Bokade en elbil fredag-söndag för jag vart intresserad av tekniken och hur det fungeraroch fick bekräftelse. 1 timme innan jag ska hämta ut bilen får jag reda på att dom ej har elbilar i västerås, och... Leggi di più
Not very respectful reception at all in Amsterdam Schiphol airport. Plus they didn't give me the car I've booked, not even something in the same range. I left a review according to the above mentio... Leggi di più
Fick tyvärr inte hans namn, men killen som hjälpte mig på kontoret vid Malmö Centralstation var fantastisk. Han har hjälpt mig tidigare också och är alltid väldigt hjälpsam och trevlig. Det känns va... Leggi di più
Mikael & teamet,vad ska man säga.Om man vill uppleva bra service så är det rätt ställe. Fick bekymmer med första lånebilen på kvällen då kom personalen och böt bilen till en annan motsvarande hemma ho... Leggi di più
- Agenzia di noleggio auto
- Servizio di leasing di auto
- Postazione di car sharing
- Servizio di limousine
- Agenzia di noleggio camion
- Agenzia di noleggio furgoni
Scritti dall'azienda
👉 Besök vårt hjälpcenter på sixt.com/help-center eller kontakta oss. ✅ Välkommen till SIXT biluthyrning. Vi erbjuder premium biluthyrning till förmånliga priser, över hela världen. Kör första klass. Betala ekonomi. Premiumbilar utan premiumpriser. Vi har över 222 000 hyrbilar i vår flotta, som inkluderar modeller från några av världens bästa biltillverkare, bland annat tyska favoriter som BMW, Mercedes, Audi och många fler. Vi erbjuder också bilabonnemang med SIXT+ samt chaufför- och flygplatstransfertjänster med SIXT ride.
Nordic Master Car AB Lokgatan 9C, 211 20 , Malmö, Svezia
- +46771890000
- info@sixt.se
- sixt.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Tökéletes választás.
Gyors átadás-átvétel.
Hibátlan, megbízható autók.
Väldigt smidigt både att hämta och…
Väldigt smidigt både att hämta och lämna. Bra pris! Låg smidigt nära T-Centralen i Stockholm.
Trés bonne expérience
Trés bonne expérience dans l'agence SIXT Odenplan de Stockholm, personnels trés aimable et indication trés clairs pour l'utilisations du véhicule et le contrat
biluthyrning Malmö-Stockholm
Good service. Nice var. Good price.
At the retur in Stockholm the sign were not so visible.
Jag använder gärna tjänsten på…
Jag använder gärna tjänsten på flygplatsen, där finns det en filial i Stockholm och en i Göteborg. Beroende på säsong kan man behöva vänta lite längre, men det finns alltid en bil tillgänglig.
Fint bemötande!
Fint bemötande!
Otroligt god service…vi fick blixtsnabb hjälp när vi verkligen behövde det.
Lugnt och fint!
Sixt i Mjölby!🌟🌟🌟🌟🌟
Katharina m. familj!
Vi lejede en bil den 27 november (fra…
Vi lejede en bil den 27 november (fra klokken 10:00-20:00) med afhentning på Malmö Centralstation (en VW tiguan). Betalingssystemet virkede ikke da vi hentede bilen men vi registrerede kortet i systemet så de 1633,56 SEK kunne trækkes på kontoen når det var oppe og køre igen. Til vores store overraskelse kunne vi dagen efter se at der var trukket 3177,68 SEK på kontoen. Også selvom den endelige opgørelse lød på de 1633,56 SEK som var det forventede beløb.
Vi er total uforstående overfor hvad de resterende af pengene er for? Vi kontaktede SIXT kundeservice direkte efter vi opdagede at der var trukket mange flere penge. Men her 5 hverdage senere har vi intet hørt.
Jeg vil ærligt synes at det er virkelig irriterende hvis vi skal ud i at lave en indsigelse i banken på baggrund af en åbenlys fejl fra jeres side. Men høre vi fortsat intet efter yderligere 3 hverdage, fra dags dato, så ser vi ingen anden mulighed.
Jeg troede at I var et troværdigt firma og havde stor tillid til jer da vi bookede vores lejebil. Men jeg må indrømme at denne tillid er fuldstændig væk efter denne oplevelse!
Jeg ser frem til at vi høre fra jer meget hurtigt, så der kan findes en løsning, og at vi kan få de penge som i fuldstændig uberettiget har stjålet fra vores konto!!
Varit kund hos Sixt Halmstad i över 20…
Varit kund hos Sixt Halmstad i över 20 år och servicen har alltid varit top of the line och priserna förvånansvärt låga för så fina bilar, rekommenderas verkligen.
Anders som ägare alltid ansvarsfull och proffsig, John var alltid service minded och effektiv, de nya killarna verkar hålla stafettpinnen bra!
Ett företag ni kan lita på!
I booked a VW Tiguan and I got a dented…
I booked a VW Tiguan and I got a dented Volvo XC40. Fog light was broken and bumper had a hugh gap to the body from what looked like a significant parking accident. You could hear on the freeway that something was wrong with the frame from odd noise in the cabin. Was offered no compensation.
Hyrt bil av Sixt i Sverige och Kanada…
Hyrt bil av Sixt i Sverige och Kanada några gånger, aldrig varit några problem.
Om önskad bil inte har funnits har jag blivit erbjuden en likvärdig eller bättre alternativ utan extra kostnad.
Sixt är just nu mitt go to för hyrbil pga. just enkelheten och hela upplevelsen kring upphämtning och lämnande.
We hired a car from Sixt Malmo central…
We hired a car from Sixt Malmo central station and had an all round great experience, great, kind and quick service, good price, and the car worked great, we even had a free upgrade which was very much appreciated
Sixt - Croatia
Don't fall for the scam!
Sixt Dubrovnik claimed the the prepaid full insurance I had from RentalCars.com not was valid.Not with Sixt! No insurance - No car.! Had to buy a new that costed more than the actual car. I later found out that my original insurance was valid. Shame on Sixt HK office that won't take responsibility
Varning för bedragare
Hyrde en bil över en dag. När jag lämnade den, hittade de en minimal skada på mindre än 1cm på en fälg. De sa att eftersom jag hade en försäkring så skulle jag inte betala något extra. De lovade detta flera gånger och även att de skulle skicka bilder på före jag hämtade bilen och efter jag lämnade den så de kunde bevisa att jag "orsakat" skadan. När jag efter en månad inte hört något från dem samt fått tillbaka depositionen från mitt VISA antog jag att ärendet var avslutat. En månad senare skickade de en faktura på 50 € som hamnade i skräpposten och jag såg den därför efter 2 månader. Nu var jag skyldig 100 €. Konstigt var att tidigare brevväxling hamnat rätt men inte de sista mailen..
Jag kontaktade dem på telefon och via mail flera gånger, blev lovad återkoppling och bilderna som jag aldrig fick men de gjorde aldrig som de lovat. Medan vi brevväxlade skickade de även fakturan till ett inkassoföretag som nu ville ha 160€. Sixt är ett totalt oseriöst företag som tydligen har satt det här i system för att dubbla sin inkomst vid uthyrning av sina bilar. Många andra har tydligen samma erfarenhet av dem.
Hyrt bilar flera gånger i Grekland, Italien och Spanien från mindre företag men aldrig varit med om nåt sånt, hyrde från ett stort företag i Danmark och känner mig grundlurad...
Skäms Sixt..
Virkelig flinke medarbejdere
Virkelig flinke medarbejdere - to friske unge mænd sad bag skranken i Malmø kontoret ved Banegården. De var imødekommende og i godt humør. Vi følte os velkomne og fik god service. Vi kommer meget gerne igen.
Vi hyrde bil av Sixt vid järnvässtationen i Göteborg
Vi hyrde bil av Sixt vid järnvägsstationen i Göteborg. Den bil vi hade bokat var 'dubbelbokad' så vi fick en annan bil mot tilläggsbetalning - förstås. Inte allt med det där; efter det att vi hade returnerat bilen fick vi skaderapport: enligt rapporten hade bilen flera repor i lackeringen och på en fälg. Och vi som hade bilen under uppsikt hela tiden... Plus att jag hade fotat samma repor när vi fick bilen. Mycket märkligt; de repor som Sixt rapporterade hade bilen när vi fick den och enligt Sixt är vi ansvariga för reporna????
VARNING UNDVIK DETTA BOLAG
KÄNNER MIG TOTALT BLÅST 🤬
Se upp innan du undertecknar kontrakten och se upp att blir inte vilseledande av deras trevliga bemötande och skratt vid uthyrning .
1 = ALLA PRISER VAR EX MOMS både dygn pris och kilometer efter lämning av bilen fick jag en räkning på 9040kr vilket skulle vara ca 4500kr .Men vid uthyrning så nämndes det aldrig
2 = Jag valde ej självrisk reducering som tillval eftersom jag inte skulle köra mycket med bilen jag körde 519km på 41 dagar . Men den kom med kontrakten samma där moms på försäkrings som jag inte hade bokat med.
3 = mycket otydlighet vid uthyrningsplats man blir väl vilseledande via proffsigt bemött för att få din underskrift och den trevliga och proffsiga bemötande fick kosta mig 5000kr utöver vad vi pratade om vid uthyrning.
Jag hyrde bilar många gånger innan av andra bolag och aldrig blev aldrig så blåst som sixt på 5000kr .
Så det var första och sista gången jag vänder mig till SIXT .
välj vem helst som har mycket bättre på priser via försäkringsbolag . Men inte SIXT.
Customers should be warned!!!
Absolutely outrageous experience with Sixt. I rented a car in February, paid everything upfront including insurance, and months later out of nowhere they took 1,600 SEK from my account for a parking fine I was never even notified about. They never gave me the chance to pay it myself, then added an extra 500 SEK “administration fee” on top, which is nothing but a scam.
Even worse, I suddenly received an unexplained invoice for 3,400 SEK with no explanation. Their excuse? “Vacation periods” :) as if that justifies waiting 6/7 months before contacting a customer. This is beyond unprofessional and feels like pure fraud.
I accept responsibility for the actual parking fine, but the way Sixt hides information, delays communication, and piles on bogus fees is unacceptable.
Customers should be warned!!! this company will take money from your account months later without proper notice or proof. I will never use Sixt again, and I strongly recommend others stay away.
Hyrde bil i södra frankrike som skulle…
Hyrde bil i södra frankrike som skulle återlämnas på CDG i Paris. På väg mot Paris tänds en röd varningslampa och ett meddelande om att bilen måste direkt till verkstad. Vi kör av motorvägen och ringer Sixt assistance. Det blir ca 6-7 samtal där vi slussas mellan olika personer. Till sist får vi besked att dom inte kan hjälpa oss utan vi måste ringa 112 för att få hjälp. Sagt och gjort och polisen fixar fram en bärgare. På väg i bärgaren pratar Sixt med bärgningsbolaget och får all information om vilken verkstad bilen kommer lämnas på. Efter mycket om och men så anlitar Sixt bärgningföretaget att skjutsa oss dom sista 12 milen till vårt hotell i Paris. Vi flyger hem dagen därpå och har sedan dess mottagit dagliga mail med hot om legal actions om vi inte lämnar tillbaka bilen. Trots att jag ringt ett flertal gånger så fortsätter mailen komma. Idag fick vi ett mail att vi kommer att anmälas för stöld av bilen och en stämning för det. Sixt har uppenbarligen NOLL koordination av sin interna information. Man kunde ju tro att det aktuella regnr på bilen i deras system skulle visa att bilen har bärgats och står på verkstad men nej. Själv kommer jag ALDRIG att hyra en bil på Sixt igen.
Tråkigt bemötande av en i personalen …
Tråkigt bemötande av en i personalen på Umeå flygplats och alltför lite information om den aktuella hyrbilen ( som var en annan än den vi bokat).
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.