I forhold til andre møllers grove rugmel er jeg imponeret over jeres. Årsagen er nok at finde både i jeres valg af råvareleverandører og i stenformalingen. Derudover fører I hele rugkerner og mørk ma... Leggi di più
Skærtoft mølle leverer kvalitetsmel med god smag og bageevne. Både mit surdejsbrød og rugbrød bliver helt særligt når ingredienserne kommer herfra. Jeg køber altid et stort lager af gangen så jeg s... Leggi di più
Jeg bestilte økologisk Manitoba hvedemel hos Skærtoft Mølle. Kort tid efter bestillingen gik igennem, fik jeg besked om, at de havde samme slags og mængde i tilbud, så jeg kunne spare en del ved at... Leggi di più
Bestilte feriepakken og fik forskelliget leveret. Maltbollerne er indtil videre farvoritten herhjemme de er samgfulde og super bløde også dagen efter. Der var hurtig levering og en rigtig nem hjemmes... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Skærtoft Mølle producerer økologiske kvalitets kornprodukter til Danskerne. Vi har flere års erfaring og ved hvordan det gode mel bliver til. Gå på opdagelse i et spændende økologisk mel univers.
Danimarca
- skaertoft.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Her kan købes hele rugkerner
Bestilte en masse produkter bl.a. hele rugkerner, da jeg er begyndt at bage rugbrød selv igen og det er blevet umuligt, at finde i de alm. supermarkeder. Så søgte på nettet efter hele rugkerner og fandt, at de kunne købes i 5 kg sække her. Så jeg bestilte rigtig mange ting.
Det er nogle lækre produkter og er glad for de er økologisk dyrket. Kunne hente dem i pakkeshop allerede dagen efter jeg havde bestilt.
God kvalitet mel og god service
God kvalitet mel og god service. Hurtig levering.
Har en gang oplevet fejl i leveringen som blev rettet med det samme.
God og hurtig service
God og hurtig service
Nem og enkel bestilling, og gode produkter. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Risposta di Skaertoft
god kvalitet til fornuftige priser
Det bestilte (mel) er i rigtig god kvalitet, som har givet nogle gode brød.
Har bestilt et par gange, de pakker hurtigt, og sender typisk samme dag eller efterfølgende. Der er kun positivt at sige ud fra mine oplevelser.
5 stjerner er fortjent.

Dejlig hurtig service
Pakke bestilt lørdag og modtaget tirsdag, men god info undervejs.. lækre produkter og sendt forsvarligt.
Jeg undrer mig det bliver levert af…
Jeg undrer mig det bliver levert af postnord står der
når man bestiler,men nu er det gls der lever.
Men gis er også beder end postnorn.
Godt køb, ingen klager.
Fik hurtigt min bestilling, i juletid. Melet var nymalet og i god stand. Alt som bestilt.

Kan varmt anbefale Skærtoft Mølle 👏
Kan varmt anbefale Skærtoft Mølle 👏. Bruger med stor succes flere af melprodukterne - og brødblandingerne er i høj kurs hos hele familien. Og ja, så betyder det også meget, at de holder, hvad de lover i forhold til levering.

Risposta di Skaertoft
Jeg har kun haft gode oplevelser med…
Jeg har kun haft gode oplevelser med Skærtoft Mølle, som leverer verdens klasse produkter. Specielt deres brødblandinger er en favorit herhjemme! Ville ønske jeg boede tættere på, så jeg kunne nyde godt af deres lækre "stalddørssalg" hver fredag :)

Snydt af Skærtoft Mølle
Virksomheden lover friskmalet mel men det modtagne mel kan være en eller flere måneder gammelt. Jeg har tidligere klaget over dette forhold men det gentager sig, desværre.
Fra hjemmesiden:
"vi producerer kun på bestilling, så du er sikker på at få så frisk et produkt som muligt"
Forunderligt at når online butikken viser et ret beskedent lager af de enkelte typer mel (eks. 3 - 12 stk poser mel á typisk 1 kg) at virksomheden så alligevel sender gammelt mel ud til kunderne. Det mel jeg har modtaget i dag d. 6. december har produktionsdatoer tilbage til d. 1. november.
Man skal holde hvad man lover!