Hele fijne stof, mooie kleuren en snel verzonden! Ik heb expres gewacht met bestellen tot de nieuwe drop, de site werkte ondanks de drukte erg goed! Echt een super leuk bedrijf!
De ‘oversized’ kleren zijn gewoon veel te groot. Het was echt lastig op de site om te vinden hoe ik een kledingstuk kon ruilen en/of retourneren. Ruilen ging uiteindelijk vrij makkelijk. Toen ik het v... Leggi di più
Ik had een review geschreven dat ik blij was met mijn nieuwe trui maar dat de opdruk na een keer wassen vaal was geworden. Sizz zocht zelf contact met mij en bood een gedeeltelijke terugbetaling aan.... Leggi di più
Ik had een sweater voor mijn dochter besteld. het betrof een pre-order, de sweater werd precies in de geschatte leverweek geleverd. Speciale dank aan Floor, die mijn diverse vragen over de afwikkeling... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
UNITED BY STYLE.
Rouaanstraat 23, 9723CC, Groningen, Paesi Bassi
- contact@sizzthebrand.nl
- sizzthebrand.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Leuke items en goede kwaliteit!
Top winkel!
Hele goede service! Daarnaast superleuke kleding, mn kast hangt er helemaal vol mee:). Soms duurt het even voordat er een nieuwe stock op de site is, maar het is het wachten waard!!
Unieke items
Al meerdere items van sizz besteld afgelopen 2 jaar. Altijd kleurrijke en unieke items van goede kwaliteit. Erg blij met mijn aankopen en zal er zeker vaker nog bestellen!
Sizz kleding
Ik heb nu al meerdere items bij Sizz besteld en ik draag het heel veel! De kwaliteit is super goed en de designs zijn ontzettend leuk!
Een hip fris Gronings bedrijf
Een hip fris Gronings bedrijf! Mooie kwaliteit en leuke prints. Sweaters houden zich goed ook na vaak wassen. Populair bij mijn dochter!
Snelle levering, goede prijs kwaliteit. En prima contact!
Super leuke kleding!
Super leuke kleding! Perfecte fit en hele sneller verzending. Vaak pakketje de volgende dag al in huis. Hele leuke prints en variërend. Echt een aanrader!!
Goede kwaliteit van de kleding en zit…
Goede kwaliteit van de kleding en zit heerlijk!
Leuke oversized kleding in mooie kleuren met unieke bedrukking.
Snelle levering van de bestelling en de klantenservice voorziet je snel van reactie :)
Leuke kleding en fijne klantenservice
Leuke kleding en fijne klantenservice! :)
Heerlijk merk!
Heerlijk merk! Kwaliteit van de kleding blijft lang goed en de stofjes zijn fijn waardoor het ook erg comfortabel zit.
Snelle levering en producten van goede…
Snelle levering en producten van goede kwaliteit! Ik ga zeker nog eens bestellen :)
Hele leuke site met mega leuke items
Hele leuke site met mega leuke items! Goede kwaliteit shirts en truien.
Verder ook een snelle service en vriendelijke klantenservice!
Vaak besteld bij SIZZ
Al meerdere keren bij SIZZ besteld. Erg leuke items die ook van goede kwaliteit zijn voor een leuke prijs. Ze hebben ook met enige regelmaat toffe acties op de oude collectie. Klantenservice reageert ook snel en is altijd vriendelijk!
Heel leuk merk
Heel leuk merk! Leuke oversized kleding in leuke kleuren :)
Goeie kwaliteit en service
Super leuke items met goede kwaliteit!
Ook de service is fijn, er wordt snel gereageerd als je een vraag hebt!
Top!
Alleen maar goede ervaringen, super leuke kleding en snel in huis 🫶🏼💌
Leuke site
Snelle verzending en goeie kwaliteit waar je lang meedoet, heel blij met mijn aankopen :)
Hele snelle levering en mooie kwaliteit…
Hele snelle levering en mooie kwaliteit kleding
Zeker een aanrader
supeerr, snelle verzending en goede kwaliteit. Ook een lieve klantenservice! Zeker een aanrader😊
Mooi en goede kwaliteit
Hele mooie kleding en goede kwaliteit, ook een groot assortiment. Blijf zo door gaan! :)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.