Utelukkende positiv opplevelse. Rulleskøytene og beskyttelses utstyr ble raskt levert og av kjempegod kvalitet. Hvis jeg lignende utstyr er heg ganske sikker på at jeg bruker skate pro igjen👍👍
Jeg var noe skeptisk til å handle fra SkatePro i utgangspunktet når jeg leste at alt ble sendt fra sentrallager i utlandet, spesielt når man bestiller før jul. Men SkatePro leverte som annonsert, pa... Leggi di più
Kjøpte rullesko til datteren min på ti år, kostet ca 900 kr. Festene til hjulene ble slitt ut etter bare to ukers bruk. De nekter oss reklamasjon. Skatepro sin endelige avgjørelse er at skoene... Leggi di più
Har handlet mange ganger fra skatepro. Alltid fornøyd med varene og kvaliteten på varene. Dem har også veldig hyggelig, rask og god kundeservice dersom det skulle være noe! Også fornøyd med leveri... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Flotte rulleskøyter. Kjempefin og enkel justering på størrelsen, slik at barna kan bruke de over flere år🤩👌

Etter bare ca 80km forsiktig bruk begynte sprak sydene ( 3sted) :(

Risposta di SkatePro
Passa ikke til hodet mitt ut i fra størrelseannbefaling

Risposta di SkatePro
Butikken fungerer raskt og effektivt. God kontakt
Kjapt og hyggelig svar fra kundeservice - selv på en helgedag. Varen kom fra Danmark, så det tok noen dager, men den kom trygt og relativt raskt fram.

Risposta di SkatePro
Rask levering og mottaker fornøyd med bursdagsgaven😊

Risposta di SkatePro
Veldig rask levering, god informasjon underveis, veldig bra kvalitet på varer til en lav pris.

Veldig fin nettbutikk og Veldig rask levering på 22 timer fra jeg bestilte 👏👏

Risposta di SkatePro
Jeg kjøpte en Roots Industries R Type Mini til minn sønn på da 6 år. Han har brukt den lite, forsiktig og stort sett innendørs. Rett etter 2 år knakk styret neders ved clamp. Tok da kontakt med Skatepro for å reklamere - men fikk da beskjed om at reklamasjonsfristen er 2 år selv om reklamasjonsfristen etter norsk forburkerlov er 5 år for varer som er ment å vare vesentlig lengre enn to år. Noe jeg mener at en sparkesykkel er ment å vare. Da fikk jeg beskjed om at styreknekt måtte ansees å være normal slitasje - noe som bare er håpløst å mene. Nå må jeg klage de inn til forbrukertvistutvalget og bruke masse tid på dette. Igjen står en gutt på 8 år som ikke får sparket. Kynisk og dårlig kundebehandling. Advarer alle mot kjøp fra dette stedet.
Oppdatert 22.01: Jeg reagerer på Skatepro sitt svar. De påstår at sparkesykkel er flittig brukt basert på bildene. Dette er en påstand de ikke har fremmet overfor meg direkte selv når jeg har understreket at sparkesykkelen ble kjøpt til en 6 åring og ble lite brukt første året og mer jevnlig andre året. De sa bare til meg at hvis det var en produksjonsfeil ville denne materialisert seg med en gang og at dette er normal slitasje. Det er jeg uenig i. Kan være greit å merke seg at sparkesykkelen var brukt i 2 år og 20 dager når styret knakk. Den er brukt av en liten gutt (20-25 kg), den er brukt lite og forsiktig første året og mer utfordrende kjøring andre året som ned ramper og små hopp. Jeg mener også at man må kunne forvente lengre varighet på en slik avgjørende del gitt merke, type sparkesykkel samt bruker og bruk.

Risposta di SkatePro
Skøytene Roces Rsk 2 kom raskt og var nøyaktig størrelse. Tok 38.5 passet perfekt med litt ekstra plass når jeg er 38. Veldig fine! Jeg er ikke mann men vil likevel ha sorte selvom det står "Herre" lol, er ikke det noe å bry seg om.
Slipingen kunne vært bedre.
Fin leveringstid og rulleskøytene ser bra ut. Men de er vonde å gå på, sålen er så tynn at man kjenner stålgitteret som er like under sålen. Man kan ikke gå lenge før det gjør vondt, overraskende dårlig kvalitet. Jeg må kjøpe ekstra såle og prøve om det fungerer.

Risposta di SkatePro
Product is amazing quality, we got it sooner than expected. All best !!!