Sjantastic Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een hele leuke fotoshoot gehad als gezin (met 2 jonge kinderen). Sjanne neemt alle tijd en heeft veel geduld om er echt iets leuks van te maken. De foto's zijn dan ook erg mooi geworden.

Valutata 5 stelle su 5

In april hebben we een erg leuke fotoshoot gehad met twee gezinnen. Wij vonden het fijn dat Sjanne naar de locatie wilde komen die wij gekozen hadden. De shoot was zeer relaxt, er zijn veel spontane... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren een hele gezellige en ongedwongen familieshoot gehad. Sjantastic is een aanrader! Geen opgelegde poses maar er wordt geluisterd naar jou wensen. Ook hadden wij de foto's vandaag al binnen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk, geduldig en perfectionisme. Sjanne heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen! Wij hebben een kindershoot bij haar geboekt, en ons zoontje voelde zich erg op zijn gemak bij haar. Zelfs... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio fotografico

Scritti dall'azienda

Bij Sjantastic gaan we voor betaalbare fotoshoots voor iedereen. Jong of oud, met of zonder beperking het maakt bij ons niks uit. Wij verzorgen de volgende fotoshoots: Baby’s&Kids, Modelfotografie, (Huis)Dieren fotografie, Duoshoots, Gezinshoots, Dronefotografie, Huwelijksfotografie, Sportfotografie, Bijzondere fotografie, Evenementenfotografie & Natuurfotografie.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

25 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Huisdierenshoot

Vandaag een ontzettend leuke fotoshoot gehad van onze honden. Het enthousiasme van Sjanne, de professionaliteit, perfectionisme en het prachtige eindresultaat zorgen er zeker voor dat ik Sjantastic aanbeveel aan iedereen die zoekt naar een uitstekende fotografe!

9 ottobre 2022

Risposta di Sjantastic

Bedankt voor deze positieve review! Top dat jullie het zo prettig ervaren hebben!

Fantastisch!

Mijn vriend en ik hebben een ontzettend leuke middag gehad met Sjanne. De foto´s zijn netjes opgeleverd, we zijn er heel blij mee! Sjanne was erg enthousiast en had allemaal leuke ideeën om te proberen.

30 settembre 2022

Risposta di Sjantastic

Heel erg bedank voor de lieve review! Geweldig dat jullie het zo ervaren hebben.

Super mooie fotoshoot gehad

Heb een super mooie fotoshoot gehad. Was erg mooi en professioneel gedaan door Sjanne. Vond het super leuk en ga het zekers nog een x doen👌🏻

2 ottobre 2022

Risposta di Sjantastic

Bedankt voor je positieve review Gerda! Tof dat je het zo ervaren hebt! Tot de volgende keer!

Vriendelijk en perfectionisme.

Vriendelijk, geduldig en perfectionisme.
Sjanne heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen!
Wij hebben een kindershoot bij haar geboekt, en ons zoontje voelde zich erg op zijn gemak bij haar. Zelfs als hij gewoon kind wou zijn, en Sjanne hem zijn gang liet gaan, zijn er prachtige fotos uitgekomen. Daar heb je wel echt een oog voor nodig. Wij boeken zeker meer bij haar.

10 agosto 2022

Risposta di Sjantastic

Heel erg bedankt voor deze review! Top dat je het zo ervaren hebt!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più