Vi fik taget billeder af vores børn på 1,3 og 8 år og Simon var virkelig dygtig til at fange momentet når det opstod. Han var meget tålmodig og altid smilende og han har vores varmeste anbefalinger 🙂... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Simon har en positiv glød og tilstedeværelse som gjør han enkel å samarbeide med og slappe av foran kameraet. Han fikk en lett forståelse av hva jeg var på ute etter. Han har en kunstnerisk og profesj... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi havde Simon Skipper som fotograf til vores bryllup d. 09/06/2018. Simon fulgte os i løbet af dagen, og kom med ideer til hvilke billeder der skulle tages. Billederne blev redigeret og leveret k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Igennem mit professionelle virke som kreativ chef i reklamebranchen har jeg arbejdet sammen med mange fotografer... Simon skiller sig ud af mængden ved at være mere tilstede end de fleste... Ved... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Portrætfotograf og videomager med fokus på ærlige billeder. Min baggrund som fotojournalist: Jeg er uddannet fra DMJX og det Kgl. Kunstakademi i Haag. Jeg er også certificeret coach og terapeut. Derfor falder det mig naturligt at arbejde tæt med mennesker og sætte mig i deres sted, hvilket er en stor fordel i mit arbejde som fotograf og konceptudvikler. Jeg har base ved søerne nær Østerbro, Frederiksberg og Nørrebro i København, og jeg laver jævnligt opgaver i hele Nordsjælland, resten af Danmark og internationalt.
Informazioni di contatto
Helgesensgade 7, st., 2100, København Ø, Danimarca
- 51988861
- info@simonskipper.com
- skipperphotography.dk
Skateboard Fotografi
Skateboard Fotografi
Simon er en dygtig skateboardfotograf.
Han har taget en masse billeder i forbindelse med skateboardundervisning til vores skateboard forening.
Han formår at fange de fede og rå øjeblikke, men også de varme og hyggelige.
Kan varmt anbefales!

Erfaringsrig og sød
En mand der går utroligt meget op i sit håndværk som video- og fotograf, og hvor det er tydeligt at mærke at han har mange års professionel erfaring. Super øje for æstetik og unikke øjeblikke, og desuden en meget imødekommende og behagelig person at arbejde med!

Jeg kender Skipper Photography
Jeg kender Skipper Photography, som en garant for et godt resultat. Simon er ret perfektionistisk med sit arbejde og har en sjov skæv vinkel på mange ting og emner som let kunne blive "as usual".
Han er en blanding af en dygtig "håndværker" og en kunstner.
Min bedste anbefaling!

Risposta di Skipper Photography
Simon levere altid top kvalitet
Simon levere altid top kvalitet. Og har nogle rigtig gode anderledes vinkler, som jeg personligt ikke altid selv kan se.
Derfor bruger jeg ham igen og igen.

Risposta di Skipper Photography
Simon er dygtig professionel og enormt…
Simon er dygtig professionel og enormt imødekommende.

Risposta di Skipper Photography
Simon Skippers photos er for fede!
Simon Skippers photos er gritty / smukke / energifyldte og fortæller historien sådan som det gik ned!
Han er all terrain og er altid lige der hvor det sker!.
Vi glæder os til at arbejde sammen med Simon igen.
CPH OPEN

Risposta di Skipper Photography
Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde…
Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Simon Skipper! Det har jeg gjort, mens han har været tilknyttet fotograf på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Simon evner at læne sig ind i opgaver, forstå virksomhedens kultur og leverer fotos og videoproduktioner af høj kvalitet, som matcher behovene. Og en ting, jeg sætter stor pris på, er Simons åbenhed for og konstante søgen efter at blive endnu bedre. Han spørger ind, evaluerer arbejdet – og går ind i næste opgave klogere og bedre.

Professionel og postiv oplevelse
Vi havde Simon Skipper som fotograf til vores bryllup d. 09/06/2018.
Billederne blev redigeret og leveret kort efter bryllupet, til aftalt tid, pris og kvalitet
Kan varmt anbefales.

Risposta di Skipper Photography
Creative mind, passionate soul and an eye for details...
If you're looking for a great visual storyteller with a warm and open personality, I can highly recommend Simon. I have worked with Simon on several occasions where he has captured anything from eye-catching portraits, aestehetic website images and touching photos of kids learning entrepreneurship. On all projects, Simon has always delivered very high-quality and with a touch of personality and edginess that makes his photos stand out from the crowd. Moreover, Simon is a pleasure to work with as he is genuine, cool-crazy and always going that extra mile to make the result perfect. I would definitely recommend Simon on any tasks that demands a creative mind, a passionate soul and an eye for details...

De absolut bedste anbefalinger fra ejendomsmægler base1
Simon har over en årrække taget fx vores street fotos i København, og han har altid været dygtig og leveringsdygtig i kvalitetsfotos af højeste kaliber. Han er altid til at komme i kontakt med og leverer det aftalte. De absolut bedste anbefalinger herfra.
Bh. Rasmus, redaktør og presseansvarlig hos ejendomsmægler base1

Ærgerligt resultat
Jeg var hjemme hos Simon Skipper med min familie for at få taget familieportrætter. Mødet med ham startede meget godt men endte rigtigt skidt.
__Plus__:
+ Han virkede sød, rar og imødekommende under selve "foto-shoot'et" og var god til at guide min familie og jeg til forskellige poses. Dette var en god oplevelse
__Minusser__:
Efter selve sessionen har Simon udvalgt 6 billeder som skulle redigeres i og gøres klar til os. Resultatet har til dels været skuffende og ikke særligt professionelt:
- På det ene udvalgte billede har en af os lukkede øjne, på et andet
ser en af os sur ud, på et tredje er min mund i et stadie mellem lukket og åben. Alt i alt kun 3 billeder ud af 6 der er gode
- Desuden var baggrunden et hvidt lagen. Det var ikke langt nok til at nå ned til jorden. Dette kan ses på nogle af billederne. Lagnet folder også på stort set alle billederne og der er mange mørke områder i baggrunden. Dette virker ikke super professionelt.
- Min mor bad Simon om at redigere noget udslæt væk fra min fars ansigt. Dette sagde han ja til. Dog er udslættet ikke blevet redigeret væk og dette ses tydeligt på close-up billederne.
- Alt dette har resulteret i, at jeg har brugt TIMEVIS på at redigere de redigerede billeder, hvilket virker fuldstændigt åndsvagt når man har brugt penge på en professionel fotograf.
Jeg har pænt spurgt Simon om det var muligt at få nogle flere af billederne uredigerede uden at skulle betale, da jeg jo alligevel skal redigere det hele. Simon var dernæst så fræk at svare tilbage at prisen pr. Uredigeret billede var 250 kr, hvor prisen pr redigeret billede er 200 kr. Altså 50 kr dyrere at få et uredigeret billede.
Jeg har skrevet en fair mail til SImon vedrørende alle disse mangler. Dog har han valgt ikke at svare, hvilket har gjort oplevelsen endnu værre.
Derfor vil jeg ikke anbefale hans service, da jeg synes at oplevelsen i sidste ende ikke ikke har været tilfredsstillende. Øv øv

Godt arbejde, god kemi
Simon har styr på sagerne, han ved hvad han vil med billederne, men er også god til at lytte til, hvad du vil. Kan varmt anbefales!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.