Banner for SkimSafe

SkimSafe Recensioni 1.729

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Jag är glad att jag läste om er på polisen Facebook. Det var som jag fick en för frågan från er. Detta var det bästa jag har gjort. Jag känner mig otroligt trygg när det finns dom som håller ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varnar direkt om det skulle upptäckas något på ens sida och känns både bra och tryggt att dem finns. Full förtroende för SKIMSAFE 👍👍👍👍👍

Valutata 5 stelle su 5

Jeg føler meg godt i vare tatt hos Skim Safe. Jeg er sikker på at de gjør en god jobb med å beskytte meg. Det er lett å kontakte de og de er raske med tilbakemeldinger, svarer alltid i en hyggelig ton... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Positiv:jag fick svar på min fråga mycket snabbt per mail,mycket vänlig o. Konstruktiv. Negativ.:det enda telefonnummer går till akuta ärenden,jag saknar möjligheten att komma till ”rådgivning ”direkt... Leggi di più

1. Internet point
  2. Agenzia di informazioni creditizie
  3. Servizio di telefonia e internet

Scritti dall'azienda

SkimSafe är ett svenskt företag grundat 2016. Vi utvecklar innovativa produkter och tjänster som gör att du kan känna dig trygg i din vardag. Bedrägerier är ett av vår tids största samhällsproblemet och vi har bestämt oss för att göra allt vi kan för att stoppa de kriminella.

Vi vill bara ha nöjda kunder

Du får alltid prata med en riktig människa

Vi vet hur frustrerande det kan vara att prata med chattbotar och AI-assistenter. Hos oss på SkimSafe får du alltid hjälp av en riktig människa!

4,7

1 stella

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 3 stelle su 5

Skulle vilja ha lite snabbare kontakt

Skulle vilja ha lite snabbare kontakt, när det händer något.

30 settembre 2025

Hej Lars,

Tack för din feedback!

Om du vill ha snabbare kontakt är du alltid välkommen att nå oss via mejl på info@skimsafe.se. Om det gäller ett bedrägeri är du varmt välkommen att ringa oss direkt, så hjälper vi dig omgående.

Trygg lätt att förstå

Trygg lätt att förstå

29 settembre 2025

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du upplever vårt skydd som tryggt och lätt att förstå.

Valutata 5 stelle su 5

Man känner en trygghet i dessa…

Man känner en trygghet i dessa bedrägeritider

11 febbraio 2026

Hej Ken,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du känner dig trygg med vårt skydd, det är precis det vi vill uppnå!

Valutata 2 stelle su 5

Hej Mikael,

Vi vill gärna förstå vad vi kan göra för att förbättra tjänsten. Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@skimsafe.se med dina synpunkter.

Om ditt omdöme handlar om att du inte har fått några aviseringar eller varningar från oss, kan det bero på att vi helt enkelt inte har funnit någon aktivitet eller något att varna om, vilket i så fall är ett positivt tecken på att ditt skydd fungerar som det ska.

Valutata 5 stelle su 5

För tidigt för utvärdering.

Har inga kommentarer då tjänsten är helt ny för mig. Men jag utgår från att ni är bra eftersom jag inte drabbats av någon oönskad händelse sedan starten.

1 febbraio 2026

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att allt har fungerat bra sedan du startade ditt skydd hos oss.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver.

Valutata 3 stelle su 5

Vanskelig å bruke nettsted for…

Vanskelig å bruke nettsted for registrering

masete og presser på for å få deg til å kjøpe mer.
hadde det ikke vært for at vi trenger den sikkerheten hadde jeg valgt andre metoder

6 novembre 2025

Hei André,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi beklager at du opplevde registreringen på nettsiden som vanskelig. Målet vårt er at prosessen skal være så enkel og tydelig som mulig. Vi tar til oss tilbakemeldingen din og har den selvfølgelig i tankene i arbeidet med å forbedre brukeropplevelsen fremover.

Dersom du opplever problemer eller har spørsmål rundt bruk av tjenesten, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice, vi hjelper deg gjerne.

Vennlig hilsen,

Bästa av alla

Bästa av alla

2 febbraio 2026

Hej Marie,

Tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar verkligen det!

Känner säkerheten

Fått koll på mycket jag trodde jag var säker för

30 gennaio 2026

Hej Johnny,

Tack för ditt omdöme! Vad bra att vår tjänst hjälpt dig upptäcka saker du trodde du var säker på.

Supernöjd

Supernöjd! Får också en varning om bedrägeri

31 gennaio 2026

Hej Madeleine,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är supernöjd och uppskattar våra varningar om bedrägerier.

Valutata 5 stelle su 5

Känns lite tryggt som världen ser ut…

Känns lite tryggt när världen ser ut som den gör idag!!!!!🌺

30 gennaio 2026
Non scritta su invito

Hej Marie,

Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att vår tjänst ger dig extra trygghet i dagens värld.

Valutata 2 stelle su 5

Ogillar er strategi när det gäller…

Ogillar er strategi när det gäller försäljning. Påstår att uppgifter har läckt till darkweb mm när det inte har det, bara för att ni skall sälja en ny tjänst.

25 gennaio 2026
Non scritta su invito

Hej Hans,

Tack för din feedback, vi förstår din synpunkt. Vi erbjuder ett gratis test där man kan kontrollera om sina uppgifter finns på darknet. Testet är helt frivilligt och finns till för att ge extra trygghet och säkerhet, inte för att tvinga någon att bli medlem.

SkimSafe

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più