3,2

TrustScore 3 su 5

1 recensione

Mureren fra H......!

Mureren fra H......!
Skarnvad.dk skulle stå for renovering af mit lille fem m2 badeværelse. Jeg kender ingen håndværkere og intet til håndværk, så Frank Skarnvad, som umiddelbart virkede grundig, skulle stå for det hele. Finde håndværkerne og kontakte dem i den rigtige rækkefølge. Det viste sig at han, på trods af at han tog notater, da vi mødtes første gang, ikke var i stand til at få flow i renoveringen.
Frank sagde, det ville tage mellem 4-5, måske 6 uger. Det endte med at tage 13! inden jeg kunne flytte hjem igen. Det skal siges, at jeg skiftede mening mht fliserne. Dette har, højt sat, forsinket processen en uge, da jeg selv hentede de nye fliser. Frank havde bare ikke tid til at lægge dem.
- Frank glemte, at jeg ville have et 'fodspark' ved badekarret. Han rettede fejlen ved et quick fix, så nu er kanten på badekarrets forplade ujævn og ser ud som om det er et barn, der har leget med en stiksav.
- Frank lagde en sort fuge imellem gulvfliserne, selvom jeg havde bedt om en hvid.
- Frank glemte at kontakte en tømrer til at opsætte ny loftlem, hvilket betød yderligere en uges forsinkelse.
- Frank nævnte, at vvs'eren var pensioneret. Det viste sig efterfølgende, at han slet ikke var autoriseret. Nu står jeg med flere ulovlige installationer i mit badeværelse:
1) Det er ulovligt at installere gulvvarme ved direkte fjernvarme.
2) Installation af nye vandrør kræver en autoriseret vvs'er. Frank var særdeles uvillig til at hjælpe mig efterfølgende.
- Frank glemte fugerne mellem håndvask/bordplade og væg. Dette måtte gøres efterfølgende.
- Frank knækkede en gulvflise omkring risten, hvilket ikke blev rettet og ser elendigt ud.
- Fugen mellem badekar og væg er med luftbobler under. Disse er nu igang med at sprække.
- Vandhanen er sat skævt på og der stikker et uafsluttet rør ud af væggen ved toilettet!
Jeg er ikke blot blevet nedprioriteret af Skarnvad.dk. Jeg er blevet godt og grundigt r@vrendt!

26 gennaio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito