Vi har endnu engang haft et dejligt ophold. Fin hytte hvor vi også kunne have vores hund med. Børnene har nydt legelandet og svømmehallen. Der er rent og pænt og venligt og serviceminded personale.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
HOLD JER LANGT VÆK. ELENDIG MAD OG INGEN KUNDERSERVICE. Vi havde booket et weekendophold og havde hjemmefra bestilt halvpension. Det skulle vi aldrig havde gjort. Har aldrig oplevet så ELENDIG MAD.... Leggi di più
Maden var kedelig, nachos bløde, priserne er dyre. En burger koster 165 kr. Kommer ikke igen
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Skærbækcentret - Danmarks hyggeligste feriecenter med plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser. Tæt på Nationalpark Vadehavet.
Informazioni di contatto
Madoplevelse
HOLD JER LANGT VÆK
HOLD JER LANGT VÆK. ELENDIG MAD OG INGEN KUNDERSERVICE.
Vi havde booket et weekendophold og havde hjemmefra bestilt halvpension. Det skulle vi aldrig havde gjort. Har aldrig oplevet så ELENDIG MAD. Det viste sig at der ikke er restaurant på stedet, den var lukket. Så maden bliver serveret fra deres “snackbar” vil jeg kalde det. Den betjenes af unge mennesker (tror ikke stedet har en kok) Buffeten bestod af 3 hovedretter. Kold pizza. Kold chili con carne (det var oksekød med bønner og absolut ingen smag) - hertil udkogte ris. Det sidste var noget kogt kylling i en form for hvid sovs - det var så uappetitligt at ingen af os ville smage det. Hele denne herlighed koster 180 kr pr person. Vi havde desværre forudbestilt og betalt mad hjemmefra, men besluttede efter den første aften at snakke med personalet om at få pengene fra aftensmad retur for dag to så vi kunne spise et andet sted. Dette kunne ikke lade sig gøre, der er absolut ingen kundeservice overhovedet. Vi måtte derfor bruge ekstra penge på aftensmad da vi valgte at købe mad et andet sted, da vi simpelthen ikke kunne udholde tanken om dette mad en aften mere…..
Udover dette er der frygtelig meget larm på stedet . Adskillige hytter var booket af unge mennesker som spillede høj musik til kl 3 om natten… Så dette sted kan absolut ikke anbefales……
Dejligt ophold
Tak for en god ferie - vi kommer helt sikkert igen 😊
Dejligt ophold med et enkelt stort minus
Vi var på familietur med børn, svigerbørn og børnebørn og har haft skønne dejlige vinterferiedage. Hytterne svarer til beskrivelsen og vi kunne endda have vores hund med. Dejligt. Børnebørnene nød svømmehal og legeland, og vi var nogen, der nød en omgang saunagus. Eneste minus er desværre et stort et: vi lavede selv mad den første aften og besluttede på dag 2 at tage buffeten i centret. Det skulle vi aldrig have gjort, det var en overraskende elendig oplevelse - som vi undrer os over at der ikke gøres noget ved, når nu der (med rette) er SÅ mange dårlige anmeldelser af den buffet. Der var fx intet ud over pizza margarita, som familiens vegetar kunne spise. Ærgerligt for et ellers dejligt ophold!
Hvorfor åbnes begge omklædningsrum ikke?
Vi har klaget utallige gange om, hvorvidt man kan åbne begge omklædningsrum, og hver gang mødes vi med uforståelse fordi, man ifølge dem skal være over 50 personer før det andet omklædningsrum bliver åbnet. I dag stod folk i kø, med våde og kolde børn på armen, for at komme til at klæde om. Det er bare ikke godt nok.
Fin hytte
Vi havde en overnatning i Skærbæk centeret og blev mødt af søde receptionister. Lækker og ren hytte med god plads.
Elendig service
Vi var et selskab på 27 mennesker som boede i hytterne henover weekenden.
Der var booket at vi skulle spise i centret om lørdagen.
Vi kommer derop og finder et bord som er placeret midt i gangen hvor alle skal gå forbi. Der var massere plads nede bagved hvor vi kunne være blevet placeret.
Vi skulle bestille drikkevarer til selskabet, vi spurgte om de kunne tage imod bestillingen og så kunne de komme ned med det eller vi kunne hente det.
Dette var ikke muligt.
Vi tilbød at skrive en liste ned og komme op med som de kunne skænke drikkevarer ud fra, dette var heller ikke muligt.
De ville have at vi alle skulle stå i kø og bestille vores drikkevarer og tage det med ned.
Der står vi 20 mennesker i kø for at bestille drikkevarer, der er ikke styr på noget og de skal alligevel skrive det hele ned på en seddel for at de kan holde styr på det.
Der når at blive skænket 3 sodavand hvor medarbejderen siger hun er nødt til at gå og en kollega skal tage over. Det virker som om hun blev noget presset over at stå overfor 20 mennesker i kø.
Der går noget tid før der kommer en ny for at hjælpe, tempoet er i samme niveau, kan ikke holde styr på om tingene er blevet skrevet på listen.
Vi skal have nogle Carlsberg Sport som der står på automaten at der er. Det er der ikke, det er nemlig Sprite som er på den.
Vi får alle bestilt drikkevarer og skal deruodver have nogle kander med vand.
Kanderne var fyldt så meget at man ikke kunne gå med dem uden at det spildte.
Det var nu tid til at spise noget mad efter vi havde brugt 45 minutter på at få noget at drikke.
Vi kommer op i buffeten og der er ikke nogle rene tallerkner men der er til gengæld et bjerg af beskidte tallerkener.
Så det var med at vente på at der kom tallerkener hvor at de kom med så få ad gangen at alle nåede at blive taget før der kom flere.
Alt i alt en dårlig oplevelse at spise i centret og noget jeg absolut ikke vil anbefale andre.
Der mangler simpelthen et voksen menneske som kan tage ansvar for ungarbejderne da det ikke er de unge menneskers skyld at det hele sejler.
Men jeg kan se at vi ikke er de eneste som har en oplevelse af at service er en by i Rusland.
Skærbæks ferie huse er fantastiske og…
Skærbæks ferie huse er fantastiske og morgen maden ligeså, aftensmaden er elendig.
Efter en meget fin sauna gus ved Jonas…
Efter en meget fin sauna gus ved Jonas (tak for det), skulle vi tilbage til omklædningen (herre), hvor vi blev mødt med et kaos af unge fodboldspillere der åbenbart ikke kendte de mest basale hygiene regler og almindelig pli! Et kæmpe svineri i omklædningen, intet opsyn og jeg tænker at svømmehalskapaciteten må væren nået! Stakkels børnefamilier! En opfordring til Fritidscenterets ledelse - sælg ikke fodbold træningsophold med fri adgang til svømmehallen (i den offentlige åbningstid) - det går simpelthen ikke!
Kritisabel oplevelse
Goddag læser. Vi var 5 drenge taget afsted i svømmehallen, dog møder vi livredderen, som er utrolig magtliderlig efter bare 10 sekunder (det må være rekord). Efterfølgende blev han ved og ved med at kritisere os for latterlige grunde andre ikke har oplevet før på nogen måde.
Bowl og buffet
Jeg havde 13 gæster med til "bowl og buffet". Da vi i løbet af bowlingen ville bestille drikkevarer, skulle vi stå i kø omkring 20 minutter (der var kun 1 person til at ekspedere alle gæster i caféen og kunder udefra), så er der ikke meget tilbage af en bowlingtime. Under spisningen skulle vi igen stå op til ½ time i kø for at bestille drikkevarer. I buffeten var der ofte tomme fade. Da jeg på et tidspunkt (efter at have stået i kø igen) gjorde opmærksom på, at der manglede pommes frites, var svaret at de ikke havde tid til at lave dem lige nu, for de havde travlt. Da jeg skulle betale, måtte jeg vente ca. 15 minutter, for det var kun chefen, der kunne finde ud af at opgøre regningen. Vores besøg var en MEGET DÅRLIG OPLEVELSE, som gør, at vi bestemt IKKE kommer igen
Øv oplevelse
Bowling banen havde fejl konstant.
De solgte menuer i caféen uden at oplyse at der var udsolgt af nogle dele og derfor fik vi kun lidt af menuen men skulle betale fuld pris.
Vi spillede bare bowling
Vi spillede bare bowling, indtil en af vores venner kom til at ramme banden, også fik vi mega skæld ud og det var første gang hun kom. Syntes at de burde være lidt mere venlige i stedet for at være så sure
Livredder
Denne anmeldelse er kun rettet mod livredder der skulle forestille at passe hams job lørdag 3-8-2024 kl 15.00. Et er at der er l—t i vandet fair nok og centreret refunderede penge for billetter uden noget og så fin forståelse. Men at en livredder der hverken er til stede da vi hopper i eller har sat info op om lukket bassin så vælger at overfuse mig fuldstændig på et split sekund på den måde. Han skulle nok søge nyt job og prise sig lykkelig for jeg stod med min søn i armene…. Sidste gang vi besøger svømmehallen når vedkommende er på arbejde….
Værdi for pengene
Værdi for pengene
Super godt ophold i dejlig hytte. Stedet er passet og plejet, der er så rent og pænt over alt. Man føler sig velkommen fra første færd. Usædvanligt imødekommende personale får en til at føle, at de har glædet sig til vores besøg. Tak for jer.
Vi har haft en dejlig påske ferie
Vi har haft en dejlig påske ferie på 4 dag, til en medgørlig pris, et ok fint hus hemsen er dog meget lav men det gik lige for min søn på 9, servicen var god. Den sidste stjerne, få i ikke da badeland lukker midt på dagen pga rengøring, der mangler spisesteder og valg af mad i badeland, det nuværende legeland er meget lille og kun til børn på max 7år dog er der ved at blive bygget et nyt som de forventede står færdig i september.
Dejligt de gør lidt ekstra som påskejagt for børne.
Vi kunne godt finde på at komme retur dog ikke før det påbegyndt legeland er bygget færdig.
Altså den anden stjerne er kun fordi…
Altså den anden stjerne er kun fordi faciliteterne er fine, for service er godt nok under alt kritik. Vi var i badeland og da vi kom ind var der ca.5 minutter til de åbenbart lukkede i en time for at gøre rent, hvorfor gives der ikke besked om sådan noget ved køb af billetter? Og havde vi så været de eneste, men der var kommet flere andre ind samme tid og andre gav udtryk for at have været i samme situation dagen forinden. Åbningstiderne skal simpelthen annonceres bedre og kommer nogen for at købe billetter mindre end en halv time før man lukker ned, så giver man altså lige besked.
Tak for en dejlig overnatning
Tak for en dejlig overnatning, vi er begge meget tilfredse med det hele.
Det gør vi snart igen.
Dejligt miniophold
Var på et miniophold med to overnatninger. Super dejlig hytte og pæn og ren. Da vi ankom blev vi modtaget i receptionen af en yderst informativ medarbejder. Spiste i caféen og fik dejlig mad der. Spillede bowling, men kuglerne kunne godt trænge til at blive efterset, da nogle af dem er med huller ud over de tre der skal være der. Vi kommer gerne igen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.