Valutata 4 stelle su 5

Heel fijn, vriendelijke dame. Ik had wel een ontsteking op mijn kin, dat is een wat donkere plek geworden door het scrubben. Verder zeer tevreden!

Valutata 4 stelle su 5

Mooie zaak netjes en schoon. lieve jonge dame heeft mij een heerlijke gezicht behandeling gegeven “kennismakingsbehandeling proskin 60” had ik genomen aanrader!

Dettagli dell'azienda

1. Centro estetico

Scritti dall'azienda

SKIN Amsterdam is dé huidkliniek in Amsterdam-West voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben voor het eerst bij deze kliniek…

Ik ben voor het eerst bij deze kliniek geweest en ben ontzettend blij met mijn ervaring. Er werd ruim de tijd genomen om de behandeling rustig met me door te nemen, en ik voelde me me volledig vrij om zelf te beslissing of ik deze wilde laten uitvoeren. Ik ken deze kliniek aan iedereen aanraden!

21 giugno 2025

Super service

Super service, uitleg, heerlijke gezichtsmassage en top producten. Prijs kwaliteit verhouding echt top. Ik kan dit iedereen aanraden!

9 maggio 2022

Top!

De kennismakingsafspraak was top! Lotte legde alles heel goed uit, behandelingen zelf waren goed en ik had niet het gevoel dat ik onder druk werd gezet na afloop om producten aan te schaffen. Salon zelf is net en schoon, alles doet heel professioneel aan.

26 aprile 2022

Heel fijn

29 novembre 2021

Heerlijke behandeling!

Was een heerlijke behandeling, compleet aangepast aan mijn wensen en tijdens de behandeling kennis mogen maken met Kobido, een echte aanrader voor als toevoeging of tijdens de behandeling!

28 novembre 2021

Fantastische ervaring!

Zeer lieve dame die mij heeft behandeld. Er werd echt geluisterd naar wat ik nodig had. Zij heeft mij studentenkorting gegeven en heeft mij zelf na de behandeling nog opgebeld omdat ik nog een vraag had in verband met een vreemde moedervlek op mijn lichaam.

11 novembre 2021

Was een leuke ervaring

Was een leuke ervaring. Helaas waren het niet allemaal gerstekorrels op mijn gezicht, dus niet alle vetbultjes konden worden verwijderd. Ema is een super leuke en lieve vrouw. Overweeg om nog een keer een massage te laten doen door haar!

7 novembre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più