nysgerrig på hvordan opholdet har været. Da vi kommenterer på værelsets stand bliver vi mødt af løftede øjenbryn.
Dette sted kommer vi aldrig til at anbefale. Brug de mange penge det koster romantiske slotsophold (8000.-) på et af de mange andre smukke steder der findes i Danmark, hvor pris og kvalitet hænger sammen.
En tarvelig affære
Der har angiveligt været hotel- og konferencevirksomhed på Skjoldenæsholm siden 1971, det kan man ikke mærke. På alle parametre er dette sted en skuffelse og man fristes til at tænke, at det er her slotsophold går hen for at dø.
Lige fra ankomsten skriger stedet på enten "red mig" eller "elsk mig"! Det faldefærdige slot ligner noget der er vokset nogen over hovedet, meeeen måske gemmer det på en shabby chick charme og varme - AK nej!
Velkomsten af den flinke receptionist er fin, på trods af lidt usikkerhed om hvorvidt man på slottet vil fremstå køligt professionelle eller varmt joviale - hvilket giver anledning til lidt akavethed, og vi bliver installeret på et sødt lille værelse med udsigt over søen. Værelset er som sagt fint nok, men mangler en grundig gennemgang og skæmmes af voldsomt skimlede vinduer, der vidner om lemfældig rengøring over lang tid, derudover defekte lamper og løse håndtag. På dagen er der kun os (et par) og vores vennepar plus ét andet par - dvs. at der er tre, 3, three, trois, værelser der skulle klargøres - så det kan undre at det ikke har været overkommeligt, at tjekke de værelser ordentligt. I vores ankomsteufori, blev disse mangler kun sporadisk observeret og vi tænkte ikke videre over det (og påtalte det derfor ikke). Efter et dejligt glas på terrassen, som var indeholdt i det ophold vi havde købt, var det blevet tid til gourmetmiddagen (som ligeledes var med i pakken "romantisk ophold").
En uendelig sørgelig forestilling, hvor en "forret" kaldet rødbede på 3 (eller var det 4) måder ligefrem forurettede vores smagsløg, efterfulgt af en indbagt kalvefilet, der efter undertegnedes mening var "so-so" da jeg holder af gennemstegt kød, men som i følge de 3 andre i selskabet var skamstegt på det groveste. Garnituren var et kapitel for sig - eller ikke. 1 skive aubergine (eller squash) der var så gennempryglet, at den var umuligt at artsbestemme, 1 halv tomat og en top ovnbagt kartoffelmos - muligvis et forsøg på en roset? Dejlig sovs, der heldigvis kunne drukne de værste problemer med resten af retten.
Desserten var et stykke gulvflise af en brownie, med en smagsløs mousse på toppen - efter sigende en gateau marcel. Gourmet - øøøh NEJ.
Til gengæld var vinkortet meget velassorteret. Desværre var der ingen hjælp at hente fra den - i øvrigt søde - tjener, der ikke kunne hjælpe med nogen som helst rådgivning.
Alt i alt en middag, der ville få en nordvestjysk forsamlingshuskonfirmation til at virke som en michelinoplevelse.
Efter den fine middag blev vi budt på kaffe, som på bedste storebæltsmanér blev serveret uden nogen form for dikkedarer som en småkage eller et stykke chokolade - eller tilbuddet om en avec. Til gengæld kunne vi så gå igennem de bælgmørke saloner og selv tænde lidt hyggebelysning, så vi ikke følte os helt uvelkomne på slottet.
Næste morgen var opholdets clou, da vi kom ned til en dejlig morgenbuffet i kælderen, som ikke manglede noget - det var super og grunden til den enlige stjerne. For ligesom at tage brodden af den dejlige morgenmad, blev vi lettere uhøfligt tjekket ud af stedets frue, som var noget mere interesseret i om vi skulle betale samlet eller dele regningen end i at høre om vi havde haft et behageligt ophold. Vi følte os helt åbenbart i vejen for det bryllup, der skulle være om aftenen (håber de havde bestilt mad udefra!!).
Da vi kørte fra stedet var det med en følelse af dobbelt skuffelse - skuffelse over at have betalt det samme for en overnatning på et middelmådigt BB som vi alle fire kunne have spist for på Geranium og - ikke mindst en melankolsk skuffelse over, at et potentielt unikt og smukt sted som Skjoldenæsholm gods bliver maltrakteret på en så skamløs og lemfældig måde.
Skuffende
Vores vennepar og vi havde booket et ophold og vi havde glædet os meget til et dejligt get-away… Desværre blev det slet ikke som forventet! Vi blev mødt af en sød og imødekommende receptionist da vi ankom, men hun vidste ikke, hvilket ophold vi havde booket. Vores værelser var desværre ikke ordentligt rengjort - min kæreste og jeg blev tildelt et værelse, hvor vinduerne var fyldt med skimmelsvamp og vores venners badeværelse var beskidt! Receptionisten fik fri og tog hjem og der var derfor ikke mulighed for at påtale værelsets stand. Da vi ankom til middagen blev vi mødt af en tjener, bestemt sød og rar, men havde ingen viden om vin og var ikke i stand til at rådgive os. Maden var desværre langt under middel - rødbede på tre måder, som smagte som en kage med lidt syre (ikke på den lækre måde), kødet var skamstegt og garnituren var direkte pinlig - en skive uspiselig squash og en halv tomat og til dessert en gateau Marcel, som aldrig havde været dette.. Dog en god sovs.. Hertil skal siges, at udover os 4 personer var der 1 par, så alt omkring dette ophold kan ikke undskyldes med travlhed! Der var ikke lagt op til hygge i de smukke rum, hvor vi tilbragte resten af aftenen - vi måtte selv tænde lys og stearinlys og sørge for det blev et “hyggeligt slotsophold”. Morgenmaden var skøn!!! Lækkert udvalg og alt smagte dejligt! Ved udcheckning blev vi mødt af en anden i receptionen end dagen før og der var en klar fornemmelse af, at vi bare skulle ud.. Attituden var desværre ikke behagelig. Ingen nysgerrighed på, hvordan vores ophold havde været, om vi var tilfredse eller ej.. Vi påtalte skimmelsvampen og fik et “ok” som svar.
Det er ikke et billigt ophold (8000 kr) og de penge er desværre bedre brugt et andet sted.
Helt fantastisk oplevelse.
Helt fantastisk oplevelse.
Vi ankom til skjoldenæsholm en kold februar eftermiddag.
Vi blev budt varmt velkommen.
Efter indtjekning blev vi budt på kaffe og lækker hjemmebagt kage i pejsestuen. Efter lidt tid blev der tændt op i den gamle hyggelige pejs, sikke en hygge der blev spredt i den smukke gamle stue.
Efter en skøn 3 retters middag blev vi spurgt om vi havde lyst til at se hele slottet og høre historien omkring det gamle slot.
Det var en fantastisk oplevelse.
En helt igennem hjertevarm og tryg oplevelse igennem hele opholdet.
En meget varm anbefaling skal lyde fra os alle der var afsted.
Brug dine penge andetsteds
Jeg synes simpelthen, der findes så mange fine hoteller i smukke omgivelser i Danmark. Skjoldenæsholm er en af dem, bevares. De tager sig godt betalt, præcis ligesom alle de andre, men de er desværre ikke prisen værd - modsat mange af de andre. Vi lejede et værelse i forbindelse et bryllup hos dem og fik derfor et værelse 170,- billigere end normalt. Værelset var gammelt og der lugtede gammelt - noget som de nævner i beskrivelsen. De nævner dog ikke at badeværelset er smækfyldt med skimmelsvamp. Dette påtaler jeg ved udtjekning og får besked om, at direktøren vil kontakte mig efterfølgende. Dagen efter bliver jeg tilbudt en yderligere reduktion i prisen på 150,- således, at jeg skulle betale 950,- for et gammelt, lugtende værelse fyldt med skimmelsvamp på badeværelset. At man overhovedet vil bede om penge for sådan et værelse, er mig en gåde. Desværre følte jeg mig presset til at betale efter fire(!) opkald og to mails på to dage (dagene lige efter brylluppet og udtjekning), samt fordi jeg ikke ønsker det skal gå ud over brudeparret. Ufattelig dårlig kundeservice og jeg kan garantere, at jeg ikke besøger stedet nogensinde igen eller anbefaler det til nogen - der er simpelthen for mange andre gode steder i Danmark.
Kobberbryllup 5/11-21
Kobberbryllup 5/11-21
Vi og vores gæster ankom som aftalt med stedet kl 14 for at indkvartere os , før vi alle skulle mødes kl 15 til kaffe og kage.
Værelserne var ikke klar. Vi havde til os selv bestilt et luxus værelse en overnatning til 3000kr. Der var absolut intet luxus over det værelse vi fik tildelt. Slet ikke som billederne vises på hjemmesiden. Det var gammelt,slidt og mørkt med et koldt slidt badeværelse. Overhovedetvikkevindbydende på nogen måde. Standard værelserne som vores gæster var indkvarteret i var meget bedre og langt billigere.
Vi havde givet SKJ besked om at to af gæsterne ikke spiste fisk. Forretten var fisk, og køkkenet havde ikke fået besked om at to i vores selskab ikke spiste fisk( tjenerens egne ord) så de skulle først til at finde på en anden forret til to gæster. Det tog en krig at få serveret noget så simpelt som carpaccio med et drys af lidt grønt. Alle vi andre der havde fået forretten serveret,måtte vente så lang tid ,så vi alle kunne spise samtidig. Det var simpelthen ikke iorden. Tjenerene de brugte var unge skolepiger uden erfaring for faget. Når vi spurgte til hvilken vin vi drak foreks. Var deres svar ,det var hvidvin. Ja det kunne vi jo godt se det var, men ikke hvor den kom fra og hvilken drue osv.
Dagen efter til morgenmaden, blev vi placeret ved to forskellige borde( vi var 10) . Vi bad om at sidde ved et bord,men fik at vide af en ældre sur tjener, at det kunne ikke lade sig gøre. Det var ligesom meningen vi skulle sidde sammen. Dårlig planlægning. Vi kunne se at et andet stort selskab sad ved et langt bord. SKJ kunne sagtnes have gjort det for os også.
Alt i alt en kæmpe stor skuffelse, og levede absolut ikke op til vires forventninger om stedet, som vi bl.a. har set på TV 2´s program om slotsophold i DK.
Undgå dette sted.
Skønneste, historiske sus af et ophold
Jeg havde inviteret 3 veninder til weekendophold, desværre måtte vi lave om på det dagen før, da den ene blev syg. Det klarere personalet SUPER fleksibelt og uden nogen problemer.
Vi fik vores LUKSUS værelse og tal lige om, at gå i historisk vingesus. Det var på alle måder som at være hensat til en anden tid med himmelseng og smukke møbler fra den tid. Helst som resten af herregården. Smukke farver og smukke møbler, masser af plads, masser af ro og den skønneste seng at sove i.
Vi fik grundet ændring, også et enkelt værelse og her lød ligeledes de bedste anbefalinger fra min veninde.
Alt her var alt ligeledes i total harmoni. Enkeltværelse, men med det smukkeste interiør.
Efter indcheckning gik vi til det nærliggende Kuskehuset for frokost, ligeledes kun det bedste at sige om det sted. SKØNT.
Så forsatte turen videre i den mest spændende skov mes 7 km med sjældne træer, utallige vandrestier og igen drysset med historie.
Vi kom retur og omklædning til te og sååååå dejlig kage der blev serveret i en af de mest fabelagtige rum, så vi var som forvandlet til en anden tid.
Som tiden har stået stille og familie Gyldenløve lige har passeret ned af trægulvet og ud i den smukke park.
AFTENSMADEN ….. den mest dekorative og velsmagende, varme suppe, efterfulgt af glohed fisk med dejligt, frisk og lækkert grønt, serveret med personlig og nærvær. Til sidst dessert, som vi desværre var for mætte til helt at kunne spise. Vi var mætte på alle fronter.
Dagen efter stod vi tidligt op, bevægede os ud i morgen solen og frosten for at ….. vinterbade….fra den lille bådebro lige ved herregården. Den skønneste start på en morgen, for derefter at nyde alt det moderne ved et nyt, stor badeværelse, men lavet så det passede med tiden til resten af herregården.
At komme på Skjoldnæseholm er som at komme ind i en anden tidslomme. Lige fra man kommer og til man går. Det kan KUN lykkes, hvis som her, stedet er 110% autentisk og personalet ligeledes formår at få en til at føle sig hjemme. Det gjorde de i den grad. Ja, man måtte vente lidt nogen gange, men det har man også tiden til. Det ligger ikke i ånden at noget hurtigt skal jappes igennem. At vente er også at nyde, om at give sig hen til tiden, hvis man vil have det bedste ud af stedet her og dens fortid.
Skjoldnæseholm er ikke slidt, det er livet gang, der her er bevaret og det er smukt. Det er en kæmpe forskel.
Det er harmonisk og prisværdigt, at man ikke bare har bytte ud med nyt, men restaurere som det høre sig for kulturarv. For ALT fungere PERFEKT, samt vigtigt, her er utrolig skønt rent overalt. Jeg ville ALDRIG ønske, at der ikke var tidens tegn i den gamle bygning eller møbler, for så havde stedet IKKE længere været præcis det det er …. en afstressende, berusende, harmonisk tidslomme, hvor man husker at værdsætte sit ophav og kultur, men også sin nutid. Nogen har og passer forsat godt på det. Det er UTROLIG ….. PRISVÆRDIG.
Her vil jeg glæde mig til snart at komme tilbage til og jeg vil håbe for alle, der har mulighed for det, gav sig selv den gave med et ophold her.
Prisen …. ufattelig billigt, for alt det du får med af historie, tanker, harmoni og ro. Desuden er pris ikke altid alt!
TAK FOR AT HAVE MOD OG ENERGI TIL AT BEVARE NOGET AF VORES ALLES HISTORIE. ❤️👍🏼❤️😃
Meget skuffende, nedprioriteret og dyrt
Skjoldenæsholm lever desværre ikke op til det som vi havde set frem til og forventet. Især efter at have læst anbefalingerne, må jeg desværre og berette om det modsatte 👎🏼
Vi oplevede en fin modtagelse af personale som var søde men virkede travle da der blev afholdt bryllup samme weekend - som desværre smittede af på resten af oplevelsen på det weekendophold.
Fin kageanretning ved ankomst med kaffe. Smukke naturomgivelser, værelserne virker dog en smule slidte, og mangler lige lidt hist og her. Sengene ok.
Til aftensmad virkede det som om vi havde fået resterne fra brylluppets forret, da tallerken og retten var iskold - som om den havde stået på køl i mange timer. Smagen ellers fin. Hovedretten var 1.5 time undervejs efter forretten. Hovedret og dessert var fint anrettet og smagte godt - men ringe præsenteret.
Tjeneren havde ingen interesse for vinkortet heller ej menuen og kunne ikke hjælpe med vinanbefaling til retterne. Tjeneren vidste ikke rigtigt hvad der var på tallerken udover ‘laks med tilbehør, kød og nogle grøntsager, chokoladekage’. Så meget for en 3-retters middag. Der blev heller ej tilbudt at en kollega kunne hjælpe, som evt. havde lidt mere styr på vinene som kunne passe til.
Aftenen bar desværre præg af, at fokus lå et andet sted i bygningen - hos bryllupsgæsterne.
Morgenmaden var ligeledes ikke eksisterende.
Det skulle være muligt at få morgenmad fra 8.00-10.00, og da vi kom til kl 9.00 var buffeten tom, og der var kun de sørgelige rester efter alle bryllupsgæsterne havde været der. Det var ikke mere æg, bacon og pølse - som jo ellers er traditionel morgenmad på weekendophold - ikke mere frisk frugt, skyr/youghurt var stuetemperatur, og brødet ville de lige ‘tage op fra fryseren og lune til os, for de var også løbet tør.’
Vi blev placeret på beskidt efterladt bord, som lige blev ryddet for gammel service, og så kunne vi bare tage plads. Det ville have været passerende med aftørring for krummer og gamle rester.
Det efterlader os med det skuffende indtryk at skjoldenæsholm kun varetager bryllupsgæsterne med hensyn til service/middag/morgenmad og ikke kalkulerer med de øvrige gæster, som ikke mindst betaler fuld pris for weekendophold.
Meget uheldigt at man har booket et ophold samtidig med der afholdes stort arrangement og fokus ligger fuldstændig andetsteds hos personale. Som hotelejer ville jeg nok vælge at holde lukket for andre gæster, hvis man ikke kan overskue at betjene dem på lige vilkår som gæsterne til arrangementet.
Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende, det samme har jeg sagt til familie og vennekreds - jeg anbefaler IKKE et ophold hos skjoldenæsholm!
/Line
Ingen anbefaling
Jeg havde en overnatning på Skjoldenæsholm i december 2021 med fire veninder, hvilket langt fra blev den oplevelse, vi havde set frem til.
Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte, men blandt mine kritikpunkter er følgende:
1) Vi boede i Vægterhuset, hvor værelserne fremstod slidte og med mangler. Flere ting var gået i stykker.
2) Middagen var ikke overbevisende, når man er lovet 'udsøgt 3-retters middag'. Forret og tallerken var iskold, og bare præg af at have stået i køleskabet mange timer. Hovedretten ventede vi på i halvanden time på trods af at tidspunkt var aftalt ved ankomst. Dertil vidste tjeneren intet om hverken menu eller vinkortet.
3) Morgenmadsbuffeten, eller mangel på samme, var helt tom, da vi kom kl. 9 (skulle være åben ml. 8-10). Vi blev spist af med fryse-morgenbrod med sparsomt pålæg, og der blev til nøds dækket op ved et bord, så vi ikke skulle sidde i efterladt, beskidt service.
Vi klagede ved check-ud og regnede med at ovenstående ville udløse en form for kompensation. Vi fik efter en måned tilsendt faktura på fuldt beløb uden kommentar til vores klagepunkter, hvorefter vi sendte dem alle i en mail. Skjoldenæsholm stillede sig kritisk og uforstående over vores klagepunkter og kom med bortforklaringer, som at tingene på værelset var lige gået i stykker dagen før, de kunne ikke huske at der skulle have været forsinkelser på middagen... kun morgenmaden erkendte de, da vi havde vedhæftet billeder af dette. De ville ikke yde kompensation, da vi jo havde fået både overnatning og mad. Chokerende lavt serviceniveau og mangel på faglig stolthed. Efter yderligere korrespondance fik vi trods alt morgenmaden kompenseret, hvilket var et beskedent beløb.
Vi blev tilbudt et gavekort svarende til ca. 10% af prisen for vores ophold, som vi takkede nej til. Om jeg så fik penge for det, så ville jeg ikke sætte mine ben på Skjoldenæsholm igen og jeg vil heller ikke anbefale det til andre.
6-stjerner!
Mangler her mulighed for at kunne give 6-stjerner!
Bestilte her under corona-nedlukning et standard værelse og en 3-retters menu efter kokkens valg til take away til værelset, på det smukke ældre historiske gods med den dejligste atmosfære og smukke omkringliggende natur.
Vi blev opgraderet på værelse og fandt en af mange tomme smukke stuer, hvor vi alene kunne spise vores lækre take away med et par gode flasker fra et flot og spændende vinkort. Super imødekommende, professionelt og venligt personale. Dejligt sted og flotte omgivelser.
Kan kun give stedet og personalet vores bedste anbefaling!
/Thea & Christian
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse. Vi var på super skønt weekendophold og det var virkelig skønt - meget autentisk sted og hyggeligt. Rolige omgivelser, god og personlig service. Et sted vi ikke kendte men vi blev meget positivt overraskede. Stort og lækkert værelse, smukt indrettet. De bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk oplevelse
Lad mig sige det med det samme. Hvis jeg kunne, ville jeg sprænge skalaen.
Min hustru og jeg har for nyligt besøgt Skjoldenæsholm. Det var en oplevelse udover det sædvanlige.Vi blev modtaget på bedste vis og budt velkommen. Vi fik anvist et hyggeligt værelse, hvor der var rent og pænt. Maden var en stor kulinarisk oplevelse. Den var yderst vel tilberedt og smagte fantastisk. Bare anretningen synes jeg, var et helt kunstværk i sig selv. Det var husets frue selv, der var med til at præsentere maden og finde den helt rigtige vin. Hun er rigtig god til at få sine gæster til at føle sig godt tilpas og hjemme. Vi følte ikke, vi boede på et hotel. Men snarere at vi var gæster i hjemmet. Personalet er helt i top og gjorde alt for at imødekomme vores ønsker.
Når man træder indenfor på Skjoldenæsholm gods, mærker og fornemmer man historiens vingesus. De store stuer er meget smagfuldt indrettet. For mig/os var det let at føle sig hensat til tidligere tider.
Min hustru og jeg kan på det allervarmeste anbefale Skjoldenæsholm Hotel og konferencecenter. Vi vil meget gerne besøge huset igen. Der var ikke én ting, der faldt igennem.
Sidsel og Michael
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.