Jag är glad att jag läste om er på polisen Facebook. Det var som jag fick en för frågan från er. Detta var det bästa jag har gjort. Jag känner mig otroligt trygg när det finns dom som håller ko... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Varnar direkt om det skulle upptäckas något på ens sida och känns både bra och tryggt att dem finns. Full förtroende för SKIMSAFE 👍👍👍👍👍
Jeg føler meg godt i vare tatt hos Skim Safe. Jeg er sikker på at de gjør en god jobb med å beskytte meg. Det er lett å kontakte de og de er raske med tilbakemeldinger, svarer alltid i en hyggelig ton... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Positiv:jag fick svar på min fråga mycket snabbt per mail,mycket vänlig o. Konstruktiv. Negativ.:det enda telefonnummer går till akuta ärenden,jag saknar möjligheten att komma till ”rådgivning ”direkt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
SkimSafe är ett svenskt företag grundat 2016. Vi utvecklar innovativa produkter och tjänster som gör att du kan känna dig trygg i din vardag. Bedrägerier är ett av vår tids största samhällsproblemet och vi har bestämt oss för att göra allt vi kan för att stoppa de kriminella.
Du får alltid prata med en riktig människa
Surbrunnsgatan 32, 113 48, Stockholm, Svezia
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Skulle vilja ha lite snabbare kontakt, när det händer något.

Risposta di SkimSafe
Har inga kommentarer då tjänsten är helt ny för mig. Men jag utgår från att ni är bra eftersom jag inte drabbats av någon oönskad händelse sedan starten.

Risposta di SkimSafe
Vanskelig å bruke nettsted for registrering
masete og presser på for å få deg til å kjøpe mer.
hadde det ikke vært for at vi trenger den sikkerheten hadde jeg valgt andre metoder

Risposta di SkimSafe
Skönt att få uppdateringar om olika sätt av bedrägerier. Finns koll på mina konton på olika ställen

Risposta di SkimSafe
Känns lite tryggt när världen ser ut som den gör idag!!!!!🌺

Risposta di SkimSafe
Ogillar er strategi när det gäller försäljning. Påstår att uppgifter har läckt till darkweb mm när det inte har det, bara för att ni skall sälja en ny tjänst.

Risposta di SkimSafe
Väldigt bra information som man får,om vad man ska hålla koll på.

Risposta di SkimSafe
Det får mig att känna mig trygg och säker i vardagen.

Jeg føler trygghet.

Risposta di SkimSafe
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.